NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: Inchis


Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Procedura de trimitere in service
 
Reparatii
Aparate DSLR
Reparatia aparatelor DSLR Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Aparate Coolpix
Reparatia aparatelor compacte Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania si este precedata de o diagnosticare de 48 de ore.
Blituri
Reparatia bliturilor Nikon este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Reparatiile acopera intreaga gama de interventii posibile, de la update-uri software la inlocuirea lampii blitului.
Obiective standard
Reparatia obiectivelor Nikkor este realizata de catre centrul service Nikon Romania. Printre aceste obiective se numara: 18-55, 18-135, 18-105, 55-200, etc.
Obiective hi-end, aparate film, scanere
Aceste categorii de produse sunt reparate in parteneriat cu service-ul european Nikon (Germania). Durata reparatiei depinde de tipul produsului, timpii de transport si de reparatie ai centrului european Nikon.
 
Intretinere
DSLR
Intretinerea aparatelor DSLR include operatiuni destinate intretinerii interne (curatare senzor, curatare suprafete optice, recalibrare, etc) cit si intretinerii aparatului la exterior (cosmetizare), operatiuni care includ curatarea sau inlocuirea suprafetelor exterioare.
Obiective
Operatiunile de curatare ale obiectivelor prezinta un grad foarte ridicat de complexitate si includ curatarea suprafetelor optice, inlocuirea componentelor exterioare de plastic si cauciuc, curatare interna, ajustari de diafragma si curatare/ajustare contacte lens.
Blituri
Pentru pastrarea constanta a modului de operare si parametrilor blitului acesta poate beneficia de curatarea suprafetelor exterioare, inlocuiri de dispersori optici, testare si ajustare sau update software
Update-uri software
Pentru toate categoriile de produse se pot realiza actualizari de firmware sau update-uri software pentru a aduce produsele la cei mai noi parametrii si specificatii disponibile.
Verificare service
Aparatul tau este acum in service?
Utilizeaza codul service pentru a vedea stadiul reparatiei *.
Introdu codul de service: 
 


*  Datele oferite de aceasta aplicatie au caracter informativ, existand posibilitatea unor erori de procesare sau intarzieri de actualizare. Pentru verificarea cu acuratete a informatiilor privitoare la statutul reparatiei produsului dumneavoastra aflat in centrul de service Nikon din cadrul Restart Service, va rugam sa apelati numarul de telefon 021.313.45.66 - call-center Nikon.

Evaluare service
Aparatul tau a fost in service?
Daca da, impartaseste-ne experienta.
Introdu codul de service: 
 
Este produsul meu Nikon in garantie?

Garantia de 3 ani se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru
    o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

Garantia de 2 ani de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Garantia de 1 an de la data achizitiei se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL
Informatii generale service Nikon
Garantia Nikon
Conditii generale service Nikon
Procedura lucru service Nikon
Costuri manopera service Nikon (post-garantie sau garantie)
Modalitati de plata
Conditii de ambalare pentru expeditiile prin curieri


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 1411 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
9
0
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Bunea Daniel
Bunea Daniel a scris pe 16-08-2017 la 14:42
Buna ziua!Cat costa sa imi schimbati Shutterul la un D700?O zi buna sa aveti
0
0
Ivan Gabriel
Ivan Gabriel a scris pe 10-08-2017 la 10:16
Buna ziua . Am un obiectiv nikkor 18-105 cu motorul de focalizare defect. Cat ar costa inlocuirea lui ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-08-2017 la 11:08
Buna ziua domnule Ivan Gabriel! Costul estimativ al inlocuirii motorului de focalizare pentru obiectivul 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR este de aproximativ 350 lei. Cu stima
0
0
Mihäi
Mihäi a scris pe 10-08-2017 la 03:20
Buna ziua! Am trimis prin f64 un aparat foto cu probleme la focus. Raspunsul a fost: "Aparatul necesita calibrare - operatiune de mentenanta care nu face parte din termenii garantiei si se efectueaza contra-cost". Inainte de a ma adresa ANPC cu recamatie privind incalcarea drepturilor consumatorului, as dori sa stiu motivele pentru care consideratBuna ziua! Am trimis prin f64 un aparat foto cu probleme la focus. Raspunsul a fost: "Aparatul necesita calibrare - operatiune de mentenanta care nu face parte din termenii garantiei si se efectueaza contra-cost". Inainte de a ma adresa ANPC cu recamatie privind incalcarea drepturilor consumatorului, as dori sa stiu motivele pentru care considerati decalibrarea - procedura de mentenanta si nu un defect provenit de la neglijenta construirii/asamblarii aparatului foto, care duce la deteriorarea caracteristicilor functionale ale aparatului in perioada de garantie. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-08-2017 la 10:02
Buna ziua! Calibrarea este o operatiune de mentenanta necesara in urma uzurii normale a unui produs, categorie de operatiuni care nu face obiectul garantiei, conform certificatului de garantie Nikon art 5.2: Garantia nu acopera:a) mentenanta periodica necesara (calibrare, curatare) si reparatia sau inlocuirea de parti din cauza uzurii normale (grip cauciucuri, capace de protectie display/conectori, etc)...". Mentionam ca centrul de service oficial Nikon in Romania asigura gratuit calibrarea produselor in primele 6 luni ale garantiei, o perioada rezonabil de lunga pentru testarea produselor si identificarea eventualelor disfunctionalitati din fabricatie/transport legate de calibrare. Cu stima
0
0
Claudiu Cojocaru
Claudiu Cojocaru a scris pe 07-08-2017 la 20:41
Buna ziua! Am o problema cu focusul manual pe obiectivul Nikkor 50mm f 1.4G,cel automat merge,obiectivul nu mai este in garanite si as dori sa aflu cat ar costa repararea acestuia si daca s-ar putea face.Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-08-2017 la 12:13
Buna ziua domnule Claudiu Cojocaru! Obiectivul dumneavoastra poate fi reparat insa devizul in acest caz poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
grigor dorel
grigor dorel a scris pe 05-08-2017 la 12:29
Buna ziua. Am cumparat un Nikon D500 de la F64, nu sunt multumit de claritatea pozelor. Se vede clar la pozele de portret ca ochii parca ar fi in ceata,. Mentionez ca folosesc obiective full frame din seria nano cristal si degeaba. Ar trebui calibrat aparatul pe aceste obiective? Daca da, atunci sunt de acord sa il trimit dar sa stea cat de putin lBuna ziua. Am cumparat un Nikon D500 de la F64, nu sunt multumit de claritatea pozelor. Se vede clar la pozele de portret ca ochii parca ar fi in ceata,. Mentionez ca folosesc obiective full frame din seria nano cristal si degeaba. Ar trebui calibrat aparatul pe aceste obiective? Daca da, atunci sunt de acord sa il trimit dar sa stea cat de putin la voi, caci am nevoie de el. Multumesc. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-08-2017 la 11:12
Buna ziua! Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de service pentru verificarea preciziei AF a aparatului foto. Mentionam ca centrul de service efectueaza gratuit calibrarea produselor in primele 6 luni de la achizitie (de altfel o operatiune de mentenanta). Sfatuim si verificarea obiectivelor utilizate: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Mamenyak Elenas Maria
Mamenyak Elenas Maria a scris pe 02-08-2017 la 19:21
Buna ziua,am un aparat foto Nikon 1 ; J1 ; 10.1MP, Silner Obiectiv VR 10-30 mm (vva154k001)
Nu pot folosi aparatul pentru ca apare mesajul : LENS ERROR
Ce trebuie sa fac ca sa -l reparati ?.Ajunge sa trimit doar obiectivul?
Aparatul nu mai este in garantie
Va multumesc , cu respect
Elena
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-08-2017 la 10:17
Buna ziua doamna Mamenyak Elenas Maria! Va rugam sa aduceti/trimiteti obiectivul insotit de aparat catre centrul de service conform procedurii de la pagina http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. In cazul in care obiectivul face obiectul notificarii de service " In atentia utilizatorilor obiectivului 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6" http://www.nikon.ro/ro_RO/service-and-support/service-advisories.tag atunci reparatia acestuia se va face fara costuri pentru dumneavoastra. Cu stima
0
0
Mamenyak Elena Maria
Mamenyak Elena Maria a scris pe 03-08-2017 la 11:18
Multumesc frumos, trimit aparatul
0
0
Radulescu Bogdan
Radulescu Bogdan a scris pe 01-08-2017 la 11:49
Am depus si eu in service -ul Restart un aparat foto body Nikon D 5100 - fisa service 269169, si un obiectiv Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G ED II AF-S DX NIKKOR - fisa service 269170 la care am primit urmatoarele devize:
pt obiectiv fisa service 269170 - 190,50 ron costul ,eventual,dar nu se poate intelege daca este piesa ,190,50 ron reparatie majora 2Am depus si eu in service -ul Restart un aparat foto body Nikon D 5100 - fisa service 269169, si un obiectiv Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G ED II AF-S DX NIKKOR - fisa service 269170 la care am primit urmatoarele devize:
pt obiectiv fisa service 269170 - 190,50 ron costul ,eventual,dar nu se poate intelege daca este piesa ,190,50 ron reparatie majora 200 ron total deviz : 390,50 ron sau invers ?
Cand am solicitat si eu informatii telefonic mi s-a raspuns de catre o dra operatoare, pe un ton care nu avea nimic comun cu atitudinea de customer care, ca astea sunt preturile Restart Service si ca daca vrem putem sa nu platim si sa venim sa ne luam aparatele.
As fi vrut si eu sa stiu ce reprezinta cele doua valori,190,50 ron si 200 ron -mai exact care este manopera si care este pretul piesei ,pt ca oricum fiind sensibil apropiate este de la sine inteles ca un cost de manopera apropiat (sau chiar mai mare) decat pretul piesei ar trebui oarecum justificat.
Sincer nu va inteleg de ce aveti preturile acestea si unde vreti sa ajungeti ?
Dlor de la Restart Service, ati auzit cumva de customer care sau customer satisfaction ?
Sau e o notiune total neinteresanta pt Dvs? Tot ce conteaza e doar sa iasa banul ?
Imi puteti raspunde, macar sa-mi fac o idee, care este manopera si care este pretul piesei din devizul comunicat mai sus ?
Bogdan Radulescu
tel.: 0721217182
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 01-08-2017 la 13:35
Buna ziua domnule Radulescu Bogdan! In urma diagnosticului tehnic s-a constatat faptul ca aparatul dumneavoastra Nikon D5100 necesita calibrare si curatarea suprafetelor exterioare (220 lei respectiv 70 lei). In ceea ce priveste obiectivul 18-55mm f/3.5-5.6G ED II AF-S DX NIKKOR, acesta are motorul de focalizare defect (SWM unit - cost 190.5 lei). Manopera inlocuirii acestei piese este una majora ce necesita si recalibrarea produsului, cost 200 lei. Puteti de asemnea sa consultati si tabelul de operatiuni service: http://www.nikonisti.ro/pdf/Tabel manopera operatiuni service Nikon.pdf Pentru mai multe detalii va rugam sa ne scrieti la adresa nikon@restart.ro. Cu stima
0
0
Radulescu Bogdan
Radulescu Bogdan a scris pe 01-08-2017 la 14:13
OK , va multumesc,dar nu ati facut decat sa oferiti acelasi raspuns pe care l-am primit si telefonic de la operatoarea Restart Service, in acelasi dispret fata de respectul pentru clientela de pe urma careia Dvs de fapt supravietuiti si existati , si anume ca astea sunt preturile asa cum se gasesc de-altfel si in tabelul de operatiuni service de peOK , va multumesc,dar nu ati facut decat sa oferiti acelasi raspuns pe care l-am primit si telefonic de la operatoarea Restart Service, in acelasi dispret fata de respectul pentru clientela de pe urma careia Dvs de fapt supravietuiti si existati , si anume ca astea sunt preturile asa cum se gasesc de-altfel si in tabelul de operatiuni service de pe site –ul nikonisti.ro
Cred totusi si raman convins ca se impune grabnic o (re)ajustare a preturilor, asa cum le aveti in tabelul de operatiuni de pe site-ul www.nikonisti.ro, intrucat este absolut inadmisibil si contrar celor mai elementare norme de bun simt ca manopera,fie ea si majora ,sa fie evaluata peste costul piesei inlocuite.
Daca doriti si binevoiti as indrazni sa va solicit justificarea normarii (in timp) a manoperei,fie ea si majora, pentru inlocuirea piesei,si care ar fi diferenta intre manopera majora si manopera standard.
Nu stiu in ce masura imi veti raspunde la reply-ul meu, dar probabil ca solutia remedierii acestei situatii va fi numai printr-o sesizare catre ANPC si catre sediul central Nikon, Japan. Daca catre ANPC nu-mi pun prea multe sperante, aceasta fiind de fapt si adevarata explicatie a intregii atitudini a personalului Restart Service fata de clientela sa, sper intr-o solutie orientata catre o atitudine pro customer si in conformitate cu principiile customer satisfaction din partea Nikon, Japan.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 01-08-2017 la 14:27
Buna ziua domnule Radulescu Bogdan! Va multumim pentru mesaj. Reparatia standard reprezinta inlocuirea si reparatii de componente interioare care nu necesita calibrare iar reparatia majora reprezinta procesul tehnologic de inlocuire si reparare a componentelor electronice si mecanice de baza care necesita calibrare. Calibrarea este procesul tehnologic de ajustare prin comparatie cu un etalon, a componentelor interne ale produsului, care executa masuratori de precizie. Diferentele de complexitate intre cele doua tipuri de reparatie se reflacta si in costurile acestora. Mentionam ca preturile pentru manopera ale centrului de service sunt printre cele mai avantajoase din Europa. Cu stima
0
0
Radulescu Bogdan
Radulescu Bogdan a scris pe 01-08-2017 la 14:56
Intr-adevar,preturile pentru manopera ale centrului de service pot fi printre cele mai avantajoase din Europa poate pentru Dvs, in calitate de prestatori,dar nu si cele mai satisfacatoare pentru Clienti. Oricat ati incerca sa justificati diferentele de complexitate intre cele doua tipuri de reparatie, nu se justifica cu nimic depasirea costului pieIntr-adevar,preturile pentru manopera ale centrului de service pot fi printre cele mai avantajoase din Europa poate pentru Dvs, in calitate de prestatori,dar nu si cele mai satisfacatoare pentru Clienti. Oricat ati incerca sa justificati diferentele de complexitate intre cele doua tipuri de reparatie, nu se justifica cu nimic depasirea costului piesei initiale care se monteaza, acesta fiind un reper (milestone,etalon) ce trebuie urmarit in orice centru de service si in general la asigurarea service-ului pt orice fel de produse.Insa asa cum spuneam constat ca interesul pentru indeplinirea principiilor customer satisfaction sunt in scadere la Nikon Romania si Restart Service -Skill pe masura cresterii vanzarilor si achizitiilor de produse marca Nikon, aceasta putand fi o explicatie fata de atitudinea personalului Restart Service. Analizand si alte cazuri de pe forumul de service constat aceeasi atitudine fata de diverse alte tipuri de interventii in service. Ingrijorator poate fi numai atitudinea de blazare si indiferenta fata de raportul calitate - pret practicat in service Restart, fapt ce va indreptateste pe Dvs sa mentineti o politica orientata numai catre profit, fara a tine cont si de satisfactia clientului.
Constat de-asemenea o scadere a calitatii in relatia cu utilizatorii de produse marca Nikon la nivelul tuturor specialistilor Nikon Romania de pe site-ul www.nikonisti.ro sub toate aspectele, inclusiv chiar la nivelul concursurilor , intalnirilor de testare a aparatelor si produselor,cat si a cursurilor,peste tot predominand plata in detrimentul calitatii informatiilor si serviciilor oferite.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Velea Iulian
Velea Iulian a scris pe 29-07-2017 la 10:19
Buna ziua,

Puteti oferi o estimare a duratei remedierii problemelor legate de service advisory pt Nikn D750. Ma refer la o estimare a unui orizont de timp de genul: "dupa trimiterea camerei dureaza cca 2 saptamani".

Va multumesc,
Iulian
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 31-07-2017 la 09:48
Buna ziua domnule Velea Iulian! Daca aparatul dumneavoastra se afla in perioada de garantie acesta va fi reparat in maxim 15 zile conform prevederilor legale. Daca nu se afla in garantie atunci exista posibilitatea ca stationarea sa in centrul de service sa depaseasca doua saptamani. Cu stima
0
0
nicolae florin
nicolae florin a scris pe 27-07-2017 la 20:31
Buna ziua ,am achizitionat un aw 130 pentru filmari sub apa,avand ulterior un aw110 care a avut infiltratii.Am intrat cu aw130 in apa de aproximativ 20 de ori avand grija sa curat bine capacul de la baterie si spalandu- de fiecare data cu apa dulce si stergandu-l si uscandu-l inainte de a umbla la baterie.Am fost multumit de rezultate pana intr-o zBuna ziua ,am achizitionat un aw 130 pentru filmari sub apa,avand ulterior un aw110 care a avut infiltratii.Am intrat cu aw130 in apa de aproximativ 20 de ori avand grija sa curat bine capacul de la baterie si spalandu- de fiecare data cu apa dulce si stergandu-l si uscandu-l inainte de a umbla la baterie.Am fost multumit de rezultate pana intr-o zi cand mi-a disparut imaginea de pe display.Am fost convins ca a intrat apa in el pe la conectorii de langa baterie sau chiar pe la garnituri.Fiind in concediu m-am pus sa il desfac convins ca are apa in el.Are toate celelalte functii ,mai putin imaginea pe display.Nu am gasit nici urma de apa in el sau in conectori.Mentionez ca am revenit de doua ori la suprafata de la o adancime de 6 metri unde s-a stins si la revenire dupa cateva incercari s-a aprins de doua ori,dupa care nu a mai vrut.M-am uitat cu lupa la conectori benzi siplaca si nu au apa.lL-am reansamblat si functioneaza in afara de display.Il pot conecta la pc si televizor.Conectorii usb si video i-am curatat cu o periuta si spray de contact dar nimic.Credeti ca se repara si cam cat m-ar costa reparatia avand in vedere ca l-am scos din garantie umbland in el dar am avut de ales sa ill reinvii sau sa il trimit oxidat la garantie.Din pacate a fost calea de mijloc neavand lichide in el,ma gandesc ca de la presiune a patit ceva displayul dar nu se aprinde nici lumina la el...
Spuneti-mi daca ati mai intalnit problema si daca se repara cam la ce costuri ajunge reparatia?Va multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 28-07-2017 la 10:07
Buna ziua domnule Nicolae Florin! Aparatul dumneavoastra foto Nikon Coolpix AW130 poate fi reparat. Devizul poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.