NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 694 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Dumitrache Aurel
Dumitrache Aurel a scris pe 06-01-2021 la 10:36
Buna ziua. Am un aparat Nikon Cooplix B500 in care am introdus cardul de memorie gresit si nu il mai citeste .Se poate repara?.
0
0
a scris pe 12-01-2021 la 08:58
Buna ziua domnule Dumitrache Aurel! Aparatul dvs poate fi reparat insa un deviz poate fi comunicat doar in urma verificarii acestuia in centrul de service. Il puteti expedia doar prin curier catre centrul nostru de service conform procedurii de inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
top
top a scris pe 01-01-2021 la 23:07
Buna seara.Dorec sa ma informati daca e poate repara un P100 .
L-am scapat pe jjos .Nu mai ete in garantie
Multumec
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-01-2021 la 12:07
Buna ziua ! Perioada de service pentru modelul aparatului Nikon Coolpix P100 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care acesta nu se mai poate repara. Cu stima
0
0
Bocan Mihail
Bocan Mihail a scris pe 09-12-2020 la 18:52
Buna seara, Am un NIKON D5 pe care l-am scapat pe parchet de la aprox. 30 cm( avea pe el un 70-200, a cazut in obiectiv). L-am dus la Service, am fost asigurat ca e OK, dar nu e: sufera claritatea si obiectivul are un joc .
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-12-2020 la 07:32
Buna ziua domnule Bocan Mihail! Va rugam sa ne oferiti mai multe detalii la adresa nikon@restart.ro. Cu stima
0
0
Dan STEFANOIU
Dan STEFANOIU a scris pe 02-11-2020 la 01:12
Buna ziua! Am un Nikon Coolpix P90 de aproape 10 ani. Sute de mii de fotografii realizate. Din pacate, cred ca a cedat butonul de pornit/oprit, caci nu mai raspunde la apasare, e mort complet. L-am achizitionat cu doua baterii, ca sa ma tina o zi intreaga de fotografiat. Ambele sunt incarcate si nu mai raspunde la niciuna. Se poate repara? Si daca Buna ziua! Am un Nikon Coolpix P90 de aproape 10 ani. Sute de mii de fotografii realizate. Din pacate, cred ca a cedat butonul de pornit/oprit, caci nu mai raspunde la apasare, e mort complet. L-am achizitionat cu doua baterii, ca sa ma tina o zi intreaga de fotografiat. Ambele sunt incarcate si nu mai raspunde la niciuna. Se poate repara? Si daca da, cam care ar fi costul estimativ? Va multumesc! Dan STEFANOIU / Bucuresti ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 02-11-2020 la 18:31
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix P90 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostri pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Neculai Sandu
Neculai Sandu a scris pe 19-10-2020 la 21:33
Buna seara,
Am un blitz SB910 care declanseaza o data bine si apoi 4-5 declansari la putere foarte mica. Am respectat timpul de incarcare 4-5 secunde, am testat cu mai multe seturi de acumulatori si baterii... aceleasi simptome.
Ar trebui schimbata lampa, sau condensatorul? Ce costuri ar fi?
Multumesc,
Neculai Sandu
0
0
a scris pe 20-10-2020 la 08:02
Buna ziua domnule Neculai Sandu! Costul estimativ al inlocuirii lampii blitului dvs este de aproximativ 350 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar dupa verificarea tehnica a produsului in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
Adrian Baila
Adrian Baila a scris pe 07-10-2020 la 22:04
Buna seara. Am un Nikon D7000. Functioneaza foarte bine cu exceptia faptului ca butonul de inregistrare video provoaca blocarea aparatului si singura solutie este inchiderea si deschiderea aparatului. Poate fi reparat la dvs? Multumesc, Adrian Baila
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 09-10-2020 la 20:26
Buna ziua domnule Adrian Baila! In acest caz pentru comunicarea unui deviz de reparatie este necesara verificarea aparatului in centrul nostru de service, va rugam sa il expediati doar prin curier conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Roxana
Roxana a scris pe 06-10-2020 la 18:17
Buna ziua! Am un aparat Nikon D5600 in garantie achizitonat prin EMAG. De cateva zile nu mai focalizeaza bine, pozele ies blurate, iar animatia de pe aparat pentru F stop nu mai functioneaza intre 1.8-3.5. Doar de la 3.5 apare ca se Inchide diafragma. Nu stiu daca este din cauza aparatului sau a obiectivului ( Nikon Af-s F 1.8 50mm ) . Cum se proceBuna ziua! Am un aparat Nikon D5600 in garantie achizitonat prin EMAG. De cateva zile nu mai focalizeaza bine, pozele ies blurate, iar animatia de pe aparat pentru F stop nu mai functioneaza intre 1.8-3.5. Doar de la 3.5 apare ca se Inchide diafragma. Nu stiu daca este din cauza aparatului sau a obiectivului ( Nikon Af-s F 1.8 50mm ) . Cum se procedeaza sa il trimit in garantie? Doar aparatul sau cu tot cu obiectiv? Multumesc! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 09-10-2020 la 20:25
Buna ziua! Va rugam sa expediati prin curier aparatul foto pentru verificare conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Orice defect care face obiectul garantiei va fi rectificat in maxim 15 zile conform legislatiei in vigoare. Recomandam si verificarea obiectivului. Cu stima
0
0
Calin Nastase
Calin Nastase a scris pe 05-10-2020 la 11:34
Buna ziua,
Un aparat Nikon D3100 cu placa de baza defecta mai poate fi reparat?
Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-10-2020 la 18:17
Buna ziua domnule Calin Nastase! Costul inlocuirii placii de baza pentru modelul aparatului Nikon D3100 este de aproximativ 850 lei. Devizul exact de reparatie poate fi comunicat doar dupa verificarea produsului in centrul oficial de service. Cu stima
0
0
Valentin O
Valentin O a scris pe 27-09-2020 la 18:55
Buna ziua. Am un Nikon Coolpix P900 cu mufa de alimentare defectata, nu mai primeste curent electric, nu se mai incarca si nu mai pot descarca pozele.Poate fi reparat la dvs.?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 29-09-2020 la 11:54
Buna ziua! Aparatul poate fi reparat, un deviz poate fi comunicat dupa verificarea acestuia in centrul de service. Va rugam sa il expediati doar prin curier catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.