24 septembrie 2014

Actualizare de firmware pentru COOLPIX A, C 1.12

Acest software se utilizeaza pentru actualizarea firmware-ului C din Nikon COOLPIX A la Ver. 1.12. Verificati versiunea de firmware a aparatului foto urmand instructiunile de mai jos. Daca aceasta ultima versiune este deja instalata in aparatul foto, nu este necesar sa actualizati firmware-ul.


Modificari disponibile in firmware-ul C Ver. 1.12

    A fost remediata o problema care, uneori, impiedica un control corespunzator al expunerii la fotografierea cu temporizator de interval.
    * Modificarile disponibile in firmware-ul C Ver. 1.11, indicate mai jos, sunt disponibile si in firmware-ul C Ver. 1.12.

Modificari disponibile in firmware-ul C Ver. 1.11

    Intervalul de focalizare pentru focalizarea automata normala s-a modificat de la aproximativ 50 cm-∞ la aproximativ 30 cm-∞ de la centrul suprafetei frontale a obiectivului.
    Viteza de focalizare AF a fost imbunatatita pentru cazul in care scena din cadru prezinta un nivel de contrast foarte ridicat.
    Culoarea zonei de focalizare in modul de focalizare manuala a fost schimbata in alb, ceea ce ajuta la identificarea mai simpla a modului curent de focalizare.
    Acum se consuma mai putin din energia acumulatorului la fotografierea cu temporizator de interval, ceea ce permite fotografierea cu temporizator de interval pentru o perioada mai lunga de timp cand aparatul foto este alimentat de catre acumulator.

Verificarea versiunii de firmware curente a aparatului foto

Daca aveti instalata deja cea mai recenta versiune de firmware pe aparatul dumneavoastra foto COOLPIX A, nu trebuie sa descarcati si sa instalati aceasta actualizare a firmware-ului. Versiunea curenta de firmware poate fi verificata din elementul Versiune firmware din meniul de setare al aparatului foto.

    Porniti aparatul foto.
    Apasati butonul MENU al aparatului foto pentru a afisa meniul.
    Apasati selectorul multiplu rotativ spre stanga pentru a evidentia fila de meniu, selectati fila de setare si apasati butonul OK.
    Selectati Versiune firmware in meniul de setare si apasati butonul OK.
    Se va afisa versiunea de firmware a aparatului foto.
    Opriti aparatul foto.

Iata cum instalati noua versiune de firmware:

    Executati fisierul descarcat pentru a crea un dosar denumit A_Update care contine dosarul de firmware.
    Utilizati un cititor de carduri sau un dispozitiv similar pentru a copia dosarul de firmware in directorul radacina al unui card de memorie formatat in aparatul foto.
    Introduceti cardul de memorie in fanta pentru card, apoi porniti aparatul foto.
    Selectati optiunea Versiune firmware din meniul de setare al aparatului foto si urmati instructiunile afisate pentru a actualiza firmware-ul.
    Dupa finalizarea actualizarii, opriti aparatul foto si scoateti cardul de memorie.
    Accesati elementul Versiune firmware din meniul de setare al aparatului foto, pentru a va asigura ca firmware-ul s-a actualizat.Nikon COOLPIX A, C 1.12 pentru Windows

Nikon COOLPIX A, C 1.12 pentru Mac

firmware, software, coolpix aAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto DSLR NIKON D850.   Firmware Nikon D850 versiunea 1.11     Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat produselor detinute de clienti enumerate mai...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului obiectivului foto AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR.   Firmware AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR versiunea 1.01   Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto DSLR NIKON D780.   Firmware Nikon D780 versiunea 1.01     Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat produselor detinute de clienti enumerate mai...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto mirrorless NIKON Z50.   Firmware Nikon Z50 versiunea 1.11     Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat produselor detinute de clienti enumerate...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto COOLPIX A300 si actualizarea software-ului N-Log 3D LUT.   Firmware COOLPIX A300 versiunea 1.4   Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat...
citeste tot
Bucuresti, 18 februarie 2020: Nikon anunta astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru aparatele foto mirrorless Nikon Z 7 si Z 6 cu fotografiere pe intregul cadru si a versiunii 1.10 pentru aparatele foto mirrorless Z 50 in...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.