NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.


Program special cu ocazia Ziua Unirii Principatelor Romane: Centrul de service Restart va fi inchis in ziua de 24 ianuarie 2017.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1295 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
9
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Naşu  Gheorghe
Naşu Gheorghe a scris pe 19-01-2017 la 17:37
Buna ziua.Detin un Nikon Coolpix L610,iesit din garantie.Nu se mai inchide usita de la compartimentul acumulatorilor(nu mai sta inchisa cu acumulatorii inauntru;s-a rupt un piciorus de la ea.Se poate schimba usita?Cat costa reparatia?Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-01-2017 la 17:45
Buna ziua domnule Nasu Gheorghe! Daca nu sunt afectate si elemente de carcasa estimam costul reparatiei aparatului dumneavoastra la aproximativ 100 lei. Va sugeram sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la pagina http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Marius G
Marius G a scris pe 18-01-2017 la 22:58
Buna seara! Displayul aparatului Nikon Coolpix L840, este compatibil si cu L810,L820,L830 ? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-01-2017 la 11:27
Buna ziua! Ecranele acestor aparate nu sunt compatibile. Cu stima
0
0
Hochdorfer Nora
Hochdorfer Nora a scris pe 18-01-2017 la 15:49
Buna ziua,
Am un aparat Nikon D3100, 14.2MP, cu un Obiectiv 18-55mm ED II. Acum cateva luni obiectivul nu mai autofocuseaza (degeaba setez aparatul la AF). Mi se pare ca in ultima vreme avea un zgomot ciudat (de parca scartia ceva lentila) atunci cand foloseam AF. Obiectivul nu mai fiind in garantie puteti sa-mi spuneti cu aproximatie cat ar costa Buna ziua,
Am un aparat Nikon D3100, 14.2MP, cu un Obiectiv 18-55mm ED II. Acum cateva luni obiectivul nu mai autofocuseaza (degeaba setez aparatul la AF). Mi se pare ca in ultima vreme avea un zgomot ciudat (de parca scartia ceva lentila) atunci cand foloseam AF. Obiectivul nu mai fiind in garantie puteti sa-mi spuneti cu aproximatie cat ar costa reparatia?
Multumesc!
..afiseaza tot comentariul
1
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-01-2017 la 16:07
Buna ziua doamna Hochdorfer Nora! Costul estimativ al reparatiei obiectivului dumneavoastra 18-55mm f/3.5-5.6G ED II AF-S DX NIKKOR poate ajunge si la aproximativ 400 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Costea Liviu
Costea Liviu a scris pe 17-01-2017 la 13:59
Buna ziua,
As dori sa stiu daca si ce costuri implica inlocuirea acelui burete mic din partea superioara a monturii dintr-un body Nikon D750 aflat in garantie. Precizez ca nu cunosc cauzele din care, o bucatica mica din acel burete a inceput sa se rupa daca pot spune asa, si mi-e teama sa nu ajunga bucatele din el in diverse locuri din aparaBuna ziua,
As dori sa stiu daca si ce costuri implica inlocuirea acelui burete mic din partea superioara a monturii dintr-un body Nikon D750 aflat in garantie. Precizez ca nu cunosc cauzele din care, o bucatica mica din acel burete a inceput sa se rupa daca pot spune asa, si mi-e teama sa nu ajunga bucatele din el in diverse locuri din aparat...Vara trecuta am fost nevoit sa achit la dumneavoastra curatarea intreg sistemului optic al body-ului, pentru niste puncte aparute pe geamul mat, puncte pe care eu le-am banuit a fi bucatele minuscule din acel burete. Doresc sa nu ma trezesc cu surprize pe viitor de aceea as dori inlocuirea respectivului burete, care in continuare da semne ca vor urma sa se desprinda alte bucatele din el. As dori sa stiu si un timp estimativ pentru rezolvarea unei astfel de probleme.
Va multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 17-01-2017 la 15:14
Buna ziua domnule Costea Liviu! Va rugam sa aduceti aparatul dumneavoastra foto pentru a fi diagnosticat tehnic. In urma acestui diagnostic se poate sti exact costul reparatiei. Daca se constata insa ca aceasta face obiectul garantiei atunci aparatul foto va fi rezolvat in maxim 15 zile conform prevederilor legale. Cu stima
0
0
Toma
Toma a scris pe 14-01-2017 la 11:04
Am achizitionat un aparat dslr nikon d5300 din america de la bestbuy, acest aparat beneficiaza de garantie si in romania, deoarece are un sunet ciudat in momentul in care inregistrez video, acel sunet apare si pe filmare.
Multumesc mult :)
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-01-2017 la 09:51
Buna ziua! Aparatele foto Nikon DSLR insotite de certificatul de garantie eliberat de catre Nikon Europe BV si acte de achizitie completate corespunzator beneficiaza de 1 an garantie in Romania. Pentru mai multe detalii privind conditiile de acordare a garantiei va rugam sa cititi cu atentie certificatul de garantie ce insoteste produsul dumneavoastra. Pentru orice problema tehnica garantie/postgarantie va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra foto Nikon D5300 catre centrul de service oficial conform procedurii http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Tóth András
Tóth András a scris pe 04-01-2017 la 18:08
Buna seara
am un Nikon D60, azi a cazut, si dupa asta nu mai functioneaza, scrie pe ecran: Error. Press shutter release button again.
Dupa parerea mea, shutterul este blocat. Cam cat costa reparatia?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 09-01-2017 la 12:30
Buna ziua domnule Tóth András! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la pagina http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Mihai Robert
Mihai Robert a scris pe 02-01-2017 la 19:56
Buna seara!
Detin un Nikon D3300 in garantie. Am sezisat aparitia unor pete mici de ulei pe senzor. Garantia acopera curatarea senzorului? In caz contrar, cat ar costa o curatare a senzorului?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-01-2017 la 15:53
Buna ziua domnule Mihai Robert. In primul rand este necesara efectuarea unui diagnostic tehnic pentru a se identifica natura petelor pe care le reclamati. Conform certificatului de garantie art 5.2 curatarea senzorului de impuritati este o operatiune de mentenanta si se efectueaza contra cost, 70 lei in cazul aparatului dumneavoastra Nikon D3300. Cu stima
0
0
Szatmari Sandor
Szatmari Sandor a scris pe 29-12-2016 la 12:59
Buna ziua
Ma puteti informa daca am garantie extinsa pentru un aparat foto cumparat cu factura 1667601 din 21.11.2014 ( COC622307_21.11.2014)
de la f64
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 29-12-2016 la 15:12
Buna ziua domnule Szatmari Sandor! Puteti verifica daca aparatul foto este inregistrat accesand contul dumneavoastra nikonisti.ro la sectiunea Aparatura mea: http://www.nikonisti.ro/comunitate/account/produse. Cu stima
0
0
Marinescu Catalin
Marinescu Catalin a scris pe 27-12-2016 la 21:21
Buna seara,mi-a cazut obiectivul 18-55 si s-a indoit. Imi puteti spune cat costa reparatia?
0
0
a scris pe 28-12-2016 la 09:21
Buna ziua domnule Marinescu Catalin! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii obiectivului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimBuna ziua domnule Marinescu Catalin! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii obiectivului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.