NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: InchisCu ocazia Zilei Internationale a Muncii centrul de service Restart nu va avea program de lucru cu publicul:
Luni, 1 Mai 2017 - Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1344 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
9
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Cristina
Cristina a scris pe 24-04-2017 la 16:37
Buna ziua! Am un Nikon Coolpix P7100 achizitionat in 2011 si s-a defectat sistemul de protectie al obiectivului. Se poate inlocui? Daca da, in cat timp si la ce cost.

Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-04-2017 la 17:07
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii sistemul de protectie al obiectivului (barrier unit) este de aproximativ 190 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service si de disponibilitatea pieselor de schimb necesare, timpul de stationare al aparatului foto in centrul de service se poate incadra intre una sau mai multe saptamani. Cu stima
0
0
Codrut Urs
Codrut Urs a scris pe 20-04-2017 la 16:51
Buna ziua. Detin un obiectiv nikon 50mm fix 1.4g si m-ar interesa cat m-ar costa curatarea prafului din interior... va multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-04-2017 la 17:06
Buna ziua domnule Codrut Urs! Costul estimativ al curatarii suprafetelor optice ale obiectivului dumneavoastra foto este de aproximativ 330 lei. Cu stima
0
0
Grama Mircea
Grama Mircea a scris pe 17-04-2017 la 13:27
Buna ziua! Am un Nikon D 5100 (din 2012 cu aproximativ 50000 de cadre) si a aparut eroarea : ,,Error press shutter release button again! Am apasat shutter-ul de cateva ori si ...nimic. Am inchis, deschis, am scos acumulatorul , l-am pus la loc si am apasat din nou butonul si a pornit. In cazul in care se defecteaza motorasul cat costa reparaBuna ziua! Am un Nikon D 5100 (din 2012 cu aproximativ 50000 de cadre) si a aparut eroarea : ,,Error press shutter release button again! Am apasat shutter-ul de cateva ori si ...nimic. Am inchis, deschis, am scos acumulatorul , l-am pus la loc si am apasat din nou butonul si a pornit. In cazul in care se defecteaza motorasul cat costa reparatia? Va multumesc! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-04-2017 la 11:31
Buna ziua domnule Grama Mircea! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra este de 500 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Grama Mircea
Grama Mircea a scris pe 18-04-2017 la 20:38
Va multumesc mult!
0
0
Vasile Mihai
Vasile Mihai a scris pe 16-04-2017 la 16:39
Buna ziua :) am si eu o problema la un obiectiv Nikon 18-55 :) mi s'a blocat zoom'ul la 55..pur si simplu nu mai pot sa l rotesc, as vrea sa stiu daca este ceva grav sau nu, daca se poate repara. Multumesc :)
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-04-2017 la 11:25
Buna ziua domnule Vasile Mihai! Obiectivul dumneavoastra poate fi reparat. In acest caz devizul poate fi aflat doar in urma unui diagnostic tehnic, cel mai probabil defectul a aparut ca urmare a unui soc mecanic. Va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la pagina: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Satmarean Lucian
Satmarean Lucian a scris pe 10-04-2017 la 16:00

Buna ziua, detin un Nikon D600, iesit din garantie. In urma unui soc mecanic s-a defectat shutterul, nu se mai deschide decat pana la jumatate, pozele ies expuse doar pe jumatate (am atasat poza cu shutterul si un exemplu de poza). In plus, AF nu mai functioneaza indiferent de obiectivul montat, cauta focus dar nu confirma/blocheaza.
Inainte sa e
Buna ziua, detin un Nikon D600, iesit din garantie. In urma unui soc mecanic s-a defectat shutterul, nu se mai deschide decat pana la jumatate, pozele ies expuse doar pe jumatate (am atasat poza cu shutterul si un exemplu de poza). In plus, AF nu mai functioneaza indiferent de obiectivul montat, cauta focus dar nu confirma/blocheaza.
Inainte sa expediez aparatul la service, imi puteti spune aproximativ cat ar costa un shutter si un modul de AF?
Multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-04-2017 la 16:03
Buna ziua domnule Satmarean Lucian! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Satmarean Lucian
Satmarean Lucian a scris pe 10-04-2017 la 18:01
Multumesc! M-ar ajuta sa stiu cat costa un senzor de AF si un shutter, deoarece daca depasesc valoarea aparatului nu are rost sa il mai repar.
0
0
Bulgac Vasile
Bulgac Vasile a scris pe 04-04-2017 la 17:03
Buna ziua,

Am un Nikon 55-200mm VR si din cate am observat VR-ul nu se declanseaza, indiferent daca este ON sau OFF. Pe poza imi spune ca este VR-on dar pozele sunt miscate. Din cate stiu eu, VR-ul trebuie sa aiba un sunet in momentul declansarii...la mine nu se aude absolut nimic.

O reparatie VR la acest model, aprox. cat m-ar costa???

MultumesBuna ziua,

Am un Nikon 55-200mm VR si din cate am observat VR-ul nu se declanseaza, indiferent daca este ON sau OFF. Pe poza imi spune ca este VR-on dar pozele sunt miscate. Din cate stiu eu, VR-ul trebuie sa aiba un sunet in momentul declansarii...la mine nu se aude absolut nimic.

O reparatie VR la acest model, aprox. cat m-ar costa???

Multumesc
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 05-04-2017 la 11:36
Buna ziua domnule Bulgac Vasile! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 400 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Daniel
Daniel a scris pe 02-04-2017 la 21:34
Buna ziua, am un aparat nikon coolpix l27. Cateodata se aprinde, iar cand apas pe butonul de a face poza, se opreste aparatul si face un zgomot ciudat.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-04-2017 la 10:09
Buna ziua! Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoatra foto Nikon Coolpix L27 catre centrul de service pentru diagnosticare: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Costul reparatiei va fi comunicat in urma verificarii; estimativ acesta poate sa ajunga si la aproximativ 300 lei. Cu stima
0
0
Florin
Florin a scris pe 02-04-2017 la 18:36
Am un aparat Nikon D3200 si as dori sa stiu cat ma costa curatarea exterioara / interioara a aparatului si in cat timp ar fi gata? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-04-2017 la 09:58
Buna ziua! Costul curatarii suprafetelor exterioare si ale celor optice pentru aparatul foto Nikon D3200 sunt de 70 lei respectiv 110 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service timpul de stationare a produsului dumneavoastra se poate incadra intre aproximativ o saptamana si aproximativ trei saptamani. Cu stima
0
0
Florin
Florin a scris pe 04-04-2017 la 18:00
Multumesc pentru raspuns...acum am patit alta problema :( Am dat aparatul unui prieteni si cand l-am luat inapoi nu l-am deschis sa vad daca e ok si acum cand sa plec in vacanta...supriza :( obiectivul aparatului este blocat, ceva se aude prin el si nu mai functioneaza :( este vorba de un obiectiv NIKON DX AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6GII ED. Se maMultumesc pentru raspuns...acum am patit alta problema :(
Am dat aparatul unui prieteni si cand l-am luat inapoi nu l-am deschis sa vad daca e ok si acum cand sa plec in vacanta...supriza :( obiectivul aparatului este blocat, ceva se aude prin el si nu mai functioneaza :( este vorba de un obiectiv NIKON DX AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6GII ED.
Se mai poate face ceva?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-04-2017 la 12:16
Buna ziua! In acest caz este necesar un diagnostic tehnic pentru comunicarea devizului de reparatie: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Conghilete Florin
Conghilete Florin a scris pe 30-03-2017 la 22:06
buna seara,detin un Nikon D600 ce prezinta pete de ulei pe senzor in special pe extremitati preponderend in partea stanga,senzorul a mai fost curatat dar dupa 1000 cadre au aparut deja 20-30 pete noi si se inmultesc o data cu nr de cadre,am citit pe forum ca se schimba shutter-ul la acest model gratuit daca apar astfel de probleme,aparatul nu mai ebuna seara,detin un Nikon D600 ce prezinta pete de ulei pe senzor in special pe extremitati preponderend in partea stanga,senzorul a mai fost curatat dar dupa 1000 cadre au aparut deja 20-30 pete noi si se inmultesc o data cu nr de cadre,am citit pe forum ca se schimba shutter-ul la acest model gratuit daca apar astfel de probleme,aparatul nu mai este in garantie si mai am la el doar cutia,va multumesc anticipat ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 31-03-2017 la 10:01
Buna ziua domnule Conghilete Florin! Daca aparatul dumneavoastra face obiectul notificarii Nikon din data de 07/10/2016 ( În atenţia utilizatorilor aparatelor foto digitale SLR Nikon D600 (actualizare 28.03.2014) - http://www.nikon.ro/ro_RO/service-and-support/service-advisories.tag) atunci va rugam sa il aduceti/trimiteti catre cntrul de service conform procedurii de la pagina http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.