NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Skin Media SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Este posibil să utilizaţi site-ul fără a fi nevoiţi să ne furnizaţi informaţii personale, dar dacă doriţi să folosiţi anumite servicii pe care vi le oferim vă vor fi cerute informaţii personale ca: nume, cod numeric personal, adresă de e-mail, adresă domiciliu, număr telefon. Aceste informaţii sunt colectate numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză transmiterea lor către noi. 

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele personale, acestea fiind necesare pentru a avea posibilitatea obţinerii premiilor acordate în cadrul concursurilor realizate de Skin Media SRL, dar şi în scopul îmbunătăţirii produselor şi serviciilor noastre astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastă şi pentru a vă furniza noutăţi despre produsele şi serviciile oferite de noi. Refuzul dumneavoastră determină neutilizarea datelor pe care ni le-aţi furnizat şi imposibilitatea oferirii serviciilor şi produselor la care aţi fi îndreptăţiţi. 

Informaţiile înregistrate sunt folosite exclusiv de către Skin Media SRL, nu pot fi vândute şi vor putea fi puse la dispoziţia unor terţe persoane cu informarea şi acceptul dumneavoastră prealabil. Conform datelor pe care le furnizaţi veţi fi contactat(ă) prin telefon, poştă sau e-mail. 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare) şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, aveţi următoarele drepturi privind colectarea şi prelucrarea datelor personale: dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14), dreptul de informare (art.12), de acces la date (art.13), de opoziţie (art.15), de a vă adresa justiţiei (art.18). Aceste drepturi pot fi exercitate în mod gratuit prin transmiterea unei cereri datate şi semnate la adresa: Skin Media SRL, Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, Sector 1, Bucureşti.

Transmiterea datelor personale unor autorităţi sau instituţii de stat se va face numai în cazul în care suntem obligaţi la aceasta conform legislaţiei române în vigoare. 
Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. 
Skin Media SRL este înregistrat la ANSPDCP ca Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 16919.

Înscrierea la newsletter-ul Nikonisti.ro:


Prin înscrierea în baza noastră de date, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că Organizatorul vă va solicita dumneavoastră, în calitate de Utilizator, următoarele informații necesare pentru identificarea dumneavoastră personală în momentul abonării la newsletter-ul Nikonisti:
A. în mod obligatoriu, numele și prenumele dvs.;
B. în mod obligatoriu, adresa de e-mail validă;
C. în mod opțional, un număr de telefon de contact valid;
D. în mod opțional, localitatea în care aveți domiciliul;
E. în mod opțional, adresa de corespondență;
F. în mod opțional, data nașterii;
G. în mod opțional, genul dvs. ;
H. în mod opțional, în cazul în care vă înregistrați în calitate de persoană juridică, CUI-ul companiei pe care o reprezentați;
I. în mod opțional, în cazul în care vă înregistrați în calitate de persoană juridică, numărul de înregistrare al companiei pe care o reprezentați;
J. în mod opțional, în cazul în care vă înregistrați în calitate de persoană juridică, funcția pe care o dețineți în cadrul companiei pe care o reprezentați.

Scopul solicitării acestor informații de către Organizator este de a menține contactul cu dumneavoastră pentru comunicări viitoare despre oferte, întrebări și alte informații accesibile de pe site-ul Nikonisti.ro. Oricând veți dori, veți putea să vă dezabonați de la acest newsletter urmând instrucțiunile pe care le veți primi în ultima parte a fiecărui email.

După colectarea datelor dvs., Organizatorul:
  • nu va înstrăina, închiria sau vinde informațiile de identificare personală a dumneavoastră către terți în scopuri de marketing și publicitate;
  • își va rezerva dreptul de a vă trimite informări prin email cu privire la oferte și lansări de produse conexe cu interesele dumneavoastră, din portofoliul SC Skin Media SRL, interese demonstrate prin achiziția de produse sau prin folosirea Website-ului;
  • nu va furniza unor terți datele dvs. de contact fără acordul dvs., cu excepția cazurilor în care sunt solicitate de instituții ale statului legal abilitate (cu rol de control etc.);
  • va securiza informațiile esențiale pe care le furnizați, prin protocoale standard și tehnologii corespunzătoare, precum canale de comunicare protejate prin protocoale SSL, încriptate și protejate prin semnături digitale;
  • va folosi datele furnizate pentru a îmbunătăți procedura de client service, pentru a răspunde cerințelor și necesităților dvs. și pentru a vă oferi servicii cât mai eficiente;
  • vom utiliza informațiile furnizate pentru a personaliza experiența la utilizarea site-ului. Pentru acest lucru folosim datele agregate pe care ni le oferiți pentru a înțelege cum utilizatorii, în calitate de grup, folosesc resursele și serviciile furnizate de site-ul nostru;
  • vom folosi datele pe care ni le oferiți pentru a îmbunătăți serviciile și produsele pe care vi le oferim prin intermediul acestui site.

Orice modificare făcută acestui document va fi anunțată prin modificarea acestui document. SC Skin Media SRL își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate oricând, fără a fi nevoie de a anunța în prealabil acest lucru. Vă încurajăm să citiți periodic acest document pentru a fi informat cu privire la modul în care vă protejăm informația pe care ne-o oferiți. Prin abonarea la bază noastră de date luați la cunoștință și acceptați faptul că este în întregime responsabilitatea dvs. să consultați periodic această politică de confidențialitate pentru a fi la curent cu actualizările sale.

Cum ne puteți contacta


Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:
SC Skin Media SRL
www.nikonisti.ro
Str. Ocna Sibiului, nr.46-48, Sector 1, 014011, București, România
+40 21.316.82.00
Adresă email: redactia@nikonisti.ro

Acest document a fost actualizat pe data de 26.06.2013


© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.