19 aprilie 2021

Actualizare de firmware pentru Nikon D6, versiunea 1.20

Nikon a anuntat noua versiune de firmware 1.20 pentru varful de gama DSLR full frame, aparatul foto Nikon D6. Afla mai jos care sunt cele mai importante modificari aduse:


 

 

• A fost adaugat un element Reluare functii fotografiere (ment.) la setarea personalizata f3 Comenzi personalizate. Atribuirea acestui rol unei comenzi va permite sa reapelati din memorie valorile salvate anterior pentru setari precum expunerea si masurarea, prin apasarea comenzii o data in timpul fotografierii prin vizor. Valorile anterioare pot fi restabilite prin apasarea comenzii a doua oara. Reluare functii fotografiere (ment.) poate fi asociata cu Buton previzualizare, Buton Fn1, Buton Fn2, Buton Fn pentru fotogr. verticala, Buton AF-ON, Centru selector secundar, Buton AF-ON pt. fotogr. verticala, Buton inregistrare film sau Butoane cu functii focal. pe obiectiv.


• A fost adaugata o optiune noua, Prefer centrul selec. secundar, la meniul setari personalizate la pozitia f13. Desi la setarile implicite selectorul secundar nu poate fi utilizat pentru a pozitiona punctul de focalizare in timp ce este apasat centrul, selectarea Dezactivata pentru Prefer centrul selec. secundar va permite sa mentineti apasat centrul si sa pozitionati totusi punctul de focalizare prin apasarea selectorului secundar in sus, in jos, spre stanga sau spre dreapta. De exemplu, puteti sa atribuiti Mod zona AF centrului selectorului secundar si apoi sa utilizati selectorul secundar pentru a pozitiona punctul de focalizare in timp ce centrul continua sa isi indeplineasca rolul de Mod zona AF.


• A fost adaugat un element Viteza selectare punct focalizare la setarea personalizata a17 Optiuni punct focalizare. Viteza cu care se poate efectua un ciclu de selectare al punctelor de focalizare la fotografierea prin vizor – fie prin mentinerea apasata a selectorului secundar, fie prin mentinerea apasata a selectorului multiplu in sus, in jos, la stanga sau la dreapta – poate fi aleasa dintre Normala, Mare si Foarte mare.


• Acum, evaluarile sunt afisate permanent in timpul zoom-ului la redare, chiar daca este selectata Fara (numai imagine) pentru optiunile de afisare a redarii.


• Aparatul foto poate focaliza acum mai bine pe subiectele cu contrast scazut slab luminate atunci cand este selectata zona dinamica AF pentru Mod zona AF.

 

Descarca versiunea de firmware 1.20 pentru Nikon D6.

 

 

 

dslr, firmware, actualizare, update, varf de gama, nikon d6Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat versiunea de firmware 2.40 pentru aparatul sau mirrorless DX Nikon Z 50. Lista modificarilor aduse de noua versiune:- focalizarea automata cu detectie ochi este disponibila in timpul inregistrarii segmentelor video- performanta...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.