NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 487 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
lupu catalin
lupu catalin a scris pe 26-02-2017 la 21:20
Buna ziua. Am un obiectiv Nikkor 18-105 DX VR cumparat de la F64. A fost inscris pe nikonisti.ro la achizitionare, in 17.05.2014. La momentul respectiv era o promotie care spunea ca se acorda un an suplimentar pentru orice dispozitiv Nikon inregistrat pe site, nu doar pentru body-uri. Problema mea este ca obiectivul nu mai focalizeaza in modul macrBuna ziua. Am un obiectiv Nikkor 18-105 DX VR cumparat de la F64. A fost inscris pe nikonisti.ro la achizitionare, in 17.05.2014. La momentul respectiv era o promotie care spunea ca se acorda un an suplimentar pentru orice dispozitiv Nikon inregistrat pe site, nu doar pentru body-uri. Problema mea este ca obiectivul nu mai focalizeaza in modul macro (de exemplu, am incercat cu un obiectiv nou AF-P 18-55 din kit-ul de la D3300, la 55mm, cu subiectul de fotografiat foarte aproape, si focalizeaza ok, dar obiectivul vechi 18-105 la aceeasi distanta focala nu vrea sa focalizeze - incearca (se aude motorul de focalizare) dar nu reuseste). Intrebarea mea este daca puteti verifica daca obiectivul 18-105 mai este in garantie (dupa adresa mea de email), iar daca este va rog sa-mi spuneti daca aceasta reparatie intra in garantia respectiva (s-ar putea sa fie ceva de calibrare, etc, care nu cred ca e acoperita de garantie). Va multumesc ! ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 27-02-2017 la 10:16
Buna ziua domnule Lupu Catalin! Puteti verifica perioada de garantie a echipamentului dumneavoastra foto inregistrat pe nikonisti.ro la pagina: http://www.nikonisti.ro/comunitate/account/produse. Obiectivul foto il puteti aduce/trimiteti, pentru diagnosticare/reparatie, catre centrul de service conform procedurii de la pagina: http://www.nikonisti.Buna ziua domnule Lupu Catalin! Puteti verifica perioada de garantie a echipamentului dumneavoastra foto inregistrat pe nikonisti.ro la pagina: http://www.nikonisti.ro/comunitate/account/produse. Obiectivul foto il puteti aduce/trimiteti, pentru diagnosticare/reparatie, catre centrul de service conform procedurii de la pagina: http://www.nikonisti.ro/comunitate/account/produse. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Dan Banea
Dan Banea a scris pe 17-02-2017 la 16:14
Salut.D3300 cu obiectiv de kit 18-55 vechime 3 luni; nu se mai inchide/blocheaza obiectivul pt pozitia inchis.In rest nicio problema.
0
0
a scris pe 20-02-2017 la 09:57
Buna ziua domnule Dan Banea! Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra impreuna cu obiectivul catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini pentru a fi diagnosticat tehnic/reparat. Cu stima
0
0
Victoria Valasciuc
Victoria Valasciuc a scris pe 13-02-2017 la 13:15
Buna ziua , am un aparat foto Nikon DSLR D 3300 , obiectiv 18-55 mm ce a cazut din portbagajul masinii pe un terasament din piatra . Fotografiile pe care le face sunt in ceata . Pot sa aflu un cost estimativ ?
0
0
a scris pe 14-02-2017 la 09:50
Buna ziua doamna Victoria Valasciuc! Orice soc mecanic puternic precum scaparea aparatului pe o suprafata dura poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului si obiectivului dumneavoastra pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa le aduceti/trimiteti catre centrul de service confBuna ziua doamna Victoria Valasciuc! Orice soc mecanic puternic precum scaparea aparatului pe o suprafata dura poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului si obiectivului dumneavoastra pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa le aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Marius
Marius a scris pe 04-02-2017 la 12:26
Buna ziua.am un nikon p100.bateria are curent,dar nu iese obiectivul.se aprinde beculetul verde la deschidere si se stinge imediat.inainte sa se intample asta,pe ecranul mare se vedea foarte,foarte slab.un cost al reparatiei daca se poate?
0
0
a scris pe 06-02-2017 la 10:11
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix P100 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Cernescu Toma
Cernescu Toma a scris pe 27-01-2017 la 16:08
Buna ziua,
am un obiectiv nikon 85 mm 1.4 care mi-a cazut jos pe gresie si sa crapat in partea de sus unde se pune parasoralul. Merge perfect de cat ca este crapat....un cost aproximativ se poate ? Va multumesc
0
0
a scris pe 30-01-2017 la 10:01
Buna ziua domnule Cernescu Toma! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii obiectivului dumneavoastra foto pot fi cunoscute doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la incputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Adrian Deaconu
Adrian Deaconu a scris pe 18-01-2017 la 23:22
Buna ziua! Detin aparat Dslr Nikon 3300 si m-ar interesa pretul rotitei de selectie functie care s-a deteriorat, precum si pretul manoperei pentru inlocuirea acesteia. Va multumesc!
0
0
a scris pe 19-01-2017 la 11:36
Buna ziua domnule Adrian Deaconu! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra este de aproximativ 350-400 lei. Va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service pentru diagnosticare tehnica urmand procedura de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Adrian Deaconu
Adrian Deaconu a scris pe 21-01-2017 la 15:18
Doar 400 ron pentru o rotita? In cazul asta o sa iau doua
0
0
ghita dragos
ghita dragos a scris pe 14-01-2017 la 20:01
buna ziua,am un aparat nikon d3200,are firicele de praf undeva in vizor,in spate la focus screen cred pt ca nu ies nicicum,cat ar costa curatarea si cat ar dura? acopera garantia asa ceva? multumesc anticipat!
0
0
a scris pe 16-01-2017 la 09:56
Buna ziua domnule Ghita Dragos! Conform certificatului de garantie art 5.2 curatarea suprafetelor optice reprezinta o operatiune de mentenanta ce se efectueaza contra cost, 110 lei in cazul aparatului foto Nikon D3200. In functie de gradul de ocupare a centrului de service, timpul de stationare a aparatului dumneavoastra se poate incadra intre douaBuna ziua domnule Ghita Dragos! Conform certificatului de garantie art 5.2 curatarea suprafetelor optice reprezinta o operatiune de mentenanta ce se efectueaza contra cost, 110 lei in cazul aparatului foto Nikon D3200. In functie de gradul de ocupare a centrului de service, timpul de stationare a aparatului dumneavoastra se poate incadra intre doua zile si aproximativ doua saptamani. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
munteanu
munteanu a scris pe 12-01-2017 la 17:04
buna ziua,am un aparat nikon l22,am clapita,stricata,unde bag bateria,as dori sa stiu cat ma costa?,pot sa il repar ,mi-a expirat garantia.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-01-2017 la 09:16
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix L22 s-a incheia (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Cristi
Cristi a scris pe 04-01-2017 la 12:57
Buna ziua! Am un Nikon d5300 si are back focus pe body. Am incercat aceleasi obiective pe alt aparat si functioneaza perfect. Imi puteti spune va rog un cost aproximativ si cam cat timp poate dura procedura de calibrare
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-01-2017 la 15:59
Buna ziua! Costul calibrarii aparatului dumneavoastra Nikon D5300 este de 220 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service stationarea aparatului foto se poate incadra intre aproximativ doua zile si aproximativ doua saptamani. Va sfatuim verificarea si a obiectivelor pe care le utilizati. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.