Nikon Professional Services este un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti care folosesc echipament Nikon.

Membrii NPS au acces la servicii unice si complementare de suport, consultanta si asistenta tehnica, precum si avantaje in exclusivitate. Personalul NPS este prezent la cele mai importante evenimente nationale si internationale, pentru a oferi consiliere, asistenta si servicii de service.

Iata avantajele pe care le are un membru NPS:

  • Linie telefonica dedicata pentru Suport Tehnic (9 ore pe zi)
  • Reparatii gratuite in afara garantiei (cu exceptia costului pieselor)
  • Curatare si calibare gratuite ale echipamentelor foto (o data pe an)
  • Abonament gratuit la revista NikonPRO
  • Aparat de schimb pe durata service-ului (indiferent de garantie sau postgarantie)
  • Update-uri software gratuite

Statutul de membru NPS este complet gratuit, singurele conditii ce trebuie indeplinite fiind urmatoarele:

  • Detinerea a cel putin 2 aparate foto PRO Nikon si 3 obiective PRO NIKKOR *
  • Aparatura achizitionata din Romania de la unul din partenerii oficiali Nikon
  • Statutul de NPS este valabil cat timp produsele sunt inregistrate pe Nikonisti si indeplinesc cumulativ conditiile de aderare

Toti fotografii NPS primesc un card care le atesta statutul si pe baza caruia au acces la serviciile speciale. Nikon va trimite membrilor NPS anunturi legate de produse nou lansate, actualizari de software si invitatii pentru diferitele evenimente Nikon sustinute. Aceasta este o conditie implicita a aderarii la statutul NPS.


Pentru a deveni membru NPS, inregistreaza-te pe www.nikonisti.ro, completeaza formularul de inregistrare a produsului achizitionat si/sau actualizeaza lista produselor inregistrate.


inregistreaza aparatura foto Regulamentul serviciului NPS


* lista aparatelor foto PRO Nikon si a obiectivelor PRO Nikkor care se califica pentru obtinerea statutului de membru NPS este prevazuta in regulamentAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 28 comentarii
Bărbos Marius
Bărbos Marius a scris pe 02-12-2016 la 13:10
Buna ziua,

am inregistrat de o saptamana echipamentul foto impreuna cu documentele solicitate. Cat dureaza evaluarea documentelor?
Multumesc!

Cu cele mai bune ganduri,

Marius
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 05-12-2016 la 11:27
Buna ziua, Dupa cum ati observat si dumneavoastra, dureaza cateva ore sau maxim 1-2 zile daca e weekend, sarbatoare nationala sau altele asemenea. Cu stima.
0
0
Curnic Georgi
Curnic Georgi a scris pe 14-04-2016 la 19:06
Buna ziua, detin un obiectiv Nikon AF-S 24mm f/1.8G ED . Am observat ca nu se gaseste pe lista obiectivilor de pe lista NPS. Nu stiu cand a fost actulizata ultima data lista aia este vorba de un obiectiv aparut recent si toate tarile il au pe lista (Germania,Canada,Austria). In Romania de ce nu apare?
Multumesc
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 25-04-2016 la 08:41
Buna ziua. Dorim sa va informam ca nu toate tarile au in lista respectivul obiectiv foto si ca fiecare tara in parte isi stabileste conditiile cu privire la obtinerea statutului de membru NPS., precum si avantajele care deriva din acest statut, iar acestea sunt conditiile din Romania: http://static.nikonisti.ro/documente/regulament_nps.pdf. Cu stimBuna ziua. Dorim sa va informam ca nu toate tarile au in lista respectivul obiectiv foto si ca fiecare tara in parte isi stabileste conditiile cu privire la obtinerea statutului de membru NPS., precum si avantajele care deriva din acest statut, iar acestea sunt conditiile din Romania: http://static.nikonisti.ro/documente/regulament_nps.pdf. Cu stima. ..afiseaza tot comentariul
0
0
NEGOITA BOGDAN
NEGOITA BOGDAN a scris pe 26-12-2015 la 08:31
Buna ziua,
Sunt detinatorul urmatorului echipament Nikon:
-D750
-D3S
-105mm f/2.8G AF-S IF-ED VR II MICRO-NIKKOR
-24-70mm f/2.8G AFS NIKKOR
-70-200mm f/2.8G AF-S ED VR II NIKKOR
O parte din echipament a fost achizitionat nou din Anglia, o parte second hand. De ce nu pot deveni membru NPS la mine in tara daca nu am achizitionat echipamentul din RomBuna ziua,
Sunt detinatorul urmatorului echipament Nikon:
-D750
-D3S
-105mm f/2.8G AF-S IF-ED VR II MICRO-NIKKOR
-24-70mm f/2.8G AFS NIKKOR
-70-200mm f/2.8G AF-S ED VR II NIKKOR
O parte din echipament a fost achizitionat nou din Anglia, o parte second hand. De ce nu pot deveni membru NPS la mine in tara daca nu am achizitionat echipamentul din Romania. Sunt de acord sa incurajati achizitionarea de echipament din tara, dar totusi mi se pare un pic cam restrictiva aceasta conditie. In Anglia de exemplu nu exista aceasta conditie. Astept un raspuns de la dumneavoastra.
Multumesc anticipat!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 05-01-2016 la 11:40
Buna ziua, Dorim sa va informam ca fiecare tara in parte isi stabileste conditiile cu privire la obtinerea statutului de membru NPS., precum si avantajele care deriva din acest statut, iar acestea sunt conditiile din Romania: http://static.nikonisti.ro/documente/regulament_nps.pdf. In alta ordine de idei, in Anglia exista alte conditii restrictive,Buna ziua, Dorim sa va informam ca fiecare tara in parte isi stabileste conditiile cu privire la obtinerea statutului de membru NPS., precum si avantajele care deriva din acest statut, iar acestea sunt conditiile din Romania: http://static.nikonisti.ro/documente/regulament_nps.pdf. In alta ordine de idei, in Anglia exista alte conditii restrictive, puteti consulta regulamentul de la ei. Cu stima. ..afiseaza tot comentariul
0
0
muscar mihai bogdan
muscar mihai bogdan a scris pe 19-12-2015 la 15:03
Buna ziua, recent am achizitionat inca un body ( second), el nu este inregistrat inca pe nikonisti, am factura dar nu este pe numele meu cu acest body voi deveni membru NPS deoarece am 2 body-uri si 3 obiective profi, intrebarea mea este ca sa nu fie problema ce acte trebuie sa am sa dovedesc ca este al meu si ca pot sa il inregistrez pe mine ....Buna ziua, recent am achizitionat inca un body ( second), el nu este inregistrat inca pe nikonisti, am factura dar nu este pe numele meu cu acest body voi deveni membru NPS deoarece am 2 body-uri si 3 obiective profi, intrebarea mea este ca sa nu fie problema ce acte trebuie sa am sa dovedesc ca este al meu si ca pot sa il inregistrez pe mine ....
multumesc o zi excelenta
..afiseaza tot comentariul
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 05-01-2016 la 11:23
Buna ziua, va rugam sa inregistrati echipamentul detinut pe nikonisti si apoi sa incarcati documentele conform regulamentului: http://static.nikonisti.ro/documente/regulament_nps.pdf. In regulament nu se specifica nicaieri ca factura si certificatele de garantie trebuie sa fie pe numele dumneavoastra. Cu stima.
0
0
Demeter Alexandru
Demeter Alexandru a scris pe 24-11-2015 la 19:22
Buna ziua, cu 2 body-uri pro si 1 lentila NIKKOR 24-70F2.8 N nu pot sa ader la NPS?
Multumesc,
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 25-11-2015 la 16:40
Buna ziua, pentru a deveni membru NPS aveti nevoie de 2 bodyuri si 3 obiective din lista prezenta in regulament: http://static.nikonisti.ro/documente/regulament_nps.pdf. Cu stima.
0
0
Lupu Gabriela
Lupu Gabriela a scris pe 03-11-2015 la 15:47
De ce D700 nu este trecut pe lista de Pro Nikon?
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 03-11-2015 la 17:24
Buna ziua, dorim sa va informam ca Nikon D700 a facut parte din lista aparatelor foto care se califica pentru NPS, insa au aparut de atunci inca 2 generatii de aparate foto, iar fotografii profesionisti si-au achiztionat echipamente noi, mai performante. Cu stima.
0
0
Rob Px
Rob Px a scris pe 09-10-2015 la 15:37
Salut. Stiu ca e greu si multi vor asta, voiam sa intreb, cum este posibil sa cumpar un NPS strap?
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 09-10-2015 la 15:57
Buna ziua, cand vor fi disponibile vom face un anunt public, deoarece exista mai multi doritori pentru curele NPS. Estimam sa le avem undeva pana in iarna, cel mai devreme. Cu stima.
0
0
Rob Px
Rob Px a scris pe 09-10-2015 la 16:14
Bine. multumesc. Astept eventual un email daca se poate, in data in care vor fi valabile :)
0
0
sebeni rares
sebeni rares a scris pe 25-08-2015 la 01:32
Buna seara,
Exista cumva un numar maxim de aparate/obiective ce pot fi inscrise pe un membru ?
Multumesc
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 31-08-2015 la 17:10
Buna ziua, nu exista o limita maxima de aparate foto si obiective care pot fi inscrise de catre un membru NPS. Cu stima.
0
0
Gravuj Vilmos-Szilard
Gravuj Vilmos-Szilard a scris pe 22-05-2015 la 21:22
Dupa inscrierea produselor, mai trebuie facut ceva sau doar saastept ? :)
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 25-05-2015 la 16:01
Buna ziua, avem rugamintea sa cititi regulamentul si sa incarcati copii ale certificatelor de garantie/facturi, dupa caz. Cu stima.
0
0
Gravuj Vilmos-Szilard
Gravuj Vilmos-Szilard a scris pe 25-05-2015 la 23:50
Nu aparea optiunea de incarcare a documentelor, acum este pregatit pentru validare :)
0
0
Mikey Tamas
Mikey Tamas a scris pe 12-05-2015 la 17:33
Am si eu o nelamurire. Daca am cumparat aparatura PRO second hand ma pot inregistra ca membru NPS si daca am cumparat aparatura PRO noua dar din alta tara nu pot sa ma inregistrez? :)
0
0
Romania NPS
Romania NPS a scris pe 13-05-2015 la 08:52
Buna ziua. Doresc sa fac o mica rectificare, daca aveti echipament PRO second hand, cumparat din Romania, puteti beneficia de calitatea de membru NPS Romania. Daca ati cumparat echipament nou din alta tara, verificati conditiile de a deveni membru NPS in tara respectiva.
0
0
Mikey Tamas
Mikey Tamas a scris pe 13-05-2015 la 11:43
Tinand cont de faptul ca singura conditie care alte tari din EU o cer pentru a devenii membru NPS e ca echipamentul sa fie cumparat din EU si sa ai rezidenta in tara respectiva si Nikon Romania apare inregistrata sun nikon europe b.v. deci nu este o entitate separata la noi in tara ... am ajuns la concluzia ca regula aceasta este fabricata doar penTinand cont de faptul ca singura conditie care alte tari din EU o cer pentru a devenii membru NPS e ca echipamentul sa fie cumparat din EU si sa ai rezidenta in tara respectiva si Nikon Romania apare inregistrata sun nikon europe b.v. deci nu este o entitate separata la noi in tara ... am ajuns la concluzia ca regula aceasta este fabricata doar pentru simplul fapt ca banii mei nu au intrat in buzunarul SKIN ( care este un amarat de importator partener cu Nikon ).

Asa ca am trimis un mail Nikon Europe in care am precizat ca am aparatura pro in valoare de cumparata noua de la diversi " parteneri " Nikon ...... si ca in Romania mi se refuza dreptul de a devenii membru NPS. Din moment ce am rezidenta in ROMANIA mi se pare normal sa fiu membru in ROMANIA. Nu in tara de unde am achizitionat echipamentul.

..afiseaza tot comentariul
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.