NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: 09:00 - 12:00
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 510 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Ciobanu Alexandru
Ciobanu Alexandru a scris pe 19-06-2017 la 18:35
Buna ziua. Am un Nikon D90 folosit cu ob nikon 18-55 si tamron 18-270. Dupa 2-3 foto de la pornire afiseaza pe Err pe display acolo unde ar trebui sa afiseze diafgrama si timpul de expunere. Face foto dar cand iese suprapusa, cand subexpusa. Dupa mai multe foto....nu declanseaza deloc. Stins...repornit...o luam de la capat. Toate astea pe auto focBuna ziua. Am un Nikon D90 folosit cu ob nikon 18-55 si tamron 18-270. Dupa 2-3 foto de la pornire afiseaza pe Err pe display acolo unde ar trebui sa afiseze diafgrama si timpul de expunere. Face foto dar cand iese suprapusa, cand subexpusa. Dupa mai multe foto....nu declanseaza deloc. Stins...repornit...o luam de la capat. Toate astea pe auto focus. Manual focus este ok. Ce ar putea avea si cat ar costa reparatia? Multumesc mult! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-06-2017 la 12:33
Buna ziua domnule Ciobanu Alexandru! Costul estimativ al reparatiei aparatului dumneavoastra poate incepe de la aproximatic 700 lei insa devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Va rugam sa trimiteti/aduceti aparatul foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Slydder
Slydder a scris pe 14-06-2017 la 15:13
Buna ziua. As trimite un Nikon d5100 la curatare de sensor. Si intrebarea mea e ca cam cat dureaza operatia? Ca nu stau in Bucuresti, dar un amic va sta in perioada de 18-21 iunie si va intreb daca se poate remedia in aceasta perioada? (nu prea am mare increde in curierare).
0
0
a scris pe 15-06-2017 la 12:26
Buna ziua! Costul curatarii senzorului aparatului foto Nikon D5100 este de 90 lei. In functie de gradul de ocupare a centrului de service la momentul receptiei produsului se va incerca curatarea in perioada indicata de dumneavoastra. Cu stima
0
0
Butas Dan
Butas Dan a scris pe 12-06-2017 la 01:56
Buna ziua. Am un nikon D7100 achizitionat acum un an si ceva, iar dupa ceva timp de folosinta am observat ca nu mai focalizeaza cum trebuie. Specific faptul ca am avut mare grija de el, a fost tot timpul in geanta cand nu l-am folosit. Mai tot timpul am folosit obiectivul pe modul manual..sa fie asta o problema? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-06-2017 la 11:15
Buna ziua domnule Butas Dan! Calibrarea este o operatiune de mentenanta necesara in urma utilizarii normale a unui produs (cost 220 lei). Durata medie de utilizare a unui aparat pana la necesitatea unei calibrari este de peste un an. Pentru diagnosticare/calibrare va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Butas Dan
Butas Dan a scris pe 13-06-2017 la 01:10
Ok..am inteles. Trebuie calibrat. Banuiesc ca atata timp cat aparatul este in garantie nu voi suporta eu costurile..?
0
0
a scris pe 13-06-2017 la 14:34
Buna ziua domnule Butas Dan! Conform certificatului de garantie, art 5.2, calibrarea este o operatiune de mentenanta si se efectueaza contra cost. Cu stima
0
0
Farkas Gyula
Farkas Gyula a scris pe 09-06-2017 la 18:59
Buna ziua. Am NIkon D3100 care niste pete pe sensor. Ocupati si cu curatarea acestuia?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-06-2017 la 11:09
Buna ziua domnule Farkas Gyula! Costul curatarii senzorului de imagine al aparatului foto Nikon D3100 este de 70 lei. Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Ion Alexandru
Ion Alexandru a scris pe 06-06-2017 la 01:15
Buna ziua,
Am achizitionat acum 3 saptamani un aparat foto Nikon D3300 cu obiectiv Nikkor 18-55 mm VR. Aparatul a fost folosit foarte putin, iar de cateva zile primesc mesajul "Obiectivul nu este atasat".Eroarea apare aleatoriu, exemplu: pornesc aparatul si cateva minute functioneaza bine, la urmatoarea pornire primesc mesajul de mai sus si nu maiBuna ziua,
Am achizitionat acum 3 saptamani un aparat foto Nikon D3300 cu obiectiv Nikkor 18-55 mm VR. Aparatul a fost folosit foarte putin, iar de cateva zile primesc mesajul "Obiectivul nu este atasat".Eroarea apare aleatoriu, exemplu: pornesc aparatul si cateva minute functioneaza bine, la urmatoarea pornire primesc mesajul de mai sus si nu mai vrea sub niciun chip sa detecteze obiectivul.Dupa cateva ore aceeasi manifestare, initial functioneaza dupa care acelasi mesaj.Mentionez ca aparatul nu a suferit niciun fel de soc mecanic.Sincer sunt dezamagit deoarece l-am achizionat pentru a realiza poze intr-o caltorie dar acum fac poze cu telefonul...Va rog sa imi comunicati daca aducerea pachetului(body obiectiv) la dumneavoastra imi garanteaza o utiizare normala a aparatului pe viitor.(Ma gandesc ca ati mai avut situatii similare in trecut).
Multumesc
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 07-06-2017 la 10:06
Buna ziua domnule Ion Alexandru! Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul si obiectivul dumneavoastra catre centrul oficial de service Nikon conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Orice defect care face obiectul garantiei va fi rectificat in maxim 15 zile conform legislatiei in vigoare. Cu stima
0
0
Elena
Elena a scris pe 29-05-2017 la 18:29
Buna, am un Nikon 1 s1 de cateva zile mi.a aparut mesajul "cardul nu poate fi citit, este deteriorat' de atunci a inceput sa se blocheze pana in momentul de fata cand nu mai reusesc nici sa.l pornesc si cand o fac de reseteaza ora si data si apoi se opreste, aveti o idee cat ar duce costul reparatiei?! Sunt din Ploiesti, aparatul a fost achizitionaBuna, am un Nikon 1 s1 de cateva zile mi.a aparut mesajul "cardul nu poate fi citit, este deteriorat' de atunci a inceput sa se blocheze pana in momentul de fata cand nu mai reusesc nici sa.l pornesc si cand o fac de reseteaza ora si data si apoi se opreste, aveti o idee cat ar duce costul reparatiei?! Sunt din Ploiesti, aparatul a fost achizitionat acum 1 an, second-hand... Si as vrea sa.mi fac un calcul daca as mai merita reparatia... Multumesc! ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 30-05-2017 la 11:54
Buna ziua! In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Calin Constantin Daniel
Calin Constantin Daniel a scris pe 29-05-2017 la 11:28
Salut; am un Nikon1 J1, cu obiectivul obijnuit, adica 10-30. Daca dau zomm-ul spre zero, incepe sa faca un zgomot urat (obiectivul), iar dupa cateva incercari imi da Check lens sau Lens error. Cu zoom-ul dat de la jumatate si pana la maxim, functioneaza perfect. Aparatul a fost folosit foarte putin, sunt cu pozele la 4.125. Am completat la achizitiSalut; am un Nikon1 J1, cu obiectivul obijnuit, adica 10-30. Daca dau zomm-ul spre zero, incepe sa faca un zgomot urat (obiectivul), iar dupa cateva incercari imi da Check lens sau Lens error. Cu zoom-ul dat de la jumatate si pana la maxim, functioneaza perfect. Aparatul a fost folosit foarte putin, sunt cu pozele la 4.125. Am completat la achizitie formularul pe aceasta pagina, era atunci o promotie cu 5 ani garantie. Nu mai trebuie sa mai spun ca aparatul este impecabil, si nu a fost trantit sau scapat pe jos vreodata. Produsul este cumparat de la Alliance Computers in data de 21.09.2012. Defectul a aparut in urma cu vreo 3 ani, dar din cauza ca nu am fost in tara, am tot amanat pana cum. Intrebare: trimit produsul in garantie la Alliance, sau direct la dvs, conform datelor de sus? Multumesc. ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 29-05-2017 la 17:55
Buna ziua domnule Calin Constantin Daniel! Puteti aduce/trimite obiectivul dumneavoastra foto atat prin magazinul de la care l-ati achizitionat cat si direct catre centrul nostru de service. Cu stima
0
0
Calin Constantin Daniel
Calin Constantin Daniel a scris pe 29-05-2017 la 17:58
Am inteles. Trimit intregul aparat foto, sau numai obiectivul?
0
0
a scris pe 30-05-2017 la 11:55
Buna ziua domnule Calin Constantin Daniel! Cel mai probabil defectul reclamat se afla la obiectiv insa va sfatuim sa aduiceti/trimiteti si corpul aparatului foto pentru a fi verificat. Cu stima
0
0
Calin Constantin Daniel
Calin Constantin Daniel a scris pe 30-05-2017 la 15:20
Si o ultima intrebare; " In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs." cat costa asigurarea? Multumesc.
0
0
Radu adrian
Radu adrian a scris pe 29-05-2017 la 10:26
Buna ziua am un nikon d 3300. Cand ma iut pe vizoe se vad urme de particule dar imiginea este clare. Nu apar particule. Am facut tesc facand o imagine de la f 8 pana la f 22 si nu apar. Influenteaza cu ceva aparatul daca are praf acolo si mai astept? Daca il trimit cat costa sa imi curatati prisma oglinda si senzorul? Pot trimite prin posta romana.
0
0
a scris pe 29-05-2017 la 17:50
Buna ziua domnule Radu Adrian! Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului dumneavoastra Nikon D3300 este de 110 lei (include si curatarea gratuita a senzorului de imagine). Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service folosind procedura de la inceputul acestei pagini; nu trimiteti produsul folosind Posta Romana. Cu stima
0
0
Kelemen Eva
Kelemen Eva a scris pe 15-05-2017 la 17:48
Buna ziua,am un Nikon Coolpix P510,nu se porneste nu stiu unde este problema ,cu acumulatorul sau cu adapter,daca puteti sa ajutati iti multumesc.Aparatul a fost cumparat 2013,aproximativ un an nu folosesc,din aceasta cauza.Multumesc,o zi buna.
0
0
Kelemen Eva
Kelemen Eva a scris pe 15-05-2017 la 18:25
corectez,aparatul a fost cumparat in 2012 si in 2013 a fost schimbat acumulatorul,mircuri daca trimit cu curier intr-o saptamina puteti sa reparati?pentru ca pe 27 mai avem bacalaureat.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-05-2017 la 12:33
Buna ziua domnisoara Kelemen Eva! Este necesar sa aduceti/trimiteti aparatul foto insotit de acumulator, cablu de date si incarcator catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini pentru a se depista sursa problemei. In cazut in care sunt necesare piese de schimb cel mai probabil timpul de stationare pentru produs va depasi o saptamana. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.