PORTOFOLIU DE NIKONIST: 10 ANI IN 3 FOTOGRAFII
1 - 30 Septembrie

REGULI DE INSCRIERE FOTOGRAFII IN CONCURS:

  • Dimensiunea minima a fotografiilor: 2000x1333 pixeli
  • Fotografiile pot fi realizate cu orice model de aparat foto digital Nikon.
  • Nu sunt admise fotografii realizate cu alte marci de aparate foto, sau cu telefoane, tablete, drone, camere video sau aparate foto pe film
  • Fotografiile trebuie sa pastreze raportul original intre lungime si latime (crop proportional 3:2 la DSLR sau 4:3 la COOLPIX)
  • Sunt admise numai fotografii cu datele EXIF complete
  • Nu se accepta fotografii cu rama si/sau semnatura
  • Pentru ca un portofoliu sa fie acceptat in concurs, este obligatoriu ca la finalul concursului el sa includa 3 fotografii.
  • Portofoliile cu mai putin de 3 fotografii nu vor fi luate in considerare pentru jurizare.

PORTOFOLIU DE NIKONIST: 10 ANI IN 3 FOTOGRAFII

Fiecare fotografie spune o poveste, ale tale ce poveste spun? Noi suntem de 10 ani în Romania, si am spus mereu povesile noastre pe Nikonisti.ro. Am vrea sa aflam si povestea ta din ultimii 10 ani! Inscrie in concurs un portofoliu format din 3 fotografii realizate de tine cu echipament foto Nikon, insotit de un titlu si o descriere.

Premiul pentru cea mai frumoasa poveste este un obiectiv NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VR – editie limitata, Nikon 100 de ani

CASTIGATORI

Portofoliul castigator va fi desemnat in urma voturilor primite din partea juriului, care este format din ambasadorii Nikon Romania: Gina Buliga, Dan Dinu, Aurel Rapa, Marian Sterea si Mihai Stetcu si din membrii ai redactiei nikonsti. Calcularea notei finale va fi facuta in urmatorul mod: fiecare membru al juriului va acorda fiecarui portofoliu de 3 fotografii inscrise in concurs, note de la 0 la 10. In urma punctarii se va calcula media artimetica a notelor primite din partea ambasadorilor Nikon si media aritmetica a notelor primite din partea redactiei Nikonisti. Din cele 2 medii rezultate se va calcula media artimetica care va reprezenta nota finala. In cazul in care 2 sau mai multe fotografii vor primi aceeasi nota finala, departajarea va fi facuta de media primita din partea ambasadorilor Nikon

Pentru a nu risca excluderea fotografiilor din concurs, te rugam sa citesti cu atentie Regulamentul concursului.

Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SKIN MEDIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoiti sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi anumite servicii pe care vi le oferim va vor fi cerute informatii personale ca: nume, cod numeric personal, adresa de e-mail, adresa domiciliu, numar telefon. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea lor catre noi.


Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare pentru a avea posibilitatea obtinerii premiilor acordate in cadrul concursurilor realizate de SC SKIN MEDIA SRL, dar si in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor noastre astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoasta si pentru a va furniza noutati despre produsele si serviciile oferite de noi. Refuzul dumneavoastra determina neutilizarea datelor pe care ni le-ati furnizat.


Informatiile inregistrate sunt folosite exclusiv de catre SC SKIN MEDIA SRL, nu pot fi vandute si vor putea fi puse la dispozitia unor terte persoane cu informarea si acceptul dumneavoastra prealabil. Conform datelor pe care le furnizati veti fi contactat(a) prin telefon, posta sau e-mail.


In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti urmatoarele drepturi privind colectarea si prelucrarea datelor personale: dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de informare (art.12), de acces la date (art.13), de opozitie (art.15), de a va adresa justitiei (art.18). Aceste drepturi pot fi exercitate In mod gratuit prin transmiterea unei cereri datate si semnate la adresa indicata la sectiunea "contact" a prezentului site.


Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - Notificare nr. 16919