NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 482 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Adrian Deaconu
Adrian Deaconu a scris pe 18-01-2017 la 23:22
Buna ziua! Detin aparat Dslr Nikon 3300 si m-ar interesa pretul rotitei de selectie functie care s-a deteriorat, precum si pretul manoperei pentru inlocuirea acesteia. Va multumesc!
0
0
ghita dragos
ghita dragos a scris pe 14-01-2017 la 20:01
buna ziua,am un aparat nikon d3200,are firicele de praf undeva in vizor,in spate la focus screen cred pt ca nu ies nicicum,cat ar costa curatarea si cat ar dura? acopera garantia asa ceva? multumesc anticipat!
0
0
a scris pe 16-01-2017 la 09:56
Buna ziua domnule Ghita Dragos! Conform certificatului de garantie art 5.2 curatarea suprafetelor optice reprezinta o operatiune de mentenanta ce se efectueaza contra cost, 110 lei in cazul aparatului foto Nikon D3200. In functie de gradul de ocupare a centrului de service, timpul de stationare a aparatului dumneavoastra se poate incadra intre douaBuna ziua domnule Ghita Dragos! Conform certificatului de garantie art 5.2 curatarea suprafetelor optice reprezinta o operatiune de mentenanta ce se efectueaza contra cost, 110 lei in cazul aparatului foto Nikon D3200. In functie de gradul de ocupare a centrului de service, timpul de stationare a aparatului dumneavoastra se poate incadra intre doua zile si aproximativ doua saptamani. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
munteanu
munteanu a scris pe 12-01-2017 la 17:04
buna ziua,am un aparat nikon l22,am clapita,stricata,unde bag bateria,as dori sa stiu cat ma costa?,pot sa il repar ,mi-a expirat garantia.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-01-2017 la 09:16
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix L22 s-a incheia (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Cristi
Cristi a scris pe 04-01-2017 la 12:57
Buna ziua! Am un Nikon d5300 si are back focus pe body. Am incercat aceleasi obiective pe alt aparat si functioneaza perfect. Imi puteti spune va rog un cost aproximativ si cam cat timp poate dura procedura de calibrare
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-01-2017 la 15:59
Buna ziua! Costul calibrarii aparatului dumneavoastra Nikon D5300 este de 220 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service stationarea aparatului foto se poate incadra intre aproximativ doua zile si aproximativ doua saptamani. Va sfatuim verificarea si a obiectivelor pe care le utilizati. Cu stima
0
0
Cristi
Cristi a scris pe 03-01-2017 la 22:52
Va salut,
Sunt posesorul unui nikon d810 si am urmatoarea problema. Pozele realizate in format RAW sunt corupte. Aparent se vad normal, dar la zoom, pe aparat apar dungi albe. Dupa ce le descar cu Lightroom in pc., o mare parte din ele sunt indescifrabile. Apar ca niste imagini rupte, pe jumatate sau in totalitate pe un fond predominant rosu. MentiVa salut,
Sunt posesorul unui nikon d810 si am urmatoarea problema. Pozele realizate in format RAW sunt corupte. Aparent se vad normal, dar la zoom, pe aparat apar dungi albe. Dupa ce le descar cu Lightroom in pc., o mare parte din ele sunt indescifrabile. Apar ca niste imagini rupte, pe jumatate sau in totalitate pe un fond predominant rosu. Mentionez ca am formatat cele 2 carduri cu aparatul, rezultatul fiind acelasi. Imi puteti spune cauza si costurile unei astfel de defectiuni?
Va multumesc anticipat.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-01-2017 la 15:55
Buna ziua! In acest caz este necesara efectuarea unui diagnostic tehnic pentru identificarea cauzelor defectului reclamat. Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra foto Nikon D810 catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Daniel Baba
Daniel Baba a scris pe 25-12-2016 la 14:44
Am un blitz Nikon SB 700. Desi ii pun set nou de baterii nu mai porneste. Ultimul simptom sa-i spun asa a fost ca in timp ce fotografiam unele declansari nu erau urmate de flash. Apoi nu a mai pornit. Un cost estimativ este posibil?
0
0
a scris pe 27-12-2016 la 10:13
Buna ziua domnule Daniel Bada! Costul estimativ al reparatiei blitului dumneavoastra Nikon SB-700 este de aproximativ 350 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic, va rugam sa aduceti/trimiteti blitul catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Cristian Moldovan
Cristian Moldovan a scris pe 21-12-2016 la 22:57
Buna seara.Am un Nikon D600 si prin vizor vad in ceata (inclusiv numerele de jos) dar fotografiile ies bine. Am incercat sa reglez dioptriile dar nu se poate regla nu se intimpla nimic. Un diagnostic va rog?.Pret estimativ?.Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 22-12-2016 la 12:04
Buna ziua domnule Cristian Moldovan! Este posibil ca dioptriile necesare pentru dumneavoastra sa nu se afle in raza de reglaj a aparatului foto. In acest caz va sfatuim sa achizitionati de la unul dintre partenerii nostrii (http://www.nikonisti.ro/parteneri) un ocular cu corectie dioptrie Nikon DK-20c. Puteti deasemenea sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre centrul de service pentru a se verifica daca functionarea acestuia se incadreaza in parametrii producatorului. Cu stima
0
0
Sorin Darings
Sorin Darings a scris pe 13-12-2016 la 21:25
Buna seara.Am achizitionat de la cineva un Nikon D3100.Aparatul are un defect dar nu stiu exact ce este pentru ca persoana respectiva la desfacut.Se presupune ca ar fi placa arsa sau ceva de genul.Cat vosta o constatare daca merita reparat,si daca exista service Nikon si in Iasi.Miltumesc frumos.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-12-2016 la 10:53
Buna ziua domnule Sorin Darings! Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra foto catre centrul de service pentru a fi diagnosticat tehnic. Costul acesteia in cazul aparatului foto Nikon D3100 este de 55 lei. Cu stima
0
0
Daniel
Daniel a scris pe 13-12-2016 la 10:04
Buna ziua! Am un Nikon CoolPix P 510 si nu mai deschide obiectivul! Ca si cum motorasul ar patina cand este pornit. Cam cat m-ar costa reparatia?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-12-2016 la 10:44
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra Nikon Coolpix P510 poate ajunge si la aproximativ 700 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic, va sfatuim sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.