NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 

Nikon este singurul brand din Romania care ofera 3 ani de garantie aparatelor foto Nikon DSLR.

Decizia prelungirii garantiei pentru aparatele foto DSLR Nikon subliniaza increderea distribuitorului oficial in fiabilitatea aparaturii foto a producatorului japonez si ofera utilizatorilor un beneficiu exclusiv, o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea aparatelor foto pe care le folosesc.

Va prezentam cateva dintre motivele care ne-au convins ca putem sa oferim cea mai mare perioada de garantie de pe piata romaneasca si care ne-au intarit increderea ca Nikon detine superioritatea tehnica si fiabilitatea necesare suplimentarii perioadei de garantie.

Traditia Nikon. Inca de la primele produse optice lansate in 1917, Nikon si-a construit un renume in ceea ce priveste calitatea constructiei. Rezistenta primului aparat SLR al producatorului japonez, Nikon F, este proverbiala, acesta dovedindu-si capacitatea de a tine piept chiar si gloantelor. Noile aparate DSLR si noile obiective pastreaza aceasta traditie, majoritatea profesionistilor folosind Nikon in conditii extreme datorita rezistentei exceptionale.

Fiabilitatea aparatelor Nikon. Modul in care sunt construite si produse aparatele Nikon DSLR confera o fiabilitate deosebita. Caracteristici precum sigilarea impotriva umezelii si a prafului, declansatorul testat la 100.000 sau 150.000 de cicluri, sistemele de curatare ale a senzorului asigura o utilizare fara probleme a aparatului pe o perioada lunga de viata.

Service la standarde occidentale. In afara de calitatea tehnica deosebita a aparatelor Nikon DSLR, prelungirea garantiei la 3 ani subliniaza si interesul nostru de a pune la dispozitia utilizatorilor un centru de service la cele mai inalte standarde. Dorim sa oferim solutii rapide si profesioniste, oricare ar fi problema pe care utilizatorii o intampina cu aparatul sau obiectivul Nikon.

Garantia Nikon 3 ani in Romania

GARANTIA DE 3 ANI


garantie 3 ani

Se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR daca:


- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 2 ANI


garantie 2 ani

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 1 AN


garantie 1 an

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Pentru a beneficia de oricare din duratele de garantie mentionate este necesar:

  • Sa se prezinte bonul de achizitie si certificatul de garantie in original
  • Produsul sa nu fie avariat fizic in niciun fel
  • Produsul sa fi fost utilizat in conformitate cu specificatiile tehnice din manualul de utilizare
  • Sa nu se fi intervenit fizic sau software asupra produsului de o persoana neautorizata
  • Sa fie respectate toate conditiile prezente in certificatul de garantie

Informatii Service Nikon


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 385 comentarii
Moglan Veaceslav
Moglan Veaceslav a scris pe 15-12-2017 la 17:05
Buna ziua! Am achizitionat recent un aparat foto D5300 KIT in Romania. Am la dispozitie un obiectiv NIKKOR AF-S DX 35mm f/1.8G procurat din Republica Moldova (cu garantie). 9 din 10 fotografii efectuate cu acest obiectiv nu sunt in focus. Obiectivul a fost verificat pe un alt aparat foto si focusul functioneaza perfect. As putea cere in magazin inlBuna ziua! Am achizitionat recent un aparat foto D5300 KIT in Romania. Am la dispozitie un obiectiv NIKKOR AF-S DX 35mm f/1.8G procurat din Republica Moldova (cu garantie). 9 din 10 fotografii efectuate cu acest obiectiv nu sunt in focus. Obiectivul a fost verificat pe un alt aparat foto si focusul functioneaza perfect. As putea cere in magazin inlocuirea aparatului procurat D5300 cu unul altul de acelasi model sau exista o alta procedura? ..afiseaza tot comentariul
0
0
Urs Sorin
Urs Sorin a scris pe 13-12-2017 la 21:38
Buna ziua! La achizitia unui aparat foto de la magazinul CAMERE DIGITALE nu a fost dat formularul de garatie al produsului. Ce se poate face acum pentru a beneficia de garantie? Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-12-2017 la 17:55
Buna ziua domnule Urs Sorin! Prezentarea actului de achizitie si al unui certificat de garantie (eliberat de Nikon Europe BV sau Skin Media) sunt necesare pentru receptionarea aparatului foto in centrul oficial de service ca fiind in garantie. Va sfatuim sa contactati vanzatorul pentru a vi le pune la dispozitie. Cu stima
0
0
Tibor Adam
Tibor Adam a scris pe 30-11-2017 la 17:12
Buna ziua ! Un config pentru Nikon D5300 ?
0
0
Postelnicu Titel Ionut
Postelnicu Titel Ionut a scris pe 22-11-2017 la 23:11
buna seara recent am cumprat un nikon 5300D kit , am inregistart aparatul dar nu sunt sigur daca am facut corect , unde anume se gasesc seriile celor doua piese body si obiectiv ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-11-2017 la 10:26
Buna ziua domnule Postelnicu Titel Ionut! Puteti inregistra si verifica lista produselor dumneavoastra la pagina http://www.nikonisti.ro/comunitate/account/produse. Seriile produselor se gasesc inscriptionate atat pe corpul acestora in partea inferioara cat si pe certificatele de garantie si cutie. Cu stima
0
0
Margineanu felix
Margineanu felix a scris pe 20-11-2017 la 20:45
buna seara mi-am inscris produsul achizitionat pe 17 Noi 2017 si fac parte din comunitatea voastra. Ma supara faptul ca vreau sa accesez unul din cursurile voastre din Bucuresti si mi se spune ca nu sunt locuri! ciudat. Totodata mi se spune ca sa nu va contactez pt inscriere cursuri. Foarte ciudat! Cum sa fac sa iau si eu parte la ceursurile de incbuna seara mi-am inscris produsul achizitionat pe 17 Noi 2017 si fac parte din comunitatea voastra. Ma supara faptul ca vreau sa accesez unul din cursurile voastre din Bucuresti si mi se spune ca nu sunt locuri! ciudat. Totodata mi se spune ca sa nu va contactez pt inscriere cursuri. Foarte ciudat! Cum sa fac sa iau si eu parte la ceursurile de incepator!! Nu pot sta mereu pe sit sa accesez un loc la cursuri ca mai am si serviciu!
multumesc
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 21-11-2017 la 10:03
Buna ziua domnule Margineanu Felix! Sesiune GRATUITA de instruire in utilizarea Nikon DSLR se va relua cel mai probabil undeva pe la inceputul anului viitor. Va multumim pentru intelegere. Cu stima
0
0
felix
felix a scris pe 21-11-2017 la 14:59
buna ziua asta inseamna ca eu trebuie sa cercetez in fiecare zi din Ianuarie situl d-voadstra_?
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 21-11-2017 la 15:07
Buna ziua,

Va recomandam sa va abonati la newsletterul nikonisti pentru a primi pe email informatii dorite atunci cand vor reincepe sesiunile de instruire Nikon.

http://www.nikonisti.ro/comunitate/newsletter/register
0
0
Toader Andrei
Toader Andrei a scris pe 20-11-2017 la 03:06
Buna ziua
Nu mai tin minte daca la achizitionarea camerei foto am inregistrat-o pe site pentru a beneficia de garantia extinsa cu 1 an.
Cum pot verifica acest lucru?
0
0
a scris pe 21-11-2017 la 10:01
Buna ziua domnule Toader Andrei! Puteti verifica daca va logati in dontul dumneavoastra nikonisti.ro si accesati pagina http://www.nikonisti.ro/comunitate/account/produse. Cu stima
0
0
Kiraly sergiu
Kiraly sergiu a scris pe 08-11-2017 la 12:41
Nu ami imi declanseaza un sb 5000. E in garantie , cum il pot trimite la voi
0
0
a scris pe 09-11-2017 la 14:52
Buna ziua domnule Kiraly Sergiu! Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service oficial Nikon conform procedurii de la pagina: http://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Orice defect care face obiectul garantiei va fi rezolvat in maxim 15 zile conform legislatiei in vigoare. Cu stima
0
0
Vasiloiu Iulian Nicolae
Vasiloiu Iulian Nicolae a scris pe 06-11-2017 la 10:10
Buna ziua.
Am o nelamurire cu privire la achizitionarea unui aparat foto dslr de la o firma, care il are in categoria resigilate.
Intrebarea ar fi, mai pot beneficia de inca 1 an de zile bonus (pe langa cei 2 ani) pentru camera foto achizitionata de la resigilate, daca sa zicem ca produsul respectiv ar fi fost deja inregistrat pe nikonisti.ro de prBuna ziua.
Am o nelamurire cu privire la achizitionarea unui aparat foto dslr de la o firma, care il are in categoria resigilate.
Intrebarea ar fi, mai pot beneficia de inca 1 an de zile bonus (pe langa cei 2 ani) pentru camera foto achizitionata de la resigilate, daca sa zicem ca produsul respectiv ar fi fost deja inregistrat pe nikonisti.ro de primul proprietar, inainte de returnare? Din cate am inteles se va emite o noua factura pt produsul resigilat, diferita de prima factura cu care a fost vandut prima oara. Multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-11-2017 la 12:50
Buna ziua domnule Vasiloiu Iulian Nicolae! Orice aparat foto resigilat beneficiaza de garantia prelungita la 3 ani daca intruneste conditiile necesare (achizitionat de la unul dintre partenerii oficiali si este inregistrat pe nikonisti.ro in 30 de zile de la achizitie). Cu stima
0
0
Dinculeasa Cătălin
Dinculeasa Cătălin a scris pe 29-10-2017 la 20:33
Buna seara, am vrut sa inregistrez un obiectiv NIKOR 18-140mm f/3.5-5.6 EDVR-s DX NIKOR, achizii cu un Nikon D7200, dar obiecil nu il gasesc in lista.
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 30-10-2017 la 10:09
Buna ziua,

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR se regaseste in lista de obiective. Verificati cu atentie lista.
0
0
bobes emilian
bobes emilian a scris pe 25-10-2017 la 19:19
buna seara ce obiecte ale aparatului nikon D5300 beneficiaza de garantie
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-10-2017 la 16:52
Buna ziua domnule Bobes Emilian! Toate obiectivele DSLR Nikon beneficiaza de garantia standard daca sunt achizitionate de la unul dintre partenerii importatorului oficial in Romania (http://www.nikonisti.ro/parteneri) si sunt insotite la prezentarea in centrul de service de acte de achizitie si certificat de garantie. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.