NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Courier la adresa Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 661 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
MIHAESCU MARIUS
MIHAESCU MARIUS a scris pe 22-11-2019 la 11:49
Buna ziua,
Detin un apparat NIKON D7200 si pe display apare eroare card, iar fanta nr. 1 nu mai retine cardul. Atunci cand introduc cardul nu-l mai retine. Ce trebuie facut? se mai poate repara?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-11-2019 la 09:43
Buna ziua domnule Mihaescu Marius! In functie de defectul identificat costul de reparatie poate sa depaseasca 1000 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0
Andrei Berti
Andrei Berti a scris pe 13-11-2019 la 21:30
Buna ziua! Detin un Nikon D5300 cu obiectivul prime de 35mm f1.8. Cat costa o calibrare a celor doua? Nu obtin focus bun nici prin viewfinder nici prin liveview. Si mai o problema sunt cateva firicele de praf ce se vad prin viewfinder dar nu ies in poze. Un cost pentru cele doua probleme? Multumeac
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-11-2019 la 08:37
Buna ziua domnule Andrei Berti! Costurile pentru calibrarea aparatului si obiectivului dvs sunt de 220 lei respectiv 230 lei. Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului este de 165 lei. Cu stima
0
0
Joe Muller
Joe Muller a scris pe 01-11-2019 la 10:02
Nikon D90 se mai poate repara , exista piese de schimb?Nu mai raspunde la comenzi si totul este negru. Ianinte nu focaliza de loc si nu era poza clara , iar acum nu mai reactioneaza deloc.
0
0
a scris pe 04-11-2019 la 10:23
Buna ziua domnule Joe Muller! Aparatul dvs poate fi reparat insa valoarea devizului poate fi cunoscuta in acest caz doar in urma diagnosticarii produsului. Cu stima
0
0
Andreea Avram
Andreea Avram a scris pe 30-10-2019 la 15:08
Buna ziua,
Cat costa curatarea senzorului la un D7500?
0
0
a scris pe 04-11-2019 la 10:22
Buna ziua doamna Andreea Avram! Costul curatarii senzorului aparatului dvs este de 90 lei. Cu stima
0
0
Victor P
Victor P a scris pe 15-10-2019 la 12:19
Buna ziua,

Detin un Nikon D80 si am intampinat urmatoarile erori: E03 , E07 si pictograma CLOCK.
Imi puteti spune va rog, un pret estimativ de reparatie pentru aceste erori ?

Stima,
Victor
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-10-2019 la 16:42
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D80 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Tino Demetrescu
Tino Demetrescu a scris pe 10-10-2019 la 18:54
Buna ziua. Detin un Nikon D7100. Senzorul se murdareste foarte repede de pete de ulei, i-am curatat singur senzorul de multe ori, dar petele de ulei tot apar. dupa cateva zeci de declansari. Un ultimul timp fenomenul s-a acutizat si nu am mai reusit sa mi curat senzorul (pete pesistente). Puteti sa curatiti senzorul si evident sa eliminati cauza?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-10-2019 la 13:13
Buna ziua domnule Tino Demetrescu! Senzorul aparatului dvs poate fi curatat, cost 90 lei. Daca se identifica o alta cauza in afara de impuritatile din atmosfera vi se va comunica. Cu stima
0
0
Virgil Runcan
Virgil Runcan a scris pe 03-10-2019 la 18:23
Buna ziua. Am un Nikon D750. Problema este la al doilea spatiu pentru card (SD), adica, cardul nu mai este prins cand il imping in spatiul dedicat lui. Practic imping cardul si in loc sa fie fixat, iese in afara, neputand fi citit de camera. Puteti sa imi dati un pret estimativ, va rog? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-10-2019 la 16:53
Buna ziua domnule Virgil Runcan! Costul estimativ al acestei reparatii este de aproximativ 1100 lei. Cu stima
0
0
Virgil Runcan
Virgil Runcan a scris pe 07-10-2019 la 19:29
Buna ziua... Sincer, ma asteptam la un pret cu un zero mai putin :) Asa mai pun cativa lei si iau alt acamera :) Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-10-2019 la 08:44
Buna ziua domnule Virgil Runcan! Aceasta reparatie implica inlocuirea placii de baza pe care sunt lipite sloturile cardurilor. Cu stima
0
0
Tudorache Cristian
Tudorache Cristian a scris pe 03-10-2019 la 11:22
Rog estimarea costului unei schimbari de sticla-ecran de focalizare.Plus curatarea senzorului.Multumesc!
0
0
Tudorache Cristian
Tudorache Cristian a scris pe 03-10-2019 la 11:24
La un Nikon D7100 am uitat sa specific.
0
0
boeriu gheorghe
boeriu gheorghe a scris pe 01-10-2019 la 10:32
Va rog sa estimati costul reparatiei unui Nikon Coolpix 310 la care nu se poate face o punere la punct corecta a imagini.Va multumesc.
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.