O LUME INTR-O IMAGINE: FOTOGRAFIA DE CALATORIE
1 - 30 Septembrie

REGULI DE INSCRIERE FOTOGRAFII IN CONCURS:

  • Dimensiunea minima a fotografiilor: 2000x1333 pixeli
  • Fotografiile pot fi realizate cu orice model de aparat foto digital, inclusiv cu telefoane, tablete, drone sau camere video.
  • Sunt admise numai fotografii cu datele EXIF complete
  • Nu se accepta fotografii cu rama si/sau semnatura
  • Fiecare participant poate inscrie o singura fotografie in concurs.

O LUME INTR-O IMAGINE: FOTOGRAFIA DE CALATORIE

Iti plac calatoriile? Odata cu aniversarea de 10 ani in Romania, Nikon iti ofera oportunitatea de a merge intr-o tura foto inedita, si anume in exotica Indie. Incarca o fotografie de calatorie si poti castiga marele premiu: un loc in tura foto India prin obiectivul Nikon, ce va avea loc in perioada 22 noiembrie - 2 decembrie2017. Fotografia de calatorie este acel de gen de fotografie capabil sa exprime senzatia unui anumit loc si timp, documenteaza peisajul, oamenii, cultura, obiceiurile, istoria sau arhitectura locului respectiv.

Pentru a participa la concurs trebuie sa fii logat in contul tau de pe site-ul Nikonisti. In cazul in care nu ai cont, iti poti face foarte rapid unul, completand formularul din josul paginii. Inscrie apoi in formularul de concurs o singura fotografie de calatorie realizata de tine cu orice model de aparat foto digital, respectand regulile de inscriere fotografii mentionate in stanga paginii.

Participarea la concurs este gratuita. Te rugam sa te inscrii in concurs numai daca ai peste 18 ani si poti calatori in India in perioada 22 noiembrie - 2 decembrie 2017.

CASTIGATORI

Fotografia castigatoare va fi desemnata de juriul format din membrii redactiei nikonisti.

Pentru a nu risca excluderea fotografiilor din concurs, te rugam sa citesti cu atentie Regulamentul concursului.

Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SKIN MEDIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoiti sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi anumite servicii pe care vi le oferim va vor fi cerute informatii personale ca: nume, cod numeric personal, adresa de e-mail, adresa domiciliu, numar telefon. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea lor catre noi.


Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare pentru a avea posibilitatea obtinerii premiilor acordate in cadrul concursurilor realizate de SC SKIN MEDIA SRL, dar si in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor noastre astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoasta si pentru a va furniza noutati despre produsele si serviciile oferite de noi. Refuzul dumneavoastra determina neutilizarea datelor pe care ni le-ati furnizat.


Informatiile inregistrate sunt folosite exclusiv de catre SC SKIN MEDIA SRL, nu pot fi vandute si vor putea fi puse la dispozitia unor terte persoane cu informarea si acceptul dumneavoastra prealabil. Conform datelor pe care le furnizati veti fi contactat(a) prin telefon, posta sau e-mail.


In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti urmatoarele drepturi privind colectarea si prelucrarea datelor personale: dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de informare (art.12), de acces la date (art.13), de opozitie (art.15), de a va adresa justitiei (art.18). Aceste drepturi pot fi exercitate In mod gratuit prin transmiterea unei cereri datate si semnate la adresa indicata la sectiunea "contact" a prezentului site.


Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - Notificare nr. 16919