20 martie 2019

Actualizari de software Nikon

Nikon a anuntat actualizarea aplicatiilor sale software Picture Control Utility 2, ViewNX-i, Capture NX-D si ViewNX-i & Capture NX-D. 

 

 

Picture Control Utility 2 versiunea 2.4.2

 

 

Picture Control Utility 2 se utilizeaza pentru editarea si gestionarea optiunilor Picture Control. Pornind de la imagini NEF (RAW) sau de la optiunile Picture Control personalizate copiate de pe un aparat foto, puteti crea si salva noi optiuni Picture Control personalizate. Optiunile Picture Control personalizate create in Picture Control Utility 2 pot fi utilizate in ViewNX-i sau Capture NX-D sau exportate pe un card de memorie si importate pe un aparat foto.

 

 

Modificarile din versiunea 2.4.2 fata de versiunea 2.4.1

 

 

Uneori, portiuni din imaginile NEF (RAW) realizate cu aparatele foto Z 6 nu erau afisate corect dupa ce fotografiile erau salvate utilizand procesarea NEF.

 

 

Descarcarcare Picture Control Utility 2 versiunea 2.4.2

 

 

ViewNX-i versiunea 1.3.2

 

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, acesta accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Acesta include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. Acesta poate fi utilizat si pentru a face reglaje fine la imaginile JPEG si TIFF si pentru a converti fotografiile RAW in alte formate.

 

 

Modificarile din versiunea 1.3.2 fata de versiunea 1.3.1

 

 

A fost rezolvata o problema care determina ca fisierele salvate la o calitate a imaginii de „99” sa fie mai mari decat cele salvate la o calitate a imaginii de „100”.

• A fost rezolvata o problema care determina pierderea modificarilor informatiilor XMP/IPTC din fisierele salvate utilizand Ctrl+S.

 

 

Descarcare ViewNX-i versiunea 1.3.2

 

 

Capture NX-D versiunea 1.5.2

 

 

Software-ul de prelucrare a fotografiilor Capture NX-D va permite sa obtineti potentialul maxim al aparatului foto digital si al obiectivului dumneavoastra Nikon, producand imagini cu calitatea de neegalat conceputa de proiectantii nostri. Acesta pune la dispozitie functii special concepute pentru post-procesarea imaginilor RAW, oferindu-le intr-o forma intuitiva si usor de utilizat. Pe langa prelucrarea imaginilor RAW, acesta poate fi folosit pentru a spori calitatea imaginilor JPEG si TIFF realizate cu aparatele foto digitale Nikon prin reglaje ale luminozitatii, contrastului, curbelor tonale si a multor altor optiuni.

 

 

Modificarile din versiunea 1.5.2 fata de versiunea 1.5.1

 

 

Au fost rezolvate urmatoarele probleme:

- In anumite conditii aplicatia se bloca.

- In cazul in care era selectata optiunea Specify size (Specificare dimensiune) in fereastra de dialog pentru procesarea pe loturi, era necesara o perioada de timp inainte ca butonul Start (Pornire) sa fie disponibil.

- Uneori, modificarile aduse lungimii imaginii in fereastra de dialog Convert Files (Conversie fisiere) nu se potriveau cu modificarile aduse latimii.

- Toate modificarile aduse fotografiilor NEF/NRW (RAW) realizate cu optiunea NEF/NRW + JPEG activata se pierdeau cand fisierele erau salvate in format JPEG.

- Prelucrarea pe loturi si conversia fisierelor nu mai puteau fi reluate dupa ce erau intrerupte.

- Uneori aplicatia nu putea fi lansata.

- Numarul de artefacte ale imaginii („zgomot”) in fotografiile salvate crestea in alte formate.

- Indreptarea functioneaza acum corespunzator.

- Fisierele salvate la o calitate a imaginii „99” erau mai mari decat cele salvate la o calitate a imaginii de „100”.

- Uneori, portiuni din imaginile NEF (RAW) realizate cu aparatele foto Z 6 nu erau afisate corect dupa ce fotografiile erau salvate utilizand procesarea NEF.

 

 

Descarcare Capture NX-D versiunea 1.5.2

 

 

ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.19.010

 

 

Acest pachet instaleaza software-ul gratuit ViewNX-i si Capture NX-D de la Nikon si il actualizeaza la versiunea cea mai recenta. Daca intentionati sa folositi aceste doua produse impreuna, nu este necesara descarcarea separata a unor utilitare de instalare pentru fiecare aplicatie. Retineti ca utilitarul de instalare instaleaza atat ViewNX-i Ver.1.3.2, cat si Capture NX-D Ver.1.5.2; cele doua aplicatii nu pot fi instalate separat. Pentru informatii suplimentare dati clic pe link-ul „Software asociat” de mai jos.

 

 

Descarcare ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.19.010

 

 

software, capture nx-d, viewnx-i, picture control utility 2, z6Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a lansat actualizari de firmware pentru intreaga sa gama de aparate foto mirrorless, Nikon Z. Astfel, sunt acum disponibile v. 1.20 pentru Z 7II si Z 6II, v. 3.30 pentru Z 7 si Z 6, v. 1.10 pentru Z 5, si v. 2.10...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte un pachet de actualizari firmware pentru toata gama sa de aparate mirrorless Nikon Z. Astfel, vor fi disponibile v. 1.20 pentru Z 7II si Z 6II, v. 3.30 pentru Z 7 si Z 6, v. 1.10 pentru Z 5, si v. 2.10 pentru Z 50....
citeste tot
Nikon a anuntat astazi lansarea NX Studio (versiunea 1.0) - un nou software care permite vizualizarea, procesarea si editarea imaginilor statice si video. Utilizatorii de aparate foto digitale de la Nikon pot descarca de astazi software-ul in mod...
citeste tot
Nikon a anuntat astazi versiunea noua de firmware 3.20 pentru aparatele Nikon Z 6 si Z 7, cea mai importanta modificare adusa fiind compatibilitatea iesirii video RAW cu dispozitivele de inregistrare externe fabricate de Blackmagic Design....
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.