NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 545 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Popa Dan
Popa Dan a scris pe 10-12-2017 la 19:42
Aparatul DSRL D90 serie 6915433 reparat prin Procesul Verbal nr 271514 nu functioneaza , apare erorr si batreie descarcata. Am achizitionat o baterie Nikon EN-EL 3e dar in zadar. Ce trebuie sa fac mai departe
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-12-2017 la 11:13
Buna ziua domnule Popa Dan! Va rugam sa retrimiteti aparatul foto catre centrul de service conform procedurii pentru produsele Nikon aflate in garantie. Aparatul foto va beneficia de prioritate la diagnosticare/reparatie. Cu stima
0
0
Dinca Dragos
Dinca Dragos a scris pe 08-12-2017 la 12:05
Buna ziua, am un aparat foto Nikon D3100 si as dori sa schimb obturatorul. Va rog sa-mi spuneti cat m-ar costa aceasta operatie in service-ul dumneavoastra. Va multumesc frumos.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-12-2017 la 11:06
Buna ziua domnule Dinca Dragos! Costul reparatiei pentru aparatul foto Nikon D3100 este de aproximativ 500 lei. Va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul oficial de service Nikon pentru diagnosticare tehnica conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Ilie Florentiu
Ilie Florentiu a scris pe 27-11-2017 la 07:35
buna ziua, am o problema cu un oboectiv, 70-200mm nikkor F4. nu mai merge inelul de focus, nici pe manual nici pe auto nu mai focalizeaza. obiectivul nu mai e in garantie. Care ar fi un cost estimativ pt reparatie ? multumesc
0
0
a scris pe 27-11-2017 la 10:23
Buna ziua domnule Ilie Florentiu! Devizul de reparatie in cazul obiectivului dumneavoastra poate fi comunicat doar un urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. In aproximativ doua zile de la receptionarea acestuia vi se va comunica costul reparatiei. Cu stima
0
0
Petre-S Adrian
Petre-S Adrian a scris pe 24-11-2017 la 10:23
Buna ziua.
Am un obiectiv Nikon18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR, cumparat la pachet cu un Nikon Body D7100 in urma cu vreo 2 ani si ceva. In aceasta vara mi-am afectat toate capturile foto din cauza unei particule de praf destul de mare, strecurata pe lentila, in interiorul obiectivului. Nu am niciun fel de idee cum s-a strecurat tocmai in Buna ziua.
Am un obiectiv Nikon18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR, cumparat la pachet cu un Nikon Body D7100 in urma cu vreo 2 ani si ceva. In aceasta vara mi-am afectat toate capturile foto din cauza unei particule de praf destul de mare, strecurata pe lentila, in interiorul obiectivului. Nu am niciun fel de idee cum s-a strecurat tocmai in interior, daca este capsulat. Desigur, pe toate fotografiile imi apare cate o o pata apreciabil de mare.
Intrebarea mea catre dvs. este, in primul rand, daca este posibila reparatia/curatarea pe interior, iar daca este posibila, cat ar costa si cum ar trebui sa procedez sa vi-l trimit in siguranta din Brasov?
Multumesc.
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 27-11-2017 la 10:22
Buna ziua domnule Petre-S Adrian! Cel mai probabil aparatul dumneavoastra necesita curatarea senzorului de imagine (cost 90 lei). Aceasta este o operatiune de mentenanta ce se efectueaza periodic in functie de conditiile de utilizare (certificatul de garantie art 5.2). Va informam ca nici un aparat sau obiectiv foto nu este perfect etansat (incapsuBuna ziua domnule Petre-S Adrian! Cel mai probabil aparatul dumneavoastra necesita curatarea senzorului de imagine (cost 90 lei). Aceasta este o operatiune de mentenanta ce se efectueaza periodic in functie de conditiile de utilizare (certificatul de garantie art 5.2). Va informam ca nici un aparat sau obiectiv foto nu este perfect etansat (incapsulat), particule de praf pot ajunge in interior la montarea/demontarea obiectivului, la utilizarea in special a unui obiectiv cu zoom, etc. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Cristina C.Florina
Cristina C.Florina a scris pe 21-11-2017 la 12:08
Buna ziua ! Am un nikon coolpix s 3300, scapat din mana, se deschide, face poze, dar sunt negre, ca si displayul.... as vrea un cost estimativ. Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-11-2017 la 15:33
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 300 lei. Devizul poate fi comunicat exact doar in urma unui diagnostic tehnic, va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Lucian Gradinariu
Lucian Gradinariu a scris pe 21-11-2017 la 11:10
Buna ziua. Am un nikon d7000 la care focalizarea automata nu mai functioneaza, doar focusul manual merge. Se mai poate repara ? Pot sa-l trimit la voi ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-11-2017 la 15:37
Buna ziua domnule Lucian Gradinariu! Daca dupa ce v-ati asigurat ca setarile aparatului si ale obiectivului sunt pe AF si ati incercat un alt obiectiv pentru a elimina o eventuala problema de functionare a acestuia iar defectul reclamat se manifesta in continuare va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de service pentru a fi diagnosticat tehnic. Cu stima
0
0
Stefan Adrian
Stefan Adrian a scris pe 16-11-2017 la 10:27
Salutare :) Am si eu un Nikkor 55-200 4-5.6 G. Cand il atasez pe camera mea, nu este gasit, cred ca este o problema la acel inel de la obiectiv din spate, doresc sa stiu si un pret.
Vreau deasemenea sa imi spuneti pretul pentru curatarea unui D3100 (Am o problema la vizor, se vede blurat prin el, si cred ca trebuie curatat)
0
0
a scris pe 21-11-2017 la 10:00
Buna ziua domnule Stefan Adrian! Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului foto Nikon D3100 este de 110 lei. In ceea ce priveste devizul de raparatie al obiectivului dumneavoastra, acesta poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic, va sfatuim sa aduceti/trimiteti cele doua produse catre centrul de service conform procedurii deBuna ziua domnule Stefan Adrian! Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului foto Nikon D3100 este de 110 lei. In ceea ce priveste devizul de raparatie al obiectivului dumneavoastra, acesta poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic, va sfatuim sa aduceti/trimiteti cele doua produse catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Florian Dragos
Florian Dragos a scris pe 30-10-2017 la 20:21
Buna ziua! Detin un Nikkor 24-70 F2.8 in garantie, folosit cu mare grija si intretinut foarte bine, aspect impecabil, fara nicio urma de utilizare. De ceva timp inelul de zoom a inceput sa functioneze sacadat (agata), nu se mai roteste fin. Avand in vedere ca discutam despre un obiectiv scump, high end, profesional, o astfel de functionare mi se paBuna ziua! Detin un Nikkor 24-70 F2.8 in garantie, folosit cu mare grija si intretinut foarte bine, aspect impecabil, fara nicio urma de utilizare. De ceva timp inelul de zoom a inceput sa functioneze sacadat (agata), nu se mai roteste fin. Avand in vedere ca discutam despre un obiectiv scump, high end, profesional, o astfel de functionare mi se pare inacceptabila. Va rog sa imi spuneti daca aceasta problema se poate rezolva, multumesc. ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 31-10-2017 la 12:52
Buna ziua domnule Florian Dragos! Va rugam sa aduceti/trimiteti obiectulul foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini pentru a fi diagnosticat tehnic. Orice defect care face obiectul garantiei va fi rectificat in maxim 15 zile conform legislatiei in vigoare. Cu stima
0
0
Alina Florentina
Alina Florentina a scris pe 24-10-2017 la 19:07
Buna seara,
Am un Nikon D5200 cumparat acum 2 ani, insa acum imi tot apare pe ecran " This memory card cannot be used. Card may be damaged. Insert another card."
Tin sa mentionez ca am cumparat 10 carduri diferite si tot degeaba . Nu stiu ce sa ii mai fac . Solutii?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-10-2017 la 14:28
Buna ziua! Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini, orice defect care face obiectul garantiei va fi rezolvat in maxim 15 zile conform legislatiei in vigoare. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.