NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1318 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
9
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Olaru Ciprian
Olaru Ciprian a scris pe 26-02-2017 la 13:04
Nu stiu cum sa ma exprim in privinta ( calibrari ) , obiectiv 50mm 1.8G . L-am trimis in garantie pentru calibrare, mi-a venit bine inteles inapoi cu toate actele necesare . Dar in schimb , NICI O DIFERENTA. .. Face la fel ( nu focalizeaza ) trebuie sa fac 2.3 poze ca sa-mi iasa 1 buna :( ....
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-02-2017 la 10:12
Buna ziua domnule Olaru Ciprian! Aparatele si obiectivele Nikon se calibreaza independent unele de altele. Va sfatuim sa aduceti/trimiteti si aparatul foto pe care il utilizati pentru a-i fi verificat siustemul de focalizare: http://www.nikonisti.ro/comunitate/account/. Cu stima
0
0
Scutelnic Dragos
Scutelnic Dragos a scris pe 24-02-2017 la 17:09
Am un Nikon 1 J1 cu obiectivul 10-30mm caruia ii apare mesajul "Eroare de obiectiv. Contactati un centru de service autorizat Nikon. Din ce am cautat pe net pare exact problema de aici, ce teoretic ar trebui sa fie rezolvata "free of charge".
http://nikonrumors.com/2015/02/03/nikon-issues-service-advisory-for-the-1-nikkor-vr-10-30mm-f3-5-5-6-lens.Am un Nikon 1 J1 cu obiectivul 10-30mm caruia ii apare mesajul "Eroare de obiectiv. Contactati un centru de service autorizat Nikon. Din ce am cautat pe net pare exact problema de aici, ce teoretic ar trebui sa fie rezolvata "free of charge".
http://nikonrumors.com/2015/02/03/nikon-issues-service-advisory-for-the-1-nikkor-vr-10-30mm-f3-5-5-6-lens.aspx/.Daca il trimit trebuie doar - obiectivul ?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-02-2017 la 17:17
Buna ziua domnule Scutelnic Dragos! Va rugam sa aduceti/trimiteti obiectivul dumneavoastra foto catre centrul de service: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Daca in urma diagnosticului tehnic se va constata ca defectul reclamat face obiectul notificarii de service Nikon din data 07/10/2016, https://www.nikonimgsupport.com/eu/BV_article?articleNo=000006465&sitecode=ro_RO&ctry=RO&lang=ro, atunci reparatia acestuia se va face fara costuri pentru dumneavoastra. Puteti aduce/trimite si aparatul foto doar in cazul in care suspectati un defect la acesta. Cu stima
0
0
George
George a scris pe 22-02-2017 la 20:11
Buna ziua. La inlocuirea obturatorului la un nikon D700 implica si inlocuirea blocului motor si a mecanismului oglinda? sau se poate face separat pentru fiecare dintre piese? Daca da care ar fi costul reparatiei? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 23-02-2017 la 10:35
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon D700 este de aproxipativ 1400 lei. Daca sunt afectate de uzura si alte componente adiacente pretul reparatiei poate sa depaseasca 2000 lei. Devizul exact poate fi aflat doar in urma unui diagnostic tehnic. Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra foto catre centrul de service conform procedurii: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Radu Dorinel
Radu Dorinel a scris pe 22-02-2017 la 09:46
Buna ziua.Am un Nikon 1S1 si nu imi mai citeste nici un fel de card.Scrie "Acest card de memorie nu se poate utiliza.Cardul poate fi deteriorat.Introduceti alt card".Posibil sa aiba probleme din cauza socurilor sau a umezelii (il folosesc mult pe munte).As dori sa-l trimit la reparat la dumneavoastra..Se poate?Trebuie sa va trimit si incarcatorul?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 22-02-2017 la 10:04
Buna ziua domnule Radu Dorinel! In acest caz este necesar un diagnostic tehnic pentru identificarea cauzei defectului reclamat: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Accesoriile se trimit impreuna cu aparatul foto doar in masura in care banuiti ca defectul poate avea legatura cu acestea. Cu stima
0
0
Cosmin Radu
Cosmin Radu a scris pe 21-02-2017 la 12:01
Buna ziua,

Detin de mai multi ani un Nikon D3000 la care intampin, doar in M mode, eroarea "Error. Press shutter release button again". Inteleg ca este vechi si nu se mai produc piese pentru el insa nu sunt sigur ca fac eu ce trebuie pentru ca pana de curand nu am fost interesat de utilizarea unui astfel de aparat. Counterul este de 36k poze, mareBuna ziua,

Detin de mai multi ani un Nikon D3000 la care intampin, doar in M mode, eroarea "Error. Press shutter release button again". Inteleg ca este vechi si nu se mai produc piese pentru el insa nu sunt sigur ca fac eu ce trebuie pentru ca pana de curand nu am fost interesat de utilizarea unui astfel de aparat. Counterul este de 36k poze, mare parte din ele fiind facute in modul AUTO. Imi puteti spune daca este o problema tehnica sau de utilizare si eventual costul aproximativ al reparatiei?

Multumesc,
Cosmin Radu
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-02-2017 la 12:10
Buna ziua domnule Cosmin Radu! Daca este necesara inlocuirea obturatorului atunci costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 500 lei. Devizul exact poate fi aflat doar in urma unui diagnostic tehnic: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Finaru Rodica
Finaru Rodica a scris pe 20-02-2017 la 18:38
Buna seara!Am un obiectiv 18-200 si intamplator am oservat ca in momentul in care este zoom maxim daca privesc din fata obiectivul se vede un capat de banda cu multe fire spre centrul obiectivului.este ca si cum ar fi rupta sau desprinsa.ma puteti lamuri va rog frumos?Va multumesc anticipat!P.S Acest fapt nu pare a afecta in vreun fel pozele ,doar Buna seara!Am un obiectiv 18-200 si intamplator am oservat ca in momentul in care este zoom maxim daca privesc din fata obiectivul se vede un capat de banda cu multe fire spre centrul obiectivului.este ca si cum ar fi rupta sau desprinsa.ma puteti lamuri va rog frumos?Va multumesc anticipat!P.S Acest fapt nu pare a afecta in vreun fel pozele ,doar ca uneori par a fi un pic neclare dar nu tot timpul. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-02-2017 la 11:41
Buna ziua doamna Finaru Rodica! Orice defect suspectat trebuie confirmat/reparat in centrul de service deoarece in timp acesta se poate agrava sau chiar afecta piese adiacente. O banda conector libera trebuie verificata: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
george
george a scris pe 20-02-2017 la 14:00
trimit si eu astazi un nikon d 610 imi apare o pata de culoare neagra pe fotografii cat timp ar dura reparatia
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-02-2017 la 14:13
Buna ziua! In functie de gradul de ocupare a centrului de service, timpul de stationare al aparatului dumneavoastra foto in centrul de service in vederea efectuarii operatiunii de curatare a senzorului de imagine se poate incadra intre aproximativ doua zile si aproximativ o saptamana. Cu stima
0
0
Lazar Bianca
Lazar Bianca a scris pe 19-02-2017 la 23:50
Buna seara! Detin un obiectiv de 18-55 mm, iar butonul care il tine inchis nu mai functioneaza, el stand inchis, dar se deschide doar prin rotire (fara apasare in prealabil a butonului). Dslr-ul il recunoaste ca inchis. Considerati ca prezinta o problema majora si poate duce la defectiuni mai grave ale aparatului/ obiectivului? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-02-2017 la 09:37
Buna ziua doamna Lazar Bianca! Functionarea necorespunzatoare a butonului de blocare a obiectivului cel mai probabil nu va duce la defectiuni mai grave ale aparatului dumneavoastra. Va sfatuim totusi sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service pentru a fi verificat tehnic: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Diana M.
Diana M. a scris pe 19-02-2017 la 22:50
Buna seara!

Am si eu doua aparate mai vechi si as dori sa stiu daca se mai pot repara.
Primul este Nikon Coolpix L2 si atunci cand il pornesc display-ul ramane negru si are obiectivul blocat in exterior.
Al doilea este Nikon Coolpix L20 si are obiectivul blocat in exterior, iar atunci cand il deschid imi arata mesajul "Lens error".
Banuiesc ca amBuna seara!

Am si eu doua aparate mai vechi si as dori sa stiu daca se mai pot repara.
Primul este Nikon Coolpix L2 si atunci cand il pornesc display-ul ramane negru si are obiectivul blocat in exterior.
Al doilea este Nikon Coolpix L20 si are obiectivul blocat in exterior, iar atunci cand il deschid imi arata mesajul "Lens error".
Banuiesc ca amandoua ar avea obiectivele blocate din cauza ca ar fi intrat nisip.
Aveti posibilitatea sa reparati aceste modele si cam cat ar costa reparatia?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-02-2017 la 09:33
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatele dumneavoastra foto Nikon Coolpix L2 si Coolpix L20 s-a incheia (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.