NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 536 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Lucian
Lucian a scris pe 10-10-2017 la 13:31
Buna ziua,
Am un aparat Nikon Coolpix P 80 si dupa o folosire intensa foarte multi ani, becul din interiorul blitz-ului incorporat s-a facut bucati la o ultima declansare. Vreau sa stiu daca se poate inlocui acel bec, ca aparatul sa functioneze din nou cu blitz si cat costa reparatia.
Va multumesc, o zi placuta.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-10-2017 la 11:27
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Cooplix P80 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
George
George a scris pe 09-10-2017 la 22:47
Buna Ziua!
Am un Nikon D5300 in garantie care trebuie curatat . Eu am incercat dar tot mai ramane scame si imi este frica sa nu stric senzorul.
Garantia se poate ocupa de asta ,sau exist un tutorial cum se curata aparatul ? Eu lucrez full time cu aparatul si mi-ar trebui urgent... cat timp dureaza daca vi-l trimit ca sa il curatati si sa il trimiteBuna Ziua!
Am un Nikon D5300 in garantie care trebuie curatat . Eu am incercat dar tot mai ramane scame si imi este frica sa nu stric senzorul.
Garantia se poate ocupa de asta ,sau exist un tutorial cum se curata aparatul ? Eu lucrez full time cu aparatul si mi-ar trebui urgent... cat timp dureaza daca vi-l trimit ca sa il curatati si sa il trimiteti?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-10-2017 la 11:26
Buna ziua! Curatrea este o operatiune de mentenanta ce se efectueaza contra cost conform certificatului de garantie (art 5.2 / art . 1.10.2); curatare senzor - 90 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service la momentul receptionarii produsului, timpul de reparatie se poate incadra intre aprox 2 zile si aproximativ o saptamana. Cu stima
0
0
Teodoru Stela
Teodoru Stela a scris pe 02-10-2017 la 20:07
Buna,

Am un aparat Nikon Coolpix L28 (negru) si singura lui problema este ca nu se mai inchide capacelul de la baterie / card SD si efectiv trebuie tinut continuu apasat pe el atunci cand folosesc aparatul.
Altfel, sar bateriile din el si se inchide.

S-a stricat, de fapt, incuietoarea si trebuie schimbat doar capacelul si nimic altceva. Cat m-arBuna,

Am un aparat Nikon Coolpix L28 (negru) si singura lui problema este ca nu se mai inchide capacelul de la baterie / card SD si efectiv trebuie tinut continuu apasat pe el atunci cand folosesc aparatul.
Altfel, sar bateriile din el si se inchide.

S-a stricat, de fapt, incuietoarea si trebuie schimbat doar capacelul si nimic altceva. Cat m-ar costa, daca nu mai este in garantie, inlocuirea capacelului cu unul nou?

Multumesc anticipat.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-10-2017 la 12:19
Buna ziua domnule Teodoru Stela! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 90 lei. Pentru diagnostic tehnic/reparatie va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Popovici Dorin
Popovici Dorin a scris pe 29-09-2017 la 19:59
Buna,
am un obiectiv Nikkor AF-S 70-300 VR care nu mai focuseaza...se aude tacanit dar motorul intern nu lucreaza...a mers perfect pina acum citeva zile...Body este D750 .Mai am un obiectiv 24-85 care merge perfect pe body. E posibil sa il reparati?L-as trimite cit mai repede.
Multumesc ,
DPopovici
0
0
a scris pe 02-10-2017 la 16:49
Buna ziua domnule Popovici Dorin! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 600 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic, va recomandam sa aduceti/trimiteti obiectivul catre centrul de service conform procedurii: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Popa Dan
Popa Dan a scris pe 11-09-2017 la 20:22
Am un DSLR D90 SERIA 6915433 si cred ca am probleme ,,cu apertura'' pot sa-l trimit ? A functionat ireprosabil pana acum
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-09-2017 la 10:51
Buna ziua domnule Popa Dan! Puteti aduce/trimite aparatul dumneavoastra foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. In aproximativ doua zile de la receptionarea produsului vi se va comunica in scris devizul de reparatie. Cu stima
0
0
Daniel Avasan
Daniel Avasan a scris pe 09-09-2017 la 14:12
Buna ziua!
Cam cat ar costa schimbarea unui senzor la un D3200?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-09-2017 la 10:49
Buna ziua domnule Daniel Avasan! Costul estimativ al inlocuirii senzorului de imagine al aparatului foto Nikon D3200 este de aproximativ 650 lei. Cu stima
0
0
Tutunaru Petre
Tutunaru Petre a scris pe 08-09-2017 la 11:58
nu cred ca este problema de schimbat piese din moment ce cu 3 obiective functioneaza normal iar cu celelalte 2 imi da eroare
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-09-2017 la 09:56
Buna ziua domnule Tutunaru Petre! Pentru identificarea exacta a defectiunii aparatului dumneavoastra este necesara efectuarea unui diagnostic tehnic in centrul de service (taxa diagnosticare 85 lei). Cu stima
0
0
Tutunaru Petre
Tutunaru Petre a scris pe 07-09-2017 la 16:00
Buna ziua,
Va rog am un D5000 si am achizitinat un obiectiv Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G la folosire imi da eroarea :Press Shuter release button again.aceeasi eroare o primesc si cu Nikon AF-S DX Micro-NIKKOR 40mm f/2.8G, cu cel standard , 55-200 si 35 mm functioneaza normal.
Este posbil sa fie probleme cu softul? se poate face un update de soft lBuna ziua,
Va rog am un D5000 si am achizitinat un obiectiv Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G la folosire imi da eroarea :Press Shuter release button again.aceeasi eroare o primesc si cu Nikon AF-S DX Micro-NIKKOR 40mm f/2.8G, cu cel standard , 55-200 si 35 mm functioneaza normal.
Este posbil sa fie probleme cu softul? se poate face un update de soft la dvs ?
Multumesc
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-09-2017 la 10:51
Buna ziua domnule Tutunaru Petre! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D5000 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Daca doriti puteti aduce/trimite aparatul catre centru de service pentru un diagnostic tehnic, cost 85 lei. Cu stima
0
0
Pușcașu Anda
Pușcașu Anda a scris pe 06-09-2017 la 04:37
Buna ziua!
Cam cat ar costa schimbarea unui display la un D3100?
Multumesc anticipat!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-09-2017 la 09:51
Buna ziua doamna Puscasu Anda! Costul estimativ al inlocuirii ecranului aparatului foto Nikon D3100 este de aproximativ 400 lei. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.