NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 575 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Comanescu Gabriel
Comanescu Gabriel a scris pe 11-06-2018 la 08:59
Buna ziua,
Am un Nikon Coolpix P900 care a cazut in obiectiv. Este functional dar are un zgomot puternic in momentul folosirii zoom-ului. Se poate repara?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-06-2018 la 16:48
Buna ziua domnule Comanescu Gabriel! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 1200 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Cu stima
0
0
Lucian Predescu
Lucian Predescu a scris pe 01-06-2018 la 22:39
Buna seara ,
Am un Nikon d3200 si am o problema nu cu focalizarea, trebuie facuta manual tot timpul aveti idee care ar putea fi problema si cat ar costa reparatia?
0
0
a scris pe 04-06-2018 la 12:35
Buna ziua domnule Lucian Predescu! Daca dupa ce v-ati asigurat ca setarile aparatului si obiectivului foto sunt corecte (optiunea autofocus atat pe aparat cat si pe obiectiv) defectul reclamat se manifesta in continuare va sfatuim sa le aduceti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. In urma diagnosticului tehnicBuna ziua domnule Lucian Predescu! Daca dupa ce v-ati asigurat ca setarile aparatului si obiectivului foto sunt corecte (optiunea autofocus atat pe aparat cat si pe obiectiv) defectul reclamat se manifesta in continuare va sfatuim sa le aduceti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. In urma diagnosticului tehnic se va emite devizul de reparatie. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Horatiu Popa
Horatiu Popa a scris pe 29-05-2018 la 15:12
Buna ziua, am un aparat Nikon Coolpix S9900 si nu mai porneste. S-a intamplat dupa ce m-a prins o ploaie cu el in rucsac. Imi puteti face o estimare a cat ar costa service-ul? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 30-05-2018 la 14:11
Buna ziua domnule Horatiu Popa! Avand in vedere faptul ca apa poate cauza defecte importante componentelor electronice prin corodarea acestora un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui evaluari tehnice (cost diagnosticare 40 lei). Cu stima
0
0
marian
marian a scris pe 15-05-2018 la 21:32
am un nikon d7200 care este in garantie dar i sa spart displayl din cadere cat ma costa un display nou cu inlocuire restul e ok acel display mic de sus...
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-05-2018 la 10:27
Buan ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 275 lei. Cu stima
0
0
Ioan Rusu
Ioan Rusu a scris pe 03-05-2018 la 22:28
Buna seara, curatarea petelor de ulei de pe senzorul lui d7000 cat m-ar costa ?
0
0
a scris pe 07-05-2018 la 09:21
Buna ziua domnule Ioan Rusu! Costul curatarii de impuritati a senzorului de imagine al aparatului foto Nikon D7000 este de 90 lei. Cu stima
0
0
Andrei
Andrei a scris pe 28-04-2018 la 01:10
Buna seara,
Am un nikon d3100. Din senin a inceput sa tremure imaginea . Pozele ies miscate/tremurate de asemenea. Tremura de parca ar fi bruiaj. Cat ar costa reparatia si ce ar presupune? adica se mai poate face ceva?
0
0
a scris pe 30-04-2018 la 08:49
Buna ziua! Cel mai probabil defectul reclamat are drept cauza sistemul de stabilizare a imaginii aflat in obiectiv. Pentru un deviz de reparatie va rugam sa aduceti/trimiteti obiectivul si aparatul foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Florin
Florin a scris pe 24-04-2018 la 09:47
Buna ziua. Am un nikon D90 care are hot shoe stramb. Cat ar costa inlocuirea lui si cam cat ar dura? De asemenea m-ar interesa si schimbarea cauciucului din spatele aparatului ( zona unde sta degeteul mare), daca puteti sa imi dati o informare referitoare la pret. Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-04-2018 la 13:18
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 250 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. In functie de disponibilitatea pieselor necesare si de gradul de ocupare a centrului de service perioada de stationare in vederea reparatiei se poate cuprinde intre aproximativ doua saptamani si aproximativ doua luni. Cu stima
0
0
Nicolau
Nicolau a scris pe 23-04-2018 la 20:38
Se poate schimba blitul la un aparat Nikon COOLPIX L 110 si pretul reparatiei va rog!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-04-2018 la 13:06
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix L110 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Mihai
Mihai a scris pe 15-04-2018 la 15:47
Buna ziua!
Pentru un Nikon d300s cat costa inlocuirea shutter-ului si a intreg kit-ului de cauciucuri?
0
0
a scris pe 17-04-2018 la 15:42
Buna ziua! Costurile estimative pentru inlocuirea obturatorului si pentru inlocuirea kitului de cauciucuri ale aparatului foto Nikon D300s sunt de aproximativ 900 lei respectiv 275 lei. Mentionam ca perioada de service pentru acest model s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, orice reparatie este posibila in masura in care piesele necesarBuna ziua! Costurile estimative pentru inlocuirea obturatorului si pentru inlocuirea kitului de cauciucuri ale aparatului foto Nikon D300s sunt de aproximativ 900 lei respectiv 275 lei. Mentionam ca perioada de service pentru acest model s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, orice reparatie este posibila in masura in care piesele necesare mai sunt disponibile la producator. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.