NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Str. Ocna Sibiului nr. 46-48, sector 1, Bucuresti, 014011
021-313.45.66, 021-305.12.75,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Click pe harta pentru a mari.

Harta localizare SKIN Service SRL

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Urgent-Cargus la centrul service Nikon, Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Urgent-Cargus este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 603 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Claudiu N.
Claudiu N. a scris pe 18-09-2018 la 22:05
Buna ziua!
Am un obiectiv Nikkor 18-140 mm care pierde calitate in partea dreapta a imaginii (descentrare lentile?!), la care s-a uzat cauciucul si a carui inel frontal se misca (posibil din cauza cauciucului).
Puteti sa-mi faceti o estimare de pret, va rog?
Va multumesc!
0
0
Andrei
Andrei a scris pe 18-09-2018 la 16:45
Buna ziua. Un pret estimativ pentru inspectia/curatarea unui D3300 obiectiv 18-55mm? Aparatul a luat contact cu apa sarata dar este in continuare functional. Multumesc.
0
0
Marius Moraru
Marius Moraru a scris pe 10-09-2018 la 19:45
Buna ziua,am un obiectiv 50mm 1:1.4D,are cateva fire de praf in interior.As dori sa-mi spuneti cat m-ar costa curatarea lui.Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-09-2018 la 15:00
Buna ziua domnule Marius Moraru! Costul curatarii suprafetelor optice ale obiectivului dumneavoastra este de 330 lei. Cu stima
0
0
Herta Paul
Herta Paul a scris pe 01-09-2018 la 18:44
Buna ziua, sunt interesat cat ar costa schimbarea mufei micro hdmi la un D5300.
0
0
Novac Bogdan
Novac Bogdan a scris pe 24-08-2018 la 16:41
Buna ziua! Sunt interesat de o reparatie a unui obiectiv Nikkor 18-140. Banuiesc ca ar trebui schimbat motorasul VR. Un pret estimativ se poate? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-08-2018 la 15:31
Buna ziua domnule Novac Bogdan! Costul reparatiei este de aproximativ 450 lei. Cu stima
0
0
Novac Bogdan
Novac Bogdan a scris pe 30-08-2018 la 22:21
Va multumesc! :)
0
0
Olaru Calin
Olaru Calin a scris pe 21-08-2018 la 18:24
Buna ziua! Se pote estima un pret pentru inlocuirea pinilor sd card, sau pentru inlocuirea cititoruluide card?(aparat foto nikon d3300)
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 22-08-2018 la 12:20
Buna ziua domnule Olaru Calin! Costul estimativ al acestei reparatii este de aproximativ 650 lei. Cu stima
0
0
teodorescu adriana ramona
teodorescu adriana ramona a scris pe 09-08-2018 la 06:55
buna ziua,
am un aparat foto NIKON COOLPIX cumparat din 2013,pana anul acesta totul a fost ok...acum in august cand am fost in concediu dupa cateva zile nu s-a mai deschis butonul de power...puteti sa imi spuneti daca se poate remedia problema?si mentionez ca sunt din hunedoara...deci trebuie trimis la dvs. cu o firma de curierat la adresa Strada Obuna ziua,
am un aparat foto NIKON COOLPIX cumparat din 2013,pana anul acesta totul a fost ok...acum in august cand am fost in concediu dupa cateva zile nu s-a mai deschis butonul de power...puteti sa imi spuneti daca se poate remedia problema?si mentionez ca sunt din hunedoara...deci trebuie trimis la dvs. cu o firma de curierat la adresa Strada Ocna Sibiului 46-48, 014011, Sector 1, Bucuresti. ?multumesc o zi buna.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 09-08-2018 la 10:45
Buna ziua doamna Teodorescu Adriana Ramona! Pentru a va putea da mai multe detalii privind un posibil deviz de reparatie va rugam sa ne spuneti modelul exact al aparatului dumneavoastra. Cu stima
0
0
teodorescu adriana ramona
teodorescu adriana ramona a scris pe 10-08-2018 la 07:01
buna ziua,va multumesc pentru raspuns...aparatul foto este COOLPIX L120...astept raspunsul dvs....defectiunea este ca nu se mai deschide butonul de power.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-08-2018 la 08:33
Buna ziua doamna Teodorescu Adriana Ramona! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix L120 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Manu Paraschiv
Manu Paraschiv a scris pe 04-08-2018 la 12:34
Buna ziua! Am un Nikon d3400 care are urmatoarea problema: in momentul in care am schimbat de pe modul M pe modul peisaj, rotita selectorului de comanda a inceput sa se invarta in gol. Aparatul este cumparat de 7 luni, fiidn inca in garantie. Imi puteti spune durata estimativa a reparii? Pe 25 august am nevoie de el si nu pot sa il folosesc numai iBuna ziua! Am un Nikon d3400 care are urmatoarea problema: in momentul in care am schimbat de pe modul M pe modul peisaj, rotita selectorului de comanda a inceput sa se invarta in gol. Aparatul este cumparat de 7 luni, fiidn inca in garantie. Imi puteti spune durata estimativa a reparii? Pe 25 august am nevoie de el si nu pot sa il folosesc numai in modul peisaj.
Va multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-08-2018 la 10:51
Buna ziua! Orice defect care face obiectul garantiei va fi rectificat fara costuri pentru dumneavoastra si in maxim 15 zile conform legislatiei in vigoare. Cu stima
0
0
Hogea Petrisor Mugurel
Hogea Petrisor Mugurel a scris pe 03-08-2018 la 20:51
Buna seara, am un Nikon D3300 cu o problema : rotita selectorului de moduri de fotografiere se invarte in gol, ramanand blocat in varianta peisaj. Practic, clichetul acelei rotite dintate nu mai lucreaza.
Se poate sa imi spuneti un cost estimativ?
Multumesc anticipat.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-08-2018 la 10:49
Buna ziua domnule Hogea Petrisor Mugurel! Costul estimativ al reparatiei poate de aproximativ 250 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.