Concursuri in desfasurare | Concursuri finalizate

  • Concurs Aniversar: Galben

    Inscrie in galerie o fotografie realizata cu un aparat foto digital Nikon, care sa se incadreze in tema "Galben" si ai sansa de a castiga unul din cele 12 premii constand intr-un obiectiv NIKKOR AF-S 50mm f/1.8G sau NIKKOR AF-S 35mm f/1.8G DX. In plus, cele 12 fotografii castigatoare vor ilustra cate o fila a Calendarului Aniversar Nikon 2017 - 10 Ani de Nikon in Romania! Cei 12 castigatori vor fi alesi prin jurizare de Redactia Nikonisti. Totodata, toti participantii ce vor avea fotografii acceptate in concurs, se vor califica pentru a primi Calendarul Aniversar Nikon 2017 - 10 ani de Nikon in Romania!
    Perioada desfasurare:
    30 septembrie - 1 decembrie 2016

    Regulament Participa Galerie

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.