Previous Next
OVIDIU BAZGA
OVIDIU BAZGA (864 afisari)



Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Dascalasu George Cristian
Dascalasu George Cristian a scris pe 18-10-2014 la 13:25
Adevarul e ca lacatul este un peisaj. Macar este portocaliu, poate scria si pdl pe el.:))
0
0
BAZGA OVIDIU
BAZGA OVIDIU a scris pe 25-10-2014 la 22:17
...SMECHERE CARE ESTI TU SMECHER, POATE SA INSEMNE SI PDL-ISTI INCHISI,..... SAU, SAU, SAU MAI PRECIS ESTE UN SIMBOL, O IDEE, PRIN CARE AM VRUT SA ARAT CA IN SPATELE ACELUI LACAT ESTE INCHIS ACEL PEISAJ. UN PEISAJ DISTRUS DE NOI "SMECHERII",... CARE AVEM DOAR POLITICA IN CAP....... SI APROPO ,EU NU SUNT IN NICUN PARTID, BA MAI MULT ,URASC POLITICI...SMECHERE CARE ESTI TU SMECHER, POATE SA INSEMNE SI PDL-ISTI INCHISI,..... SAU, SAU, SAU MAI PRECIS ESTE UN SIMBOL, O IDEE, PRIN CARE AM VRUT SA ARAT CA IN SPATELE ACELUI LACAT ESTE INCHIS ACEL PEISAJ. UN PEISAJ DISTRUS DE NOI "SMECHERII",... CARE AVEM DOAR POLITICA IN CAP....... SI APROPO ,EU NU SUNT IN NICUN PARTID, BA MAI MULT ,URASC POLITICIENII SI PE CEI CARE FAC POLITICA...... SUCCES CELOR CU PEISAJE FRUMOASE...... ..afiseaza tot comentariul
0
0
BAZGA OVIDIU
BAZGA OVIDIU a scris pe 25-10-2014 la 22:43
....Am mai observant si alte culori in fotografia mea: fier beton ----ALB- sa fie Udrea?, muntii usor-- ALBASTRII---oare Tariceanu?, sau VERDE ----William Branza? culori egal politica..... nu am stiut.. Mare om, mare caracter..... (fotografie= frumos, sau poza =frumos)
0
0
  Perioada inscriere: 01/10/2014 - 15/10/2014
Regulament concurs

AFLA MAI MULTE DESPRE FOTOGRAFIE DIN VIDEOCLIPURILE NIKON SCHOOL


© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.