NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: InchisCu ocazia Zilei Internationale a Muncii centrul de service Restart nu va avea program de lucru cu publicul:
Luni, 1 Mai 2017 - Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 500 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Turcanu Eugen-Dan
Turcanu Eugen-Dan a scris pe 26-04-2017 la 20:16
Buna ziua! Detin un aparat Nikon P 520 si am constatat ca nu mai porneste. Aparatul a fost achizitionat in anul 2014 si am facut cateva fotografii...o medie cam 50 pe an. Are doi acumulatori care su fost verificati si sunt incarcati corespunzator. Aparatul nu a fost supus unor sucuri mecanice sau scapat in apa. Poate fi trimis la service? Aparatul Buna ziua! Detin un aparat Nikon P 520 si am constatat ca nu mai porneste. Aparatul a fost achizitionat in anul 2014 si am facut cateva fotografii...o medie cam 50 pe an. Are doi acumulatori care su fost verificati si sunt incarcati corespunzator. Aparatul nu a fost supus unor sucuri mecanice sau scapat in apa. Poate fi trimis la service? Aparatul este ca nou. Dispozitivul nu mai este in garantie. Multumesc! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-04-2017 la 17:35
Buna ziua domnule Turcanu Eugen-Dan! Aparatul dumneavoastra poate fi reparat, devizul acesteia poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Lucian
Lucian a scris pe 25-04-2017 la 16:19
Buna ziua. Am un obiectiv Nikkor 18-140mm 1:3,5-5,6 G ED care functioneaza, dar as vrea sa fie verificat , calibrat.Obiectivul nu a fost scapat din mana sau lovit. Ma intereseaza costul de diagnosticare, respectiv calibrarea obiectivului.Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-04-2017 la 12:27
Buna ziua! Costule diagnosticului tehnic pentru obiectivul dumneavoastra este de 55 lei. Daca in urma acestuia se constata faptul ca obiectivul necesita calibrare atunci se va percepe suma de 165 lei (nu se va mai percepe costul diagnosticului tehnic). Cu stima
0
0
Cristina
Cristina a scris pe 24-04-2017 la 13:34
Buna ziua! Am un Nikon Coolpix P7100 achizitionat in 2011 si s-a defectat sistemul de protectie al obiectivului. Se poate inlocui? Daca da, in cat timp si la ce cost.

Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-04-2017 la 17:46
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii sistemul de protectie al obiectivului (barrier unit) este de aproximativ 190 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service si de disponibilitatea pieselor de schimb necesare, timpul de stationare al aparatul
0
0
Mihaela
Mihaela a scris pe 24-04-2017 la 03:42
Buna ziua ! Am un Nikon D5100 cu obiectiv 18-55 mm. A fost scapat si s-a desprins obiectivul in 3 bucati, lentila nefiind sparta sau zgariata. Este afectata si carcasa. Aparatul se deschide. As dori sa stiu estimativ un pret pentru repararea produsului.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-04-2017 la 10:31
Buna ziua! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii echipamentului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Iulia
Iulia a scris pe 22-04-2017 la 11:24
Buna ziua. Am un Nikon Coolpix P7700 cu urmatorul defect, care se manifesta cand vreau sa fac o fotografie, atunci cand apas mai tare pe partea de sus a carcasei: ledul butonului de meniu rapid din partea stanga (ISO, Qual, WB etc) se aprinde si pe display se afiseaza succesiv ecranele de selectie (ISO, Qual etc), fara ca eu sa apas pe niciun butonBuna ziua. Am un Nikon Coolpix P7700 cu urmatorul defect, care se manifesta cand vreau sa fac o fotografie, atunci cand apas mai tare pe partea de sus a carcasei: ledul butonului de meniu rapid din partea stanga (ISO, Qual, WB etc) se aprinde si pe display se afiseaza succesiv ecranele de selectie (ISO, Qual etc), fara ca eu sa apas pe niciun buton. Daca apas pe microintrerupatorul butonului (cel cu led) se revine la imaginea normala, dar pentru putin timp. Cateodata trebuie sa apas de mai multe ori pana ramane pe display imaginea vizualizata prin obiectiv. Ma puteti ajuta cu o identificare a problemei, un cost estimativ si o durata de rezolvare? Multumesc. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-04-2017 la 10:30
Buna ziua! Pentru identificarea defectului este necesara efectuarea unui diagnostic tehnic in centrul de service, va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Oana
Oana a scris pe 20-04-2017 la 16:49
Buna ziua. Am un nikon D3000 cu obiectiv 35mm iar cand fac poze la F mare, de la f.8 pana la f22 imaginea are foarte mult zgomot iar la intuneric cu f mare si expunere lunga, imaginea are numai zgomot. E posibil sa fie praf pe senzor?
0
0
a scris pe 20-04-2017 la 17:23
Buna ziua! Puteti verifica daca aparatul dumneavoastra are impuritati pe senzorul de imagine efectuand o fotografie la f/11 a cerului. Impuritatile vor fi vizibile in fotografie. Costul operatiunii de mentenanta a curatarii senzorului pentru aparatul foto Nikon D3000 este de 70 lei. Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de serBuna ziua! Puteti verifica daca aparatul dumneavoastra are impuritati pe senzorul de imagine efectuand o fotografie la f/11 a cerului. Impuritatile vor fi vizibile in fotografie. Costul operatiunii de mentenanta a curatarii senzorului pentru aparatul foto Nikon D3000 este de 70 lei. Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de service pentru a fi diagnosticat tehnic in vederea descoperirii unor eventuale defecte in functionare. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Ionica
Ionica a scris pe 20-04-2017 la 13:44
Buna ziua,
Am achizitionat, din ianuarie 2013, un Nikon Coolpix L610 . Acum 2 luni am avut de 5-6 ori probleme cu el (nu se focaliza). Dupa ce il reporneam, totul era OK. Intr-o zi, dupa ce am facut cateva poze, s-a blocat, nu a mai raspuns la comenzi, si nu am putut sa-l inchid de la buton, ramanand cu obiectivul scos. Pe ecran avea mesajul Buna ziua,
Am achizitionat, din ianuarie 2013, un Nikon Coolpix L610 . Acum 2 luni am avut de 5-6 ori probleme cu el (nu se focaliza). Dupa ce il reporneam, totul era OK. Intr-o zi, dupa ce am facut cateva poze, s-a blocat, nu a mai raspuns la comenzi, si nu am putut sa-l inchid de la buton, ramanand cu obiectivul scos. Pe ecran avea mesajul "EROARE DE OBIECTIV". I-am scos si introdus din nou bateriile, dar acelasi mesaj a aparut . Am fost la un service cu el, i-a introdus obiectivul, fortandu-l incet cu mana si a zis ca nu are ce sa ii faca. Acum, daca-l pornesc, iese obiectivul,cateodata ii pot face toate setarile la aparat, se vede peisajul pe display, dar nu clar. Daca apas pe butonul declansator, nu se intampla nimic, iar dupa cateva secunde, se opreste, ramanand obiectivul deschis. Uneori palpaie butonul de pornire si daca apas pe el se reporneste display-ul. Puteti aproxima costul si timpul reparatiei acestui aparat ?
Va multumesc anticipat,
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 20-04-2017 la 17:15
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra foto este de aproximativ 370 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic, va sfatuim sa il duceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Florin Marian
Florin Marian a scris pe 20-04-2017 la 10:11
Buna ziua, detin un obiectiv Nikon DX AF-S nikkor 18-105 mm 1:3.5-5.6 G ED VR , mi-a cazut din mana si sa rupt un piciorus din zona unde se cupleaza obiectivul cu aparatul, in interior se observa un inel sau doua rupte sau dislocate, nu se mai poate invarti de obiectiv decat daca il misc putin si se muta acele inele. Mai poate fii reparat si daca dBuna ziua, detin un obiectiv Nikon DX AF-S nikkor 18-105 mm 1:3.5-5.6 G ED VR , mi-a cazut din mana si sa rupt un piciorus din zona unde se cupleaza obiectivul cu aparatul, in interior se observa un inel sau doua rupte sau dislocate, nu se mai poate invarti de obiectiv decat daca il misc putin si se muta acele inele. Mai poate fii reparat si daca da care ar fii costurile cu aproximatie ? Multumesc . ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 20-04-2017 la 17:08
Buna ziua domnule Florin Marian! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii obiectivului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Dan
Dan a scris pe 07-04-2017 la 12:41
Buna ziua! Detin un obiectiv nikon 35mm 1.8 dx care face backfocus!mentionez ca pe body-ul meu mai folosesc inca 2 obiective care functioneaza foarte bine. Cat dureaza si cat costa calibrarea obiectivului 35 mm 1.8 dx?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-04-2017 la 09:25
Buna ziua! Costul estimativ al calibrarii obiectivului Nikon 35mm f/1.8G DX este de aproximativ 220 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service la momentul receptiei, timpul de stationare pentru obiectivul dumneavoastra foto se poate incadra intre aproximativ trei zile si aproximativ trei saptamani. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.