NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1456 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
9
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Lacry
Lacry a scris pe 12-12-2017 la 16:08
Buna ziua....An un Nikon Cooplix S6300 si mi l-a scapat cineva direct pe obiectiv...nu se mai deschide acum. se poate repara? cat ar costa reparatiile?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-12-2017 la 10:41
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 400 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Elena
Elena a scris pe 12-12-2017 la 10:45
Buna ziua! Am un Nikon D300 caruia i s-a defectat mirror box-ul, si ttrebuie inlocuita aceasta piesa. Vreau sa stiu daca ma puteti ajuta si un pret estimativ. Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-12-2017 la 10:38
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D300 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
ungureanu petru
ungureanu petru a scris pe 11-12-2017 la 16:23
buna ziua!Am un NIKON D5300 cumparat de 1 luna de zile si cand fac poze apare in poza in dreapta sus un semn ca si cum ar fi o scama pe obiectiv sau pe aparat.As vrea sa stiu daca este ceva din aparat sau trebuie curatat cu un kit de curatare .Recunosc ca eu l-am sters putin cu o laveta de sters ochelarii dar f discret adica cu teama si fara sa insbuna ziua!Am un NIKON D5300 cumparat de 1 luna de zile si cand fac poze apare in poza in dreapta sus un semn ca si cum ar fi o scama pe obiectiv sau pe aparat.As vrea sa stiu daca este ceva din aparat sau trebuie curatat cu un kit de curatare .Recunosc ca eu l-am sters putin cu o laveta de sters ochelarii dar f discret adica cu teama si fara sa insist prea mult.Va multumesc anticipat!! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-12-2017 la 16:26
Buna ziua! Cel mai probabil aparatul dumneavoastra necesita curatarea senzorului de imagine, o operatiune de mentenanta. Pentru diagnosticare va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la pagina http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Todor Eugen
Todor Eugen a scris pe 11-12-2017 la 15:04
Buna ziua! Am un aparat foto NIKON COOLPIX 12.0 MEGAPIXELS, care isi retrage obiectivul imediat supa pornire si nu mai reusesc sa fotografiez. Va rog daca ma puteti ajuta cu reparatia lui. Va multumesc anticipat!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-12-2017 la 15:13
Buna ziua domnule Todor Eugen! Va rugam sa ne spuneti denumirea exacta a aparatului foto Nikon Coolpix la care faceti referire. Cu stima
0
0
Todor Eugen
Todor Eugen a scris pe 11-12-2017 la 15:31
Daca pot sa va trimit imagine cu aparatul foto undeva... NIKON SCENEAUTO SELECTOR WIDE 4XZOOM 12.0MEGAPIXELS COOLPIX. Sper sa va fie de folos datele.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-12-2017 la 16:29
Buna ziua domnule Todor Eugen! In cazul in care aparatul dumneavoastra este Nikon Coolpix S2500 atunci din pacate cel mai probabil acesta nu mai poate fi reparat deoarece perioada de service pentru acest model s-a incheiat, nu mai exista piese de schimb. Cu stima
0
0
Dragomirescu Stefan
Dragomirescu Stefan a scris pe 07-12-2017 la 23:05
Buna seara, cat costa un schimbarea unui shutter la un D3300 si la un D7500 ? Multumesc mult
0
0
Dragomirescu Stefan
Dragomirescu Stefan a scris pe 07-12-2017 la 23:06
Si de ce nu intra Shutterul la "Reparatie Majora" ?
0
0
a scris pe 08-12-2017 la 09:51
Buna ziua domnule Dragomirescu Stefan! Costurile estimative pentru inlocuirea obturatoarelor aparatelor foto Nikon D3300 si Nikon D7500 sunt de aproximativ 500 lei respectiv 600 lei. Aceasta interventie de service reprezinta o operatiune complexa si se incadreaza la manopera de reparatie majora din tabelul de operatiuni de service: http://www.nikonBuna ziua domnule Dragomirescu Stefan! Costurile estimative pentru inlocuirea obturatoarelor aparatelor foto Nikon D3300 si Nikon D7500 sunt de aproximativ 500 lei respectiv 600 lei. Aceasta interventie de service reprezinta o operatiune complexa si se incadreaza la manopera de reparatie majora din tabelul de operatiuni de service: http://www.nikonisti.ro/pdf/Tabel manopera operatiuni service Nikon.pdf. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Paul Moldovan
Paul Moldovan a scris pe 04-12-2017 la 00:04
Buna ziua.
Detin un obiectiv AF-S Nikkor 18-105 G ED VR si un d3100. Autofocusul functioneaza cu intermitenta. Da rateuri dese. Nu este din cauza aparatului pentru ca mai am un obiectiv identic care focuseaza normal, fara rateuri. Va rog sa-mi spuneti cam cat ar costa reparatia obiectivului si cat timp ar dura. Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-12-2017 la 09:56
Buna ziua! In cazul in care obiectivul dumneavoastra foto necesita calibrare atunci costul acestei operatiuni este de 165 lei. In cazul in care si motorul de focalizare este defect atunci costul reparatiei poate sa ajunga la aproximativ 500 lei. In functie de disponibilitatea pieselor necesare si de gradul de ocupare a centrului de service perioada de stationare in vederea reparatiei se poate cuprinde intre aproximativ doua saptamani si aproximativ doua luni. Cu stima
0
0
Krisztina Szek
Krisztina Szek a scris pe 30-11-2017 la 08:01
Buna ziua. Am un D7200 care nu l am folosit mai multe luni de zile si acum nu mai porneste. Am pus la incarcat acumulatorul dar nimic. Mentionez ca era depozitat intr-o camera intr-o geanta aparate foto. Care ar putea fi problema?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-12-2017 la 09:53
Buna ziua! In acest caz este necesar sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de service pentru identificarea defectului. In aproximativ doua zile de la receptionarea acestuia vi se va aduce in scris la cunostinta devizul de reparatie. Cu stima
0
0
Fegher Vlad
Fegher Vlad a scris pe 29-11-2017 la 22:37
Buna ziua, as avea o intrebare, in general, dupa ce shutter-ul unei camere cedeaza, dar camera este inca in garantie, aceasta acopera costul inlocuirii lui? sau exista doar anumite situatii in care poate acoperii costul?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-12-2017 la 09:52
Buna ziua domnule Fegher Vlad! In cazul in care obturatorul aparatului foto cedeaza in perioada de garantie iar in urma diagnosticului tehnic efectuat in centrul de service se constata ca defectul face obiectul garantiei atunci reparatia se va face fara costuri pentru dumneavoastra in maxim 15 zile conform prevederilor legale. Cu stima
0
0
Laurentiu
Laurentiu a scris pe 29-11-2017 la 08:46
Buna ziua! Posed un aparat de fotografiat Nikon D3100. Acesta functioneaza corespunzator dar are nevoie vitala (de curand a fost expus la nisip si praf) de o caratare exterioara si interioara (am atins din greseaza lentila interioara a body-ului). Puteti va rog sa estimati cat ar costa o astfel de operatie? Va multumesc pentru raspuns
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 29-11-2017 la 10:01
Buna ziua! Costurile pentru curatarea suprafetelor optice si a celor exterioare pentru aparatul dumneavoastra sunt de sunt de 110 lei respectiv 70 lei. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.