04 iunie 2015

Calcutta - expozitie de fotografie de Mihnea Turcu

inLowLight va invita in weekendul 5-7 iunie la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" - Casa Ieud din Bucuresti pentru a vedea expozitia de fotografie Calcutta, semnata de Mihnea Turcu. 

 

 


Dragii mei, acesta este unul dintre acele momente in care emotia incepe sa te domine pentru ca parti din tine vor fi expuse in public. Franturi din ceea ce am trait in Calcutta, le-am adunat intr-o serie de printuri, le-am atasat ramasitele de amintiri si de impresii, invitandu-va astfel sa va bucurati si voi de ceea ce am adus cu mine. - Mihnea Turcu

 


Pe Mihnea il puteti intalni vineri, incepand cu ora 15:00, sau duminica, incepand cu ora 13:00 in sala Victor Ion Popa unde va prezenta cateva impresii despre Calcutta.

 

calcutta, expozitie fotografie, mihnea turcuAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Luni, 7 Decembrie 2015, va invitam la cea de a V-a editie Marea Hoinareala.   Marea Hoinareala este un concept de expozitie itineranta de fotografie dedicata Romaniei, care a devenit deja o traditie in peisajul artistic national, fiecare editie...
citeste tot
Asa cum v-am obisnuit si in anii trecuti, sesiunile de concurs pentru lunile noiembrie si decembrie se desfasoara in paralel. Pentru a ilustra ultimele doua file ale Calendarului Nikon 2016, cautam pentru luna noiembrie cel mai bun portret...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.