28 septembrie 2009

Binoclurile Nikon Monarch

Recunoscut la nivel mondial drept liderul în optica de precizie, rădăcinile Nikon merg înapoi în timp, până la realizarea primelor binocluri, în 1917. De atunci, Nikon a continuat să formeze, pe baza experientei sale, întregi generatii de experti în optică şi tehnologie de precizie, cu o mare pasiune pentru calitate şi inventivitate. Zi de zi, produsele noastre sunt testate în cele mai solicitante medii şi dincolo de ele, în spatiul cosmic. Prin folosirea camerelor Nikon şi a obiectivelor NIKKOR, fotografii din întreaga lume capturează imagini pe care nimeni nu le poate întrece. Tehnicienii Nikon, pentru realizarea echipamentelor cu semiconductoare, implică optica noastră pentru a crea cele mai precise instrumente din lume. Pentru Nikon, oferirea unei optici extraordinare este cea de a doua natură, întărită de-a lungul timpului printr-o aplicare constantă. La Nikon Sport Optics, misiunea noastră nu este doar de a îndeplini cererile dumneavoastră, dar şi de a vă depăşi aşteptările.

Angajamentul de a oferi produsele cele mai bune

Nikon are o regulă simplă pentru proiectarea şi dezvoltarea produselor din optica sportivă: folosirea celor mai bune materiale, controale stricte de calitate, o tehnologie care sustine mediul şi tehnologii superioare de tratare a lentilelor, pentru obtinerea celei mai bune optici.

Binoclurile Monarh

Apreciate în întreaga lume pentru performanta lor distinctivă, aceste binocluri Nikon, rezistente la apă şi anti-aburire, sunt o invitatie pentru utilizarea în aer liber si pentru vanatoare. Lentilele cu înveliş multi-strat oferă imagini clare, frumos definite. Umplute cu azot şi etanşate cu garnituri, ele fac fată provocărilor tuturor conditiilor meteo, în timp ce designul rezistent cu înveliş din cauciuc asigură o performantă fiabilă şi o prindere confortabilă, chiar şi la utilizarea prelungită.

Puteti afla mai multe si incerca binoclurile Nikon Monarch la urmatorii parteneri:
www.kaki.ro
www.outdoor-shop.ro
www.himalaya.ro
www.coltalb.ro
www.outdoor-shop.ro
http://totalmag.ro binoclurile, binoclurile nikon, binoclurile nikon monarch, nikon monarch, monarchAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Numele Nikon rezoneaza in mintea tuturor cu gamele de aparate foto si obiective. Mai putin cunoscut este ca istoria Nikon a inceput in anul 1917 cu producerea lentilelor si a binoclurilor, de abia dupa Cel de-al Doilea Razboi Mondial extinzandu-se si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.