NPS Service Nikon

Newsletter

 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30-18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 754 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Stefan T
Stefan T a scris pe 17-11-2023 la 11:40
Detin un Nikon D80, initial aparea eorarea pe ecran LCD "Err" daca vroiam sa fac poza nu reuseam. A fost desfacut de un service si acum nu se mai aprinde deloc. Aparatul DSLR a stat mai mult decat sa functioneze. Credeti ca se poate repara la dumneavoastra?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 22-11-2023 la 12:14
Buna ziua ! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D80 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
radu vlad
radu vlad a scris pe 12-11-2023 la 19:15
Buna ziua! am un D700 si uneori apare o pata in fotografii, nu la toate! depinde la ce deschidere a diafragmei au fost facute! sper sa nu vorbesc prostii! probabila ca trebuie curatat senzorul! Imi puteti da un pret? multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-11-2023 la 10:22
Buna ziua domnule Radu Vlad! Costul curatarii senzorului aparatului dvs este de 165 lei. Mentionam faptul ca perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D700 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, putem efectua doar operatiuni de mentenanta, curatare si calibrare. Cu stima
0
0
Tarkanyi Botond
Tarkanyi Botond a scris pe 03-11-2023 la 20:44
Buna ziua,
Estimarile de pret schimbare shutter de pe Nikon D500?
Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-11-2023 la 10:07
Buna ziua domnule Tarkanyi Botond! Costul estimativ al inlocuirii obturatorului aparatului dvs este de aproximativ 900 lei. Devizul exact va fi comunicat doar dupa verificarea aparatului in centrul oficial de service Nikon. Cu stima
0
0
Lucian
Lucian a scris pe 18-09-2023 la 09:04
Buna ziua,
Am un Nikon D5500, i sa rupt clapita de inchidere la acumulator. As dorii sa pun clapita inapoi cu una noua un acumulator nou o revizie/curatare.
Care ar fi costurile?
0
0
a scris pe 20-09-2023 la 13:12
Buna ziua! Costurile pentru operatiunile de mentenanta, curatarea suprafetelor optice si calibrarea aparatului dvs sunt de 165 lei respectiv 220 lei. Costul piesei mentionate este de aproximativ 50 lei. Devizul exact va fi comunicat dupa verificarea produsului in centrul de service oficial Nikon. Cu stima
0
0
Bogdan
Bogdan a scris pe 28-08-2023 la 15:54
Buna ziua, am un Nikon Z30 care a avut contact cu lichide pe partea de balama la LCD. Camera functioneaza insa nu am imagine pe display. Daca aprind o lanterna puternica pe display, se poate vedea imaginea de pe ecran dar extrem de estompat. Cat m-ar costa o inlocuire de backlight la dvs sau LCD? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 30-08-2023 la 13:17
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii ansamblului ecranului aparatului dvs este de aproximativ 700 lei. Avand in vedere cauza defectului, un deviz poate fi comunicat doar dupa verificarea acestuia in centrul oficial de service Nikon. Puteti aduce/trimite aparatul pentr verificare conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Popescu Costel
Popescu Costel a scris pe 07-08-2023 la 14:07
Buna ziua,
La Nikon D5100 apare mesajul de eroare : Press shutter release button again. Se mai poate repara ? La ce pret ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-08-2023 la 13:32
Buna ziua domnule Popescu Costel ! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D5100 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Ionuț
Ionuț a scris pe 02-08-2023 la 13:45
Buna ziua!

Am un Nikon D3100. Are probleme la fixarea obiectivului de aparat, in urma ruperii unei componente mici de plastic de la nivelul zonei de atasare de pe obiectiv. De asemnea, are probleme si cu focalizarea automata.

Se poate repara?

Va multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 02-08-2023 la 15:48
Buna ziua! Cel mai probabil montura obiectivului poate fi inlocuita si aparatul foto inspectat insa va aducem la cunostinta faptul ca perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D3100 body s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, in cazul in care ele sunt necesare nu mai pot fi comandate. Cu stima
0
0
Dumitrescu Cosmin
Dumitrescu Cosmin a scris pe 10-06-2023 la 19:42
Buna ziua. Am un Nikon D5300 si nu mai recunoaste cardurile SD. Se poate repara?
Va multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-06-2023 la 10:12
Buna ziua domnule Dumitrescu Cosmin! In cazul in care aparatul necesita inlocuirea placii de baza pe care se afla stotul cardului atunci costul estimativ de reparatie este de aproximativ 850 lei. Devizul exact va fi comunicat doar dupa verificarea aparatului in centrul oficial de service Nikon, il puteti aduce/expedia catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Lucian Ursaleș
Lucian Ursaleș a scris pe 24-05-2023 la 08:49
Buna ziua. Am un Nikon D5100. Imaginile nu sunt toate focusate in momentul in care le descarc in calculator. Detin diferite obiective si cu fiecare e aceeasi problema. Uneori imaginea e focusata, alteori nu. Se poate repara? Va multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 29-05-2023 la 12:03
Buna ziua domnule Lucian Ursales! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D5100 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Putem efectua insa operatiuni de mentenanta, curatare si calibrare. Puteti aduce/expedia aparatul/obiectivele dvs Nikon catre centrul nostru de service conform procedurii de le inceputul acestei pagini. CU stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.