27 aprilie 2010

AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II - teleobiectiv versatil pentru profesionisti

Bucuresti, 27 aprilie 2010 SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea obiectivului AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II.

 

Acest obiectiv inlocuieste foarte apreciatul AF-S Zoom NIKKOR 200-400mm f/4G IF-ED VR si este prevazut cu noua generatie a tehnologiei de reducere a vibratiilor (VR II), cu un strat de acoperire Nano Crystal si cu noul mod A/M, ceea ce-l transforma in alegerea ideala din punct de vedere al versatilitatii pentru fotoreporteri si pentru fotografii de natura. Acest tip de obiectiv zoom super telefotografic este unic pe piata si reflecta angajamentul continuu al Nikon de a inova in domeniul opticii foto.

 

Zurab Kiknadze, Product Manager Lenses, Accessories & Software al Nikon Europe, a declarat: „Evolutia rapida a tehnologiei optice si angajamentul continuu al Nikon de a oferi produse de top au determinat recentele actualizari ale obiectivelor profesionale. Datorita functiilor suplimentare si caracteristicilor imbunatatite, obiectivul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II ofera rezultate optice exceptionale care ii vor incanta chiar si pe cei mai exigenti fotografi profesionisti.”

 

A doua generatie a tehnologiei de reducere a vibratiilor (VRII) ofera posibilitatea de a realiza fotografii la viteze de declansare cu pana la patru pasi mai lente, permitand astfel obtinerea unor imagini mai clare la fotografierea cu aparatul tinut in mana. Noul mod de focalizare, A/M, adaugat modurilor deja existente M/A si M permite utilizarea prioritara a focalizarii automate chiar daca inelul de focalizare este manevrat in timpul realizarii fotografiei.

 

Obiectivul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II are acum integrat stratul anti-reflexie Nano Crystal, care atenuează în mod semnificativ aparitiile fantomatice si palele luminoase, precum si patru elemente de sticla ED ce minimizeaza reflexiile interne si distorsiunile. Astfel sunt obtinute imagini detaliate, cu contrast ridicat, chiar si in conditii dificile de iluminare. Avand o greutate medie pentru un teleobiectiv, 3,3kg, noul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II poate inlocui cu succes mai multe obiective cu lungimi focale mari, care cumulate ar cantari de cateva ori mai mult. In plus, acest obiectiv este furnizat impreuna cu un rucsac Ballistic, care permite transportarea sa cu usurinta si in siguranta.

 

AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II va fi disponibil in Romania prin intermediul partenerilor oficiali Nikon incepand cu luna iunie 2010.

nikkor, af-s, af-s nikkor, profesionisti, af-s nikkor 200-400mm, nikkor 200-400mm, 200-400mm, teleobiectivAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.