24 septembrie 2014

Actualizare de firmware pentru COOLPIX A, C 1.12

Acest software se utilizeaza pentru actualizarea firmware-ului C din Nikon COOLPIX A la Ver. 1.12. Verificati versiunea de firmware a aparatului foto urmand instructiunile de mai jos. Daca aceasta ultima versiune este deja instalata in aparatul foto, nu este necesar sa actualizati firmware-ul.


Modificari disponibile in firmware-ul C Ver. 1.12

    A fost remediata o problema care, uneori, impiedica un control corespunzator al expunerii la fotografierea cu temporizator de interval.
    * Modificarile disponibile in firmware-ul C Ver. 1.11, indicate mai jos, sunt disponibile si in firmware-ul C Ver. 1.12.

Modificari disponibile in firmware-ul C Ver. 1.11

    Intervalul de focalizare pentru focalizarea automata normala s-a modificat de la aproximativ 50 cm-∞ la aproximativ 30 cm-∞ de la centrul suprafetei frontale a obiectivului.
    Viteza de focalizare AF a fost imbunatatita pentru cazul in care scena din cadru prezinta un nivel de contrast foarte ridicat.
    Culoarea zonei de focalizare in modul de focalizare manuala a fost schimbata in alb, ceea ce ajuta la identificarea mai simpla a modului curent de focalizare.
    Acum se consuma mai putin din energia acumulatorului la fotografierea cu temporizator de interval, ceea ce permite fotografierea cu temporizator de interval pentru o perioada mai lunga de timp cand aparatul foto este alimentat de catre acumulator.

Verificarea versiunii de firmware curente a aparatului foto

Daca aveti instalata deja cea mai recenta versiune de firmware pe aparatul dumneavoastra foto COOLPIX A, nu trebuie sa descarcati si sa instalati aceasta actualizare a firmware-ului. Versiunea curenta de firmware poate fi verificata din elementul Versiune firmware din meniul de setare al aparatului foto.

    Porniti aparatul foto.
    Apasati butonul MENU al aparatului foto pentru a afisa meniul.
    Apasati selectorul multiplu rotativ spre stanga pentru a evidentia fila de meniu, selectati fila de setare si apasati butonul OK.
    Selectati Versiune firmware in meniul de setare si apasati butonul OK.
    Se va afisa versiunea de firmware a aparatului foto.
    Opriti aparatul foto.

Iata cum instalati noua versiune de firmware:

    Executati fisierul descarcat pentru a crea un dosar denumit A_Update care contine dosarul de firmware.
    Utilizati un cititor de carduri sau un dispozitiv similar pentru a copia dosarul de firmware in directorul radacina al unui card de memorie formatat in aparatul foto.
    Introduceti cardul de memorie in fanta pentru card, apoi porniti aparatul foto.
    Selectati optiunea Versiune firmware din meniul de setare al aparatului foto si urmati instructiunile afisate pentru a actualiza firmware-ul.
    Dupa finalizarea actualizarii, opriti aparatul foto si scoateti cardul de memorie.
    Accesati elementul Versiune firmware din meniul de setare al aparatului foto, pentru a va asigura ca firmware-ul s-a actualizat.Nikon COOLPIX A, C 1.12 pentru Windows

Nikon COOLPIX A, C 1.12 pentru Mac

firmware, software, coolpix aAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat astazi versiunea noua de firmware 3.20 pentru aparatele Nikon Z 6 si Z 7, cea mai importanta modificare adusa fiind compatibilitatea iesirii video RAW cu dispozitivele de inregistrare externe fabricate de Blackmagic Design....
citeste tot
Nikon anunta astazi lansarea software-ului Webcam Utility, care permite aparatelor foto mirrorless si DSLR Nikon sa fie utilizate ca o camera web. Software-ul este gratuit, este compatibil cu calculatoarele cu sistem de operare Windows si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.