22 aprilie 2014

Actualizari de firmware pentru Nikon D4S, FT1, COOLPIX AW110 si L820

Nikon a anuntat actualizari de firmware pentru aparatele Nikon D4S, COOLPIX AW110, L820 si pentru adaptorul Nikon 1 FT1.

Actualizarea firmware-ului C din D4S la versiunea 1.01

Modificari disponibile in aceasta versiune

    Cand setarea personalizata f1 (Buton central selector multiplu) > Mod redare era setata pe Vizualizare histograme, histograma nu era afisata corect pentru imaginea redata pe monitor, chiar si atunci cand era apasat butonul central de pe selectorul multiplu, cand erau indeplinite urmatoarele conditii. Aceasta problema a fost rezolvata.
    - Calitate imagine era setata pe NEF (RAW) + JPEG fine, NEF (RAW) + JPEG normal sau NEF (RAW) + JPEG basic.
    - Era selectata o optiune diferita de „Prezentare generala date” sau „Histograma RGB” pentru informatiile despre fotografie afisate cu redarea imaginii pe intregul cadru.
    In timpul redarii imaginii pe intregul cadru, fiind selectate optiunile de afisare „Zone luminoase” sau „Histograma RGB”, saturatia cromatica a imaginii se schimba cu clipirea zonelor luminoase. Aceasta problema a fost rezolvata.
    Cand imaginile inregistrate cu optiunea Spatiu culoare setata pe Adobe RGB erau marite cu redarea pe monitor, saturatia cromatica a imaginii se schimba. Aceasta problema a fost rezolvata.
    Cand optiunea Rotire pe inalt din meniul de redare era setata pe Activata si o imagine inregistrata in orientare „pe inalt” (portret) era marita putin (butonul de marire a redarii era apasat o data sau de doua ori) in timpul redarii pe monitor, imaginea nu se afisa foarte precis sau clar. Aceasta problema a fost rezolvata.
    Cand inregistrarea unei imagini RAW Comprimate era urmata de o imagine RAW Comprimata fara pierderi, cu optiunea Calitate imagine setata pe NEF (RAW), aparatul foto era incapabil uneori sa inregistreze corect a doua imagine RAW. Aceasta problema a fost rezolvata.  Nikon D4S C 1.01 pentru Windows

Nikon D4S C 1.01 pentru Mac


Actualizare firmware 1.20 pentru adaptor pentru montur FT1

Modificari disponibile in aceasta versiune

    Se asigura compatibilitate pentru focalizare automata pe modelul Nikon 1 J4, lansat pe 10 aprilie si pe Nikon 1 V3, planificat pentru lansare pe 17 aprilie.

Nikon FT1 1.20 pentru Windows

Nikon FT1 1.20 pentru Mac


Actualizare Firmware COOLPIX AW110 1.1

Modificari disponibile in aceasta versiune

    A fost rezolvata o problema legata de decalajul de sincronizare intre imaginea si sunetul filmelor.
    A fost rezolvata o problema care cauza afisarea incorecta a informatiilor de latitudine si longitudine cu functia de Imprimare a datelor.
    A fost rezolvata o problema care, in rare cazuri, cauza blocarea aparatului foto in timp ce se fotografia cu achizitia informatiilor de pozitie prin GPS.


Nikon COOLPIX AW110 1.1 pentru Windows

Nikon COOLPIX AW110 1.1 pentru Mac


Actualizare Firmware COOLPIX L820 1.1

Modificari disponibile in aceasta versiune

    A fost rezolvata o problema legata de decalajul de sincronizare intre imaginea si sunetul filmelor.Nikon COOLPIX L820 1.1 pentru Windows

Nikon COOLPIX L820 1.1 pentru Mac

nikon coolpix, nikon 1, actualizari firmware, nikoin d4s, ft1Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.