19 ianuarie

Ajungeti mai departe cu noul NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S

Bucuresti, 19 ianuarie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte un nou obiectiv de super-telefotografie pentru fotografiere pe intregul cadru, cu distanta focala fixa si teleconvertor incorporat - NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S. Diafragma cu deschidere mare, de f/2.8 si performanta AF fenomenala fac din acest obiectiv solutia ideala pentru fotografia de sport, natura si natura salbatica. Calitatea imaginii este exceptionala, indiferent daca fotografiati la 400mm sau la 560mm, cand teleconvertorul de 1,4x incorporat este activat.

 

NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S este primul obiectiv din seria Z care a adoptat noul sistem de focalizare cu motor electromagnetic VCM Silky Swift de la Nikon, cu codificator optic ABS: focalizarea automata este mai rapida si mai silentioasa, cu captarea si urmarirea exacta a subiectelor. De asemenea, este primul obiectiv din seria Z prevazut cu noua acoperire mezo-amorfa de la Nikon, care ofera cele mai inalte performante anti-reflexie din istoria obiectivelor NIKKOR. Aceasta noua acoperire utilizeaza particule mai mici decat nanoparticulele, pentru a asigura un control remarcabil asupra formelor dublate si petelor luminoase: claritatea este perfecta, chiar daca fotografiati scene cu mai multe surse de lumina directa in cadru. 

 

 

 

Fiind conceput pentru a oferi fotografilor toate avantajele cand sunt pe teren, NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S se mandreste, de asemenea, cu o constructie impresionant de usoara, gratie careia acest obiectiv de super-telefotografie este mai usor de manevrat. Rezistent si perfect echilibrat, obiectivul este complet etansat in jurul tuturor partilor mobile, iar centrul sau de greutate este apropiat de partea din spate, asigurand o operare mai stabila. Comenzile pot fi personalizate pentru a se obtine configuratia perfecta in orice situatie, inclusiv prin alocarea de functii inelului FN al obiectivului.

 

 

 

Rezumatul caracteristicilor cheie: NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S


Teleconvertor 1,4x incorporat: o simpla glisare a comutatorului din partea dreapta a obiectivului este suficienta pentru a activa teleconvertorul si a extinde raza de actiune a acestui obiectiv la 560 mm.
Focalizare automata sigura: sistemul de focalizare cu motor electromagnetic VCM Silky Swift, cu codificator optic ABS asigura o focalizare automata extrem de rapida, cu captarea si urmarirea exacta a subiectelor.
Sistem de reducere a vibratiilor incorporat in obiectiv: ofera un avantaj de 5,5 trepte, chiar si atunci cand se fotografiaza cu teleconvertorul incorporat activat; VR sincronizat este disponibil cand acest obiectiv este montat pe Z 9.
Acoperire mezo-amorfa: acoperire anti-reflexie de top la aceasta clasa. Contracareaza formele dublate si petele luminoase prin eliminarea luminii incidente care patrunde atat din directie diagonala, cat si verticala.
Detalii de exceptie: lentilele din sticla ED, Super ED si SR de la Nikon contracareaza aberatiile cromatice.
Rezistent: etansarea din jurul tuturor componentelor mobile asigura protectia impotriva prafului si umezelii, iar acoperirea cu fluor de la Nikon protejeaza lentila frontala.
Echilibrat: centrul de greutate al obiectivului este apropiat de partea din spate, asigurand o operare mai stabila.
Personalizabil: pot fi asociate functii inelului FN, precum si butoanelor Fn, inelului de focalizare si inelului de control fara sunet. Salvati distantele de focalizare utilizand butonul de setare a memoriei.
Fanta de filtru integrata: faciliteaza introducerea filtrelor, oferindu-va si mai mult control in situatii cu iluminare dificila.
Compatibilitate: poate fi utilizat cu TELECONVERTORUL Z TC-1.4x si cu TELECONVERTORUL Z TC-2.0x.

 

obiective, teleobiective, mirrorless, z, nikkor z 400mmAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot
Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat...
citeste tot
Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.   Versiunea 2.10 va imbunatati...
citeste tot
Bucuresti, 29 iunie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea unui aparat foto pentru vlogging de nivel superior, Z 30, si a unui nou obiectiv de super-telefotografie cu distanta focala fixa, NIKKOR Z 400m...
citeste tot
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon a castigat mai multe premii in cadrul competitiilor TIPA, Red Dot Design Award si iF Design Award. Astfel, in cadrul TIPA, Nikon Z fc a castigat distinctia "Cel mai bun aparat APS-C", Nikon Z 9 a primit premiul...
citeste tot
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon Z 9, cel mai avansat aparat foto de varf din istoria companiei, a obtinut cel mai mare scor - 94% - dintre toate aparatele testate de site-ul de specialitate, obtinand si premiul "DPReview’s Gold". "Z...
citeste tot
Bucuresti, 14 aprilie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte noul firmware pentru aparatul foto mirrorless de top Z 9 si pentru aparatele foto mirrorless Z 7II si Z 6II. In plus, Nikon anunta astazi dezvoltarea gripului...
citeste tot
Bucuresti, 6 aprilie 2022 - Nikon are placerea sa prezinte astazi un obiectiv de super-telefotografie extrem de portabil cu distanta focala fixa, pentru fotografiere pe intregul cadru - NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S. Pasari, natura salbatica, avioane,...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.