NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1379 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
9
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Cretu Florin
Cretu Florin a scris pe 23-06-2017 la 15:32
Buna ziua, Voiam sa va intreb cat ar costa reparatia pentru asa cunoscuta problema a inelului de zoom pentru obiectivul Nikon 24-70 2.8G ED iesit din garantie. La mine nu este blocat inelul dar merge destul de greu mai ales cand plec dinspre 24mm si se aude ca se freaca aiurea...

O zi frumoasa,
Florin
0
0
Cordelea Dennis
Cordelea Dennis a scris pe 23-06-2017 la 15:30
Buna ziua! Detin un Nikon D750, cumparat anul trecut de la Yellowstore. De ceva timp ma confrunt cu o problema, imi da eroare uneori cand vreau sa fac poza. Se inchide oglinda si ramane blocata iar pe ecranul cel mic scrie "error". Am patit-o si cu card dar si fara card. Daca scot bateria din aparat si decuplez obiectivul apoi apas sa fac poza, isiBuna ziua! Detin un Nikon D750, cumparat anul trecut de la Yellowstore. De ceva timp ma confrunt cu o problema, imi da eroare uneori cand vreau sa fac poza. Se inchide oglinda si ramane blocata iar pe ecranul cel mic scrie "error". Am patit-o si cu card dar si fara card. Daca scot bateria din aparat si decuplez obiectivul apoi apas sa fac poza, isi revine, se ridica oglinda si il pot folosi din nou. Am patit cu urmatoarele obiective : Sigma 35mm 1.4 Art, Nikon 85mm 1.4 D, Nikkor 18-35mm 3.5-.45, Nikon 85mm 1.8 G. Ma confrunt destul de des cu aceasta eroare. Ce as putea sa fac? Aparatul are doar 50k cadre, garantia acopera reparatia? Daca nu, care ar fi pretul? Multumesc. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Ularescu
Ularescu a scris pe 21-06-2017 la 09:48
Obiectivul meu TAMROM SP 17-50 F 2/8 are particule de praf in inetrior.
Pot sa-l aduc la dvs. pentru a fi curatat?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-06-2017 la 10:29
Buna ziua! Restart Service este centru de reparatii exclusiv Nikon. Pentru orice operatiune de mentenanta necesara obiectivului dumneavoastra foto Tamron va sfatuim sa luati legatura cu magazinul de achizitie. Cu stima
0
0
Dragoi Ciprian
Dragoi Ciprian a scris pe 16-06-2017 la 10:50
Buna ziua,

Garantia se aplica si la produsele Nikon achizitionate din alta tara (din Statele Unite ale Americii)? Daca da, care este perioada pentru care produsul respectiv este acoperit de garantie?

Cele bune!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-06-2017 la 11:02
Buna ziua domnule Dragoi Ciprian! Aparatele foto insotite de actele de achizitie si de certificatul de garantie eliberat de catre Nikon Europe BV completate corespunzator beneficiaza de 1 an garantie in Romania. Aparatele foto achizitionate din SUA nu beneficiazxa de garantie in Europa. Obiectivele Nikon DSLR beneficiaza de 1 an garantie internationala, aceasta este valabila si in Romania. Pentru mai multe detalii privind conditiile de acordare a garantiei va rugam sa cititi cu atentie certificatul de garantie ce insoteste produsul dumneavoastra sau cereti mai multe informatii magazinului de achizitie. Va informam ca doar aparatele foto si obiectivele DSLR Nikon achizitionate in Romania de la unul dintre partenerii nostrii oficiali, http://www.nikonisti.ro/parteneri, poate fi inscris pe nikonisti.ro pentru a beneficia de garantia extinsa la 3 ani. Cu stima
0
0
Milea Oana
Milea Oana a scris pe 15-06-2017 la 23:26
Buna seara. Am un aparat nikon d 80 si am o problema, atunci cand fac poze cu viteza de obscurator 1/4 sau mai mica mi se blocheaza, uneori este nevoie sa astept chiar si 30s ca sa se deblocheze. Stiti ce ar putea fi si cat m-ar costa reparatia? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-06-2017 la 10:32
Buna ziua doamna Oana Milea! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 700 lei insa aceasta se va efectua in masura in care se mai gasesc piese la producator deoarece perioada de service pentru acest model s-a incheiat si nu se mai produc piese de schimb. Cu stima
0
0
Milea Oana
Milea Oana a scris pe 16-06-2017 la 12:03
Multumesc mult !
0
0
Cordelea Dennis
Cordelea Dennis a scris pe 14-06-2017 la 17:50
Buna ziua, detin un Nikon D700, are doar 60k cadre si oglinda nu imi mai coboara (nu pot vedea prin vizor). Aparatul functioneaza, fac poze si mi se vede apoi fotografia pe ecran. Sa fie de la prisma? Care ar fi pretul pentru schimbarea prismei? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-06-2017 la 12:24
Buna ziua domnule Cordelea Dennis! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra foto se ridica la aproximativ 1100 lei insa devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Reparatia se va efectua in masura in care piesele necesare se mai gasesc la producator - perioada de service pentru acest model s-a inheiat (nu se mai produc piese de schimb). Cu stima
0
0
Ion Alexandru
Ion Alexandru a scris pe 13-06-2017 la 16:02
Buna ziua,
Sa inteleg ca daca DSLR-ul obiectivul sunt cumparate de la Flanco, dar importate de SKIN, nu beneficiez de 3 ani de garantie ? Chiar daca le am inregistrate pe site (si sunt mentionati cei 3 ani de garantie in dreptul lor) ?
0
0
Ion Alexandru
Ion Alexandru a scris pe 13-06-2017 la 16:05
Sau "exclusiv" este in sensul ca doar cele importate de SKIN se incadreaza la 3 ani garantie ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-06-2017 la 10:06
Buna ziua domnule Ion Alexandru! Toate aparatele foto DSLR Nikon achizitionate de la unul dintre partenerii (http://www.nikonisti.ro/parteneri) importatorului oficial in Romania, SKIN MEDIA, si inregistrate pe nikonisti.ro in 30 de zile de la achizitie (http://www.nikonisti.ro/garantie-3-ani.html) beneficiaza de garantia suplimentara extinsa la 3 ani. Cu stima
0
0
Ion Alexandru
Ion Alexandru a scris pe 14-06-2017 la 11:24
Multumesc.
0
0
Mihai Strompl
Mihai Strompl a scris pe 12-06-2017 la 13:16
Hello, am si eu o intrebare poate cam ciudata dar, este posibil sa fie schimbat display'ul unui D3100 cu un display de D3300 de exemplu? (pentru rezolutia mai mare a ecranului)
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-06-2017 la 14:32
Buna ziua domnule Mihai Strompl! Piesele necesare oricarei reparatii ale unui anumit produs Nikon vor fi originale, identice cele specificate in manualul produsului. Nu se pot fi montate alte piese cu specificatii superioare. Cu stima
0
0
Kelemen Eva
Kelemen Eva a scris pe 12-06-2017 la 08:06
Buna ziua,am avut un NIKON COLPIX P510(black) la dumneavoastra pentru reparatie,la 02.06.2017 amprimit un sms ca este reparat si in cel mai scurt timp va fi expediat ,dar inca nu am primit,daca puteti sa-mi dat un raspuns iti multumesc :) o zi buna.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-06-2017 la 10:56
Buna ziua doamna Kelemen Eva! La momentul restectiv aparatul dumneavoastra a fost si expediat. Pentru numarul AWB de expediere va rugam sa ne scrieti la adresa nikon@restart.ro. Cu stima
0
0
Kelemen Eva
Kelemen Eva a scris pe 12-06-2017 la 21:01
Multumesc pentru raspuns,chiar aztazi am primit aparatul,totul este okei,iti multumesc :)
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.