NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Cu ocazia sarbatorilor de iarna 2018 - 2019 centrul de service Restart nu va avea program de lucru cu publicul in perioada: luni, 24 decembrie 2018 - vineri, 4 ianuarie 2019
Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 619 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
nicu nicusor
nicu nicusor a scris pe 01-12-2018 la 05:39
Buna ziua cat m-ar costa o inlocuire de lentila focalizare si curatare pentru un Nikon D7100.?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-12-2018 la 10:27
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii ecranului de focalizare al aparatului dvs este de aproximativ 150 lei, costul curatarii suprafetelor optice este de 165 lei. Cu stima
0
0
Doru
Doru a scris pe 29-11-2018 la 12:28
Buna ziua, detin un aparat foto Nikon Coolpix L820 care a suferit o lovitura si acum pozele sunt in ceata. Inregistrarea functioneaza corect.Am rugamintea sa-mi spuneti daca poate fi reparat si cam care ar fi costul repearatiei. Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-12-2018 la 10:25
Buna ziua! Aparatul dvs poate fi reparat. Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform proceduri de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Avasan Daniel
Avasan Daniel a scris pe 14-11-2018 la 20:36
Buna! Am un Nikon D7200 si obiectivul (50mm, 1.8f) s-a blocat pe body nu mai vine jos. Asi dori sa intreb daca se poate repara? Si cat ar costa?
0
0
a scris pe 19-11-2018 la 12:46
Buna ziua domnule Avasan Daniel! Echipamentul dumneavoastra poate fi reparat insa in acest caz un deviz poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Va rugam sa il trimiteti catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Ina
Ina a scris pe 05-11-2018 la 20:17
Buna seara! Detin un Nikon D7100 din iunie 2015. Lamelele obturatorului s-au deplasat putin si respectiv aparatul foto nu mai functioneaza. Imi puteti spune va rog daca poate fi inlocuit obturatorul si care este costul reparatiei. Va multumesc pentru raspuns.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-11-2018 la 09:48
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului foto Nikon D7100 este de aproximativ 650 lei. Devizul exact al reparatiei poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Cu stima
0
0
Iulian Romaniuc
Iulian Romaniuc a scris pe 30-10-2018 la 19:58
Buna seara ! Nikonul 3100 deschide blitzul dar nu are flash/ul.
Am montat blitzul nikon sb 910 si nu functioneaza. Mentionez ca Sb 910 separat functioneaza. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac. Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 01-11-2018 la 16:34
Buna ziua domnule Iulian Romaniuc! Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul dumneavoastra pentru diagnosticare/reparatie catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
wenzel
wenzel a scris pe 29-10-2018 la 20:33
buna ziua ,am un nikon l840 coolpix din 2015 dar nu stiu ce sa intamplat .. face poze dar nu le vad , display-ul este mereu negru. functioneaza tot dar nu deschide ca sa focalizeze este ca si cum as face poze cu capacul pus. imi puteti spune daca merge facut si cam cat m-ar costa. va multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 30-10-2018 la 11:30
Buna ziua! In cazul in care in urma diagnosticului tehnic se constata ca aparatul dumneavoastra necesita inlocuirea ecranului atunci costul estimativ de reparatie este de aproximativ 400 lei. Cu stima
0
0
Monica
Monica a scris pe 29-10-2018 la 08:45
Buna ziua, am trimis catre service-ul dumneavoastra un aparat Nikon 5200, anm vorbit cu
dvs. prin 5 octombrie si am stabilit ca il voi trimite cand voi reveni din delegatie din strainatate.
L-am trimis prin Urgent- Cargus si am scris si cateva randuri pe care le-am pus in colet, se pare ca e oglinda defecata, dar astept raspuns de la dvs, cat se poBuna ziua, am trimis catre service-ul dumneavoastra un aparat Nikon 5200, anm vorbit cu
dvs. prin 5 octombrie si am stabilit ca il voi trimite cand voi reveni din delegatie din strainatate.
L-am trimis prin Urgent- Cargus si am scris si cateva randuri pe care le-am pus in colet, se pare ca e oglinda defecata, dar astept raspuns de la dvs, cat se poate de repede, din nefericire as avea nevoie de el la un eveniment din familie.

Multumesc!
Monica Apolzan
Ps tel meu este 0742 139169
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 30-10-2018 la 11:31
Buna ziua, Va multumim pentru mesaj, devizul de reparatie vi se va comunica dupa efectuarea diagnosticului tehnic. Cu stima
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 31-10-2018 la 13:30
Buna ziua! Va multumim pentru informatie. Cu stima
0
0
Sandor Szilard
Sandor Szilard a scris pe 24-10-2018 la 12:32
Buna Ziua!
Detin un Nikon D3300. Prima data imi dadea eroarea "This memory card cannot be used. Card may be damaged Insert another card" (in timpul fotografierii). Am schimbat cardul, eroarea nu a disparut. Am bagat cardul in PC, pozele sunt pe card, l-am formatat. Acum aparatul foto nu mai citeste nici un fel de card (cand inserez cardul nu mai luBuna Ziua!
Detin un Nikon D3300. Prima data imi dadea eroarea "This memory card cannot be used. Card may be damaged Insert another card" (in timpul fotografierii). Am schimbat cardul, eroarea nu a disparut. Am bagat cardul in PC, pozele sunt pe card, l-am formatat. Acum aparatul foto nu mai citeste nici un fel de card (cand inserez cardul nu mai lumineaza ledul verde, iar aparatul nu recunoaste ca as fi inserat un card). Cat ar costa reinlocuirea cititorului de card?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-10-2018 la 14:35
Buna ziua domnule Sandor Szilard! In functie de defectul identificat costul reparatiei poate ajunge si la aproximativ 900 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Cu stima
0
0
Moruz Luminita
Moruz Luminita a scris pe 23-10-2018 la 19:10
Se poate trimite coletul cu o alta firma de curierat , alta decat Ugent-Cargus ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-10-2018 la 10:55
Buan ziua doamna Moruz Luminita! Pentru produsele in postgarantie puteti utiliza orice curier doriti insa pentru produsele in garantie etse necesar sa utilizati curierul Urgent Cargus pentru a nu exista costuri de transport. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.