Cele mai noi articole NPS

Israel, Episodul 2: Pastele in Ierusalim

Pasionat de drumetii pe munte si de peisaje, Mihai Olaru fotografiaza din adolescenta, inceputurile sale fiind marcate de rangefindere, bineinteles pe film. Fiind o persoana tehnica, de profesie inginer, marturiseste ca i-a placut tot timpul sa...

citeste tot
Israel, Episodul 2: Pastele in Ierusalim

De ceva timp caut o alternativa la NIKKOR AF-S 14-24mm/2.8G ED, dar nu pentru ca acesta nu ar fi bun, acest obiectiv fiind deja legendar, neegalat de ceilalti producatori de optica. Un Clasic. Motivele pentru care am cautat alternative sunt - nevoia...

citeste tot
Israel, Episodul 2: Pastele in Ierusalim

Intrucat este primul “articol” de acest gen pe care il scriu se poate spune ca sunt pe un teren necunoscut…. asa cum am fost si in jungla. Si nici acum, dupa cateva zile bune de holbat la o pagina goala nu imi este clar de unde sa...

citeste tot
ne gasiti si pe Facebook Ne gasiti si pe Facebook


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 3 comentarii
Popa Alina
Popa Alina a scris pe 09-04-2014 la 10:46
Buna ziua, am achizitionat un D4 si un D800 de la unul din distribuitori SKIN. Am certificatele de garantie originale SKIN, dar factura o am de la distribuitor. Indeplinesc conditiile pt. professional service?
0
0
NPS Romania
NPS Romania a scris pe 10-04-2014 la 10:08
Buna ziua. O sa indepliniti conditiile sa deveniti membru NPS atunci cand detineti si minim 3 obiective foto din cele trecute in regulament. Va rugam sa va inregistrati aparatele foto si obiectivele detinute pe nikonisti.ro. Cu stima.
0
0
Popa Alina
Popa Alina a scris pe 10-04-2014 la 15:55
Detin mai mult de 3 obiective profesionale. Problema e ca nu am certificatele de garantie direct de la Skin la toate obiectivele.
0
0
NPS Romania
NPS Romania a scris pe 14-04-2014 la 09:07
Buna ziua, Va rugam sa cititi cu atentie regulamentul pentru a verfica ce documente trebuie sa incarcati pentru a deveni membru NPS. Cu stima.
0
0
cogeanu remus
cogeanu remus a scris pe 12-11-2013 la 09:21
BUNA ZIUA.INDEPLINESC CONDITIILE PT PROFESSIONAL SERVICE DAR NU STIU CUM DEVII MEMBRU.PRODUSELE SUNT INREGISTRATE PE NIKONOISTI
0
0
NPS Romania
NPS Romania a scris pe 12-11-2013 la 16:12
Buna ziua, Va rugam frumos sa cititi regulamentul pentru a deveni membru NPS. Dupa ce inregirati echipamentul, va rog sa incarcati in program copii ale facturilor si certificatelor de garantie, asa cum este descris in regulament. Cu stima.
0
0
lacatusu ionel
lacatusu ionel a scris pe 08-06-2013 la 10:50
domnilor de la nikon ar fi bine ca orice detinator de dslr cumparat de la o persoana fizica sau de la un magazin din romania si nunumai , orice obiectiv nikon sa beneficieze de un servis profesional ca doar nu le repara si verifica nimeni moca.totul e pe bani.La canon servis profesional lucrurile stau altfel.Pai pe ce lume traim?
0
3
Andrunachi Adrian
Andrunachi Adrian a scris pe 02-08-2013 la 11:09
Cine a spus ca la Nikon nu beneficiati de un serviciu profesionist (banuiesc ca asta ati vrut sa spuneti)? Daca ati avea curiozitatea sa demontati un aparat de fotografiat sau un obiectiv v-ati da seama ca numai un profesionist ar putea face asa ceva. Deci, comentariul dumneavoastra e redundant. Singura gratuitate o reprezinta tocmai aceste comentaCine a spus ca la Nikon nu beneficiati de un serviciu profesionist (banuiesc ca asta ati vrut sa spuneti)? Daca ati avea curiozitatea sa demontati un aparat de fotografiat sau un obiectiv v-ati da seama ca numai un profesionist ar putea face asa ceva. Deci, comentariul dumneavoastra e redundant. Singura gratuitate o reprezinta tocmai aceste comentarii deloc constructive, ba chiar nepotrivite si, indraznesc sa le numesc, chiar impertinente. Va recomand cu caldura sa cititi termenii si conditiile NPS inainte de a va lansa in comentarii inutile. In schimb daca aveti un plan operational de dezvoltare, suntem cu totii interesati sa-l studiem si, de ce nu, sa-l implementam. ..afiseaza tot comentariul
0
0
lacatusu ionel
lacatusu ionel a scris pe 03-08-2013 la 10:12
Revin in ce a ce am spus in legatura cu servis profesional nikon.As avea doua intrebari in legatura cu acest subiect.Care sunt conditiile pentru a beneficia atat in timpul garantiei cat si dupa terminarea garantiei de verificari,reparari la servis profesional nikon,iar dupa aceasta de ce mai exista servis info skin?ca nu suntem lamuriti.Stima
0
0
NPS Romania
NPS Romania a scris pe 02-09-2013 la 17:07
Stimate domn Ionel Lacatusu, Nikon Professional Service este un serviciu unic se adreseaza fotografilor profesionisti care au obtinut calitatea de membru NPS. Daca nu sunteti membru NPS aici: http://www.nikonisti.ro/service, puteti obtine toate informatiile de care aveti nevoie. Cu stima.
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2014. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.