NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 564 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Neagoe Alexandru
Neagoe Alexandru a scris pe 10-03-2018 la 16:54
Buna Ziua,
Detin un Nikon D600 la care i-a crapat plasticul pe care este prinsa montura metalica. Imi puteti da o estimare piesa manopera pentru inlocuirea piesei.

Va Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-03-2018 la 13:01
Buna ziua domnule Neagoe Alexandru! In acest caz pentru comunicarea unui deviz de reparatie este necesar un duagnostic tehnic efectuat in centrul de service, va rugam sa trimiteti aparatul conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Cristi
Cristi a scris pe 03-03-2018 la 01:25
Buna, detin un Nikon 1 j1 si defectul este ca unele functii nu functioneaza,de exemplu cand invart rotita sa dau pe movie tot pe foto imi apare si mule butoane nu functioneaza,cum ar fi butonul de zoom sau butonul F,iar ledul verde de langa display nu se aprinde niciodata,i-am facut update de firmware crezand ca o sa se rezolve dar tot asa merge,poBuna, detin un Nikon 1 j1 si defectul este ca unele functii nu functioneaza,de exemplu cand invart rotita sa dau pe movie tot pe foto imi apare si mule butoane nu functioneaza,cum ar fi butonul de zoom sau butonul F,iar ledul verde de langa display nu se aprinde niciodata,i-am facut update de firmware crezand ca o sa se rezolve dar tot asa merge,poze pot face dar cu putine optiuni si nici butonul de sters nu merge,merg foarte putine optiuni pe aparat,este ca si cum s-ar fi ars vreo piesa si merge doar jumatate din aparat.Aparatul este in stare impecabila estetic asa l-am cumparat.Se mai poate face si cat ar costa ca sa stiu daca mai merita reparat.va multumesc anticipat,am scris de doua ori mesajul fiindca primul era plin de greseli din cauza tastaturii. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-03-2018 la 10:08
Buna ziua! In acest caz este necesara efectuarea unui diagnostic tehnic in centrul oficial de service pentru stabilirea devizului de reparatie, va sfatuim sa aduceti/timiteti aparatul foto insotit de obiectiv catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
dorian
dorian a scris pe 26-02-2018 la 22:31
Buna ziua. Am zgariat focusing screenul de la Nikon D7500 si doresc inlocuirea lui cu unul nou. Imi puteti spune cat costa inlocuirea acestuia? Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-03-2018 la 10:08
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 150 lei. Cu stima
0
0
cristi
cristi a scris pe 24-02-2018 la 22:54
Buna seara, detin un Nikon D3200 la care am o problema ciudata, nu pot muta in M, Auto sau Guide, aparatul ramane in A sau portret... se mai poate face ceva pentru el?
0
0
a scris pe 26-02-2018 la 12:44
Buna ziua! Aparatul dumneavoastra poate fi reparat insa devizul poate fi aflat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Pentru a aduce/trimite aparatul foto catre noi va rugam sa urmati procedura de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
silviu
silviu a scris pe 23-02-2018 la 09:10
buna dimi, cat costa inlocuirea cuciucului care acopera gripul unui d800?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 23-02-2018 la 12:01
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii piesei mentionate este de aproximativ 300 lei. Cu stima
0
0
Krisstinka
Krisstinka a scris pe 20-02-2018 la 12:31
Buna ziua,
Detin un aparat foto Nikon Coolpix caruia nu i se mai inchide usita de la baterii.Aceasta nu se mai inchide. Posibil sa se fi spart un piciorus de la carcasa .Se mai poate repara? Daca da,care ar fi costul? Pentru o curatare a obiectivului care ar fi tariful pentru manopera? Va multumesc anticipat pentru un raspuns.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 22-02-2018 la 10:43
Buna ziua! Va rugam sa ne indicati modelul exact al aparatului foto pentru a va putea oferi mai multe detalii. Cu stima
0
0
Predescu Daniel
Predescu Daniel a scris pe 09-02-2018 la 09:01
Buna ziua!
Cat timp ar dura curatarea senzorului unui D 700 si a unui obiectiv Nikon 24-70mm/2,8?
0
0
a scris pe 09-02-2018 la 10:14
Buna ziua domnule Predescu Daniel! In functie de gradul de ocupare a centrului de service la momentul receptionarii produselor curatarea senzorului aparatului foto Nikon D700 (cost 165 lei) dureaza in general cateva zile; curatarea suprafetelor optice ale obiectivului dureaza mai mult deoarece in acest caz este necesara dezasamblarea acestuia (costBuna ziua domnule Predescu Daniel! In functie de gradul de ocupare a centrului de service la momentul receptionarii produselor curatarea senzorului aparatului foto Nikon D700 (cost 165 lei) dureaza in general cateva zile; curatarea suprafetelor optice ale obiectivului dureaza mai mult deoarece in acest caz este necesara dezasamblarea acestuia (cost aproximativ 330 lei). Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Nicu Ciolan
Nicu Ciolan a scris pe 05-02-2018 la 16:14
Buna ziua! Detin un binoclu Nikon 8×30 8,5° J. Pat. , made by NIPPON KOGAKU (JAPAN) , si as dori sa stiu daca gasesc la service capacele oculare de cauciuc? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-02-2018 la 14:47
Buna ziua domnule Nicu Ciolan! Va rugam sa ne oferiti mai multe detalii despre produs la adresa nikon@restart.ro; avem nevoie de numele complet al binoclului, puteti de asemenea sa trimiteti si poze cu produsul in cazul in care nu cunoasteti modelul acestuia. Cu stima
0
0
Cristian
Cristian a scris pe 04-02-2018 la 23:44
Buna seara , am un d5300 iar imaginile pe care le face nu sunt foarte clare , facute cu auto-focusul . Am obiectivul de kit 18-55mm , 50mm /1.8G , tamron 16-300mm cu toate face fotografii neclare .
aparatul are 8000 de cadre trase

1. va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla si ce se poate rezolva.
2. care ar fi costurile de remediere a problemeiBuna seara , am un d5300 iar imaginile pe care le face nu sunt foarte clare , facute cu auto-focusul . Am obiectivul de kit 18-55mm , 50mm /1.8G , tamron 16-300mm cu toate face fotografii neclare .
aparatul are 8000 de cadre trase

1. va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla si ce se poate rezolva.
2. care ar fi costurile de remediere a problemei si timpul estimativ.
3. daca beneficiez de garantia de 3 ani de la cumparare ( daca mai gasesc factura )

Va multumesc anticipat
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-02-2018 la 12:02
Buna ziua! In cazul in care aparatul si obiectivul dumneavoastra Nikon au nevoie de calibrare, costurile acestor operatiuni de mentenata sunt de 220 lei respectiv 165 lei (timp estimativ de rezolvare 1-3 saptamani) Operatiunile de mentenanta nu fac obiectul garantiei conform certificatului de garantie. Cu stima
0
0
Cristian
Cristian a scris pe 05-02-2018 la 15:06
Multumesc pentru raspuns , deci costul de calibrare al aparatului este de 220 lei , de obiective in cazul meu nu cred ca este cazul , deoarece cu toate obiectivele imaginile ies putin neclare . Aparatul se pare ca are probleme . Dar este tare ciudat ca are doar 8000 cadre trase
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.