19 martie 2014

Actualizare de firmware pentru D4 - A 1.10, B 1.10

Nikon a anuntat astazi A ver. 1.10 si B ver. 1.10, noua versiune de firmware pentru Nikon D4.  Acest software permite actualizarea simultana a ambelor componente firmware, A si B, la cea mai recenta versiune, de la oricare dintre versiunile firmware anterioare. Daca aveti instalate cele mai recente versiuni de firmware pe aparatul dumneavoastra foto, nu este nevoie sa descarcati sau sa instalati aceasta actualizare de firmware

Modificari disponibile in aceasta versiune

    A fost adaugata setarea personalizata f17: Assign Remote Fn Button (Asociere buton Fn telecomanda)*.
    Se asigura compatibilitate pentru cardurile de memorie CompactFlash cu capacitati mai mari de 128 GB.
    Cand pentru setarea personalizata a4 (Activare AF) se selecta numai AF-ON si butonul AF-ON era apasat pentru a initia focalizarea automata in timpul fotografierii prin vizor, focalizarea ramanea blocata chiar si dupa ce utilizatorul lua degetul de pe buton, iar obturatorul putea sa declanseze oricand.  Oricum, specificatiile au fost modificate, astfel incat obturatorul sa nu poata fi actionat in urmatoarele conditii, daca aparatul foto nu reuseste sa focalizeze*.
    - Modul focalizare automata este setat la AF-S (AF servo unica)
    - Modul zona AF este setat la Punct unic AF
    - Setarea personalizata a2 (Selectie prioritate AF-C) este setata la Focalizare
    Cand un card de memorie XQD si anumite tipuri de carduri de memorie CompactFlash erau introduse in aparatul foto in acelasi timp, se afisa „Err” pe panoul de control superior. Aceasta problema s-a rezolvat.


Nota importanta
• Versiunea de firmware nu poate fi actualizata daca este selectata optiunea Activare pentru Retea>Conexiune retea din meniul de setare.  Asigurati-va ca ati setat conexiunea de Retea la Dezactivare inainte de a actualiza firmware-ul.

Actualizare de firmware pentru D4 - A 1.10, B 1.10 pentru Windows

Actualizare de firmware pentru D4 - A 1.10, B 1.10 pentru Mac

firmware, nikon d4, upgrade firmwareAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat noua versiune de firmware 1.20 pentru varful de gama DSLR full frame, aparatul foto Nikon D6. Afla mai jos care sunt cele mai importante modificari aduse:     • A fost adaugat un element Reluare functii fotografiere...
citeste tot
Nikon a anuntat astazi versiunea noua de firmware 3.20 pentru aparatele Nikon Z 6 si Z 7, cea mai importanta modificare adusa fiind compatibilitatea iesirii video RAW cu dispozitivele de inregistrare externe fabricate de Blackmagic Design....
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.