Pentru aniversarea noastra ti-am pregatit cele mai mari concursuri de fotografie din Romania, cu premii care se adreseaza atat profesionistilor, cat si pasionatilor sau amatorilor de fotografie. Astfel, pentru fotografii pasionati care utilizeaza aparate foto cu obiective interschimbabile, lansam tema Fotografia ta de nota 10. Premiul acestui concurs este cel mai recent aparat foto Nikon, DSLR-ul full-frame Nikon D850 Body!
Fotografii care utilizeaza echipament foto Nikon isi pot arata maiestria la tema Portofoliu de nikonist: 10 ani in 3 fotografii, ce va avea premiu un obiectiv NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8E FL ED VR - Editie Limitata Nikon 100 de Ani. Amatorii aflati la inceput de drum pot invata mai multe despre fotografie si pot testa echipament foto Nikon prin castigarea unui loc in tura foto India prin obiectivul Nikon, premiu la concursul O lume intr-o imagine: fotografia de calatorie.

Perioada concursurilor: 1-30 septembrie 2017.

PRIMUL CONCURS

FOTOGRAFIA TA DE NOTA 10

Concurs dedicat fotografilor pasionati care utilizeaza aparate foto cu obiective interschimbabile

Fotografiile tale ce nota ar primi? Ai posibilitatea acum sa stii ca faci fotografii de nota 10! Ambasadorii Nikon te vor ajuta sa te evaluezi. Inscrie in concurs pana la 5 fotografii de nota 10, realizate de tine, insotite de un titlu si o scurta descriere.

PARTICIPA

AL DOILEA CONCURS

PORTOFOLIU DE NIKONIST: 10 ANI IN 3 FOTOGRAFII

Concurs dedicat fotografilor care utilizeaza echipament foto Nikon

Fiecare fotografie spune o poveste, ale tale ce poveste spun? Noi suntem de 10 ani in Romania, si am spus mereu povestile noastre pe Nikonisti.ro. Am vrea sa aflam si povestea ta din ultimii 10 ani, in 3 fotografii realizate cu echipament foto Nikon.

PARTICIPA

AL TREILEA CONCURS

O LUME INTR-O IMAGINE: FOTOGRAFIA DE CALATORIE

Concurs dedicat tuturor iubitorilor de fotografie

In general, fotografia si calatoria se impletesc armonios. Noi am fost de pe piscurile inalte ale Himalayei in desertul marocan, in savana africana si pana jungla tropicala, am facut fotografii din aer si pana in adancurile marilor. Intr-un cuvant, am vizitat lumea. Odata cu aniversarea de 10 ani in Romania, Nikon iti ofera si tie oportunitatea de a merge intr-o tura foto inedita.

PARTICIPA