NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1527 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
11
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Balazs Arpad
Balazs Arpad a scris pe 10-05-2018 la 20:33
Buna ziua, am un 85mm 1.8 Af-s G care a fost scapat pe jos, de o inaltime mica cam de la 30cm. Cateodata diafragma se blocheaza in pozitia complet deschis. Altfel obiectivul functioneaza bine, merge autofocus, pozele ies sharp. Va rog sa-mi spuneti cat ar costa schimbarea inelului acela care cred ca sa indoit si din cauza aceasta merge mai greu siBuna ziua, am un 85mm 1.8 Af-s G care a fost scapat pe jos, de o inaltime mica cam de la 30cm. Cateodata diafragma se blocheaza in pozitia complet deschis. Altfel obiectivul functioneaza bine, merge autofocus, pozele ies sharp. Va rog sa-mi spuneti cat ar costa schimbarea inelului acela care cred ca sa indoit si din cauza aceasta merge mai greu si aparatul nu mai poate ajusta diafragma. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-05-2018 la 17:58
Buna ziua! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii obiectivului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii:http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Dani Lupu
Dani Lupu a scris pe 07-05-2018 la 19:17
Buna ziua, am si eu o problema la al meu Nikon d5200, se pare ca am cativa HOT pixels, ce se poate face si care ar fi costul reparatiei ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-05-2018 la 12:51
Buna ziua domnule Dani Lupu! Costul remaparii senzorului de imagine pentru aparatul dumneavoastra este de 90 lei. Va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la pagina http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Nana
Nana a scris pe 05-05-2018 la 10:45
Buna ziua. Nu stiu daca azi este cineva de serviciu. Luni am drum prin Bucuresti si as vrea sa vin cu un aparat care ma supara la focalizare, iar declansatorul e ca "ruginit", trebuie sa apas cu forta. Poate mai are si alte probleme. Dar pentru ce stiu, care ar fi un pret aproximativ al reparatiei? Nu vrea sa nu am destui bani la mine. Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-05-2018 la 09:20
Buna ziua! Puteti aduce aparatul dumneavoastra la sediul nostru pentru un diagnostic tehnic (cost conform tabelului http://www.nikonisti.ro/pdf/Tabel manopera operatiuni service Nikon.pdf) http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Dupa receptionarea produsului in aproximativ doua sau trei zile vi se va aduce la cunostinta in scris devizul de reparatie. Va informam ca la receptionarea aparatului dumneavoastra nu se percep costuri, doar atunci cand il ridicati. Cu stima
0
0
Gherasă Răzvam
Gherasă Răzvam a scris pe 27-04-2018 la 22:25
Buna ziua! Curatarea senzorului intra in garantie ? Daca nu, cat ar costa ?
0
1
Restart Service
Restart Service a scris pe 30-04-2018 la 08:47
Buna ziua domnule Gherasa Razvan! Conform certificatului de garantie art 5.2/1.10.2 operatiunea de curatarea a senzorului de imagine este una de mentenanta si se efectueaza contra cost. Valoarea devizului difera in functie de modelul aparatului foto: http://www.nikonisti.ro/pdf/Tabel manopera operatiuni service Nikon.pdf
0
0
Alexandru
Alexandru a scris pe 26-04-2018 la 20:36
Buna ziua,
oglinda dezlipita la un D5100, cit costa reparatia si calibrarea cu un obiectiv Nikkor AF-S 18-135mm. Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-04-2018 la 10:14
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra foto este de aproximativ 400 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centru de service oficial Nikon http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Calibrarea aparatelor si obiectivelor Nikon se face independent unele de celelalte fiecare avand un standard propriu (Nikon D5100 - 220 lei, Nikon AFS 18-135/3.5-5.6G DX - 165 lei). Cu stima
0
0
Alexandru
Alexandru a scris pe 26-04-2018 la 20:33
Buna ziua,

detin un obiectiv Nikkor AF-S 18-135mm f/3.5-5.6G ED care are un joc intre 18-26 mm si ceva componente rupte in interior. Se mai poate repara si cit ar costa reparatia?.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-04-2018 la 09:43
Buna ziua! Perioada de service pentru obiectivul dumneavoastra Nikon AFS 18-135/3.5-5.6G DX s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui obiectiv foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Alexandru
Alexandru a scris pe 26-04-2018 la 20:16
Buna ziua!
Detin un obiectiv Nikon 18-200mm f/3.5-5.6 G II ED care la anunite distante focale nu mai focalizeaza deloc, aproximativ cit ar costa reparatia?.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-04-2018 la 09:41
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei obiectivului dumneavoastra este de aproximativ 650 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centru de service oficial Nikon http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Catalin
Catalin a scris pe 26-04-2018 la 19:31
Buna ziua!

Aproximativ cat timp ar dura (zile in service) inlocuirea cauciurilor unui D750? Dar impreuna cu calibrarea unui 50mm f/1.4 (pe acelasi body) ?

Va multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-04-2018 la 09:39
Buna ziua! In functie de disponibilitatea pieselor necesare si de gradul de ocupare a centrului de service perioada de stationare in vederea reparatiei se poate cuprinde intre aproximativ doua saptamani si aproximativ cinci saptamani. Calibrarea aparatelor si obiectivelor Nikon se face independent unele de celelalte fiecare avand un standard propriu (Nikon D750 - 440 lei, Nikon 50mm f/1.4G - 230 lei). Cu stima
0
0
Ana
Ana a scris pe 19-04-2018 la 10:12
Buna ziua, daca cumpar un nikon D750 nou de pe ebay si constat ca face parte din seria cu probleme la shutter, acesta se poate schimba gratuit la dumneavoastra?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-04-2018 la 11:29
Buna ziua! Orice serie a unui aparat foto Nikon D750 care face obiectul notificarii de service (http://www.nikon.ro/ro_RO/service-and-support/service-advisories.tag -- In atentia utilizatorilor aparatelor foto digitale SLR Nikon D750 - posibile umbre in imagini datorita obturatorului -- poate fi adus/trimis catre centrul oficial de service Nikon, aici acesta va fi preluat, va fi examinat si obturatorul va fi reparat in mod gratuit. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.