Previous Next
Toth Csaba
Toth Csaba (987 afisari)



Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 2 comentarii
Georgescu Vlad
Georgescu Vlad a scris pe 10-02-2015 la 22:18
de curiozitate, cum e posibil ca D800 sa produca atat de mult noise pe fundal, la ISO 400? Iar "aura" aia albicioasa din jurul barbatului indica ori faptul ca imaginea este supra procesata, ori ca fundalul a fost adaugat ulterior, ceea ce ar explica nivelul ridicat de noise, dar ar fi impotriva regulamentului..
0
0
Csaba Toth
Csaba Toth a scris pe 11-02-2015 la 15:41
Domnule Georgescu! De curiozitate nu de la D800 vine noise-ul acela, ci de la editare. Cadrul final este unul supra procesat, nu a fost montat fundalul! Iar ceea ce priveste regulamentele, nu le incalc, pentru ca nu este etic. Fotografia este subiectiva, nu trebuie sa va si placa, dar ma bucur ca ati scris totusi parerea, apreciez interpretarea fotDomnule Georgescu! De curiozitate nu de la D800 vine noise-ul acela, ci de la editare. Cadrul final este unul supra procesat, nu a fost montat fundalul! Iar ceea ce priveste regulamentele, nu le incalc, pentru ca nu este etic. Fotografia este subiectiva, nu trebuie sa va si placa, dar ma bucur ca ati scris totusi parerea, apreciez interpretarea fotografiei! Cu stima, Csaba ..afiseaza tot comentariul
1
0
Georgescu Vlad
Georgescu Vlad a scris pe 11-02-2015 la 16:39
Multumesc pentru raspuns! Nu am spus ca a fost incalcat regulamentul, doar ca editarea exagerata face fundalul sa para fals. Nu este o fotografie urata, are elemente care imi plac, dar mi-ar fi placut sa fie mai naturala. Insa fotografia este subiectiva, asa cum ati spus. E posibil ca alte persoane sa nu fie de acord cu mine.
1
0
adryan manea
adryan manea a scris pe 09-02-2015 la 17:03
Frumos cadru!!!
0
0
  Perioada inscriere: 22/01/2015 - 08/02/2015
Regulament concurs

AFLA MAI MULTE DESPRE FOTOGRAFIE DIN VIDEOCLIPURILE NIKON SCHOOL


© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.