NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Incepand cu data de 18 mai 2020 produsele pot fi expediate doar prin curier catre centrul de service Restart Service S.R.L. la adresa din str. Splaiul Unirii, nr. 74, sect 4, Bucuresti, pentru reparatii garantie/postgarantie. Activitatea receptiei de la aceeasi adresa va fi suspendata pana la noi informatii. Pentru orice detalii ne puteti contacta prin email la adresele: solutie@restart.ro, nikon@restart.ro sau telefonic la numerele 031 99 99 / 021 313 45 66. Program: Luni - Vineri 9.30 - 18.00.
Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 699 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Viorel Constantinescu
Viorel Constantinescu a scris pe 06-04-2021 la 10:27
Buna ziua . Detin un dslr 3400 si as dori o constatare integrala a functionalitatii lui . Care ar fi pretul pentru aceasta operatie si cum se poate proceda ? Sunt din Bucuresti.
Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-04-2021 la 13:19
Buna ziua! Costul diagnosticarii tehnice a aparatului foto Nikon D3400 este de 55 lei. Il puteti doar expedia catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
COCOȘ FILIMON
COCOȘ FILIMON a scris pe 05-04-2021 la 21:00
Buna seara,
detin un aparat 1NIKON J2 achizitionat in 2014 cu obiectiv 1NIKKOR 10-30 si un obiectiv 1NIKKOR 1NIKKOR 30-110 achizitionat ulterior. Am constatat ca obiectivul 1NIKKOR 10-30 este defect, imaginea este foarte intunecata si nu se poate focaliza. Va rog sa-mi spuneti daca se poate repara si un pret informativ. Se poate trimite doar obiectBuna seara,
detin un aparat 1NIKON J2 achizitionat in 2014 cu obiectiv 1NIKKOR 10-30 si un obiectiv 1NIKKOR 1NIKKOR 30-110 achizitionat ulterior. Am constatat ca obiectivul 1NIKKOR 10-30 este defect, imaginea este foarte intunecata si nu se poate focaliza. Va rog sa-mi spuneti daca se poate repara si un pret informativ. Se poate trimite doar obiectivul? Va multumesc!


..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-04-2021 la 13:18
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei obiectivului este de aproximativ 700 lei. Il puteti doar expedia catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Radu Nicolae
Radu Nicolae a scris pe 08-03-2021 la 13:44
Buna ziua,
am un aparat Coolpix P7700 care are probleme cu selectorul de programe - selecteaza aleator programele si sare de la unul la altul fara motiv.
Acest model se mai poate repara?
Multumesc.
0
0
a scris pe 11-03-2021 la 07:59
Buna ziua domnule Radu Nicolae! Perioada de service pentru modelul aparatului dvs s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Orice reparatie mai este posibila in masura in c are piesele necesare se mai gasesc la producator. In cazul in care doriti sa aflati problema aparatului si daca mai poate fi sau nu reparat il puteti expedia catre noi coBuna ziua domnule Radu Nicolae! Perioada de service pentru modelul aparatului dvs s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Orice reparatie mai este posibila in masura in c are piesele necesare se mai gasesc la producator. In cazul in care doriti sa aflati problema aparatului si daca mai poate fi sau nu reparat il puteti expedia catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini (taxa diagnosticare 40 lei). Cu stima
..afiseaza tot comentariul
0
0
Straton Alina
Straton Alina a scris pe 04-03-2021 la 12:30
Buna ziua.
Am un obiectiv Nikkor 18-140 mm, iesit din garantie, care de ceva timp nu mai face focus in AF si nici in MF nu poate fi folosit. Cred cavar fi o problema cu motorul de focus.
Puteti sa imi spuneti estimativ costul pt reparatii si cam cat ar dura reparatiile daca il trimit la dvs in service?
Multumesx anticipat.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-03-2021 la 13:32
Buna ziua doamna Straton Alina! In cazul in care obiectivul necesita inlocuirea motorului de focalizare atunci costul estimativ al reparatie etse de aproximativ 450 lei. Devizul final poate fi diferit in functie de rezultatul diagnosticului tehnic efectuat in centrul nostru de service, este posibil ca si alte piese sa fie afectate. Il puteti expedia catre noi utilizand procedura de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Dani Marc
Dani Marc a scris pe 25-01-2021 la 16:14
Buna ziua!
Costul pentru o curatare de senzor il puteti specifica?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-01-2021 la 16:03
Buna ziua! Costul curatarii senzorului de imagine depinde de modelul aparatului foto, lista completa o puteti consulta la pagina https://www.nikonisti.ro/pdf/tabel-operatiuni-service-nikon.pdf. Cu stima
0
0
Dumitrache Aurel
Dumitrache Aurel a scris pe 06-01-2021 la 10:36
Buna ziua. Am un aparat Nikon Cooplix B500 in care am introdus cardul de memorie gresit si nu il mai citeste .Se poate repara?.
0
0
a scris pe 12-01-2021 la 08:58
Buna ziua domnule Dumitrache Aurel! Aparatul dvs poate fi reparat insa un deviz poate fi comunicat doar in urma verificarii acestuia in centrul de service. Il puteti expedia doar prin curier catre centrul nostru de service conform procedurii de inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
top
top a scris pe 01-01-2021 la 23:07
Buna seara.Dorec sa ma informati daca e poate repara un P100 .
L-am scapat pe jjos .Nu mai ete in garantie
Multumec
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-01-2021 la 12:07
Buna ziua ! Perioada de service pentru modelul aparatului Nikon Coolpix P100 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care acesta nu se mai poate repara. Cu stima
0
0
Bocan Mihail
Bocan Mihail a scris pe 09-12-2020 la 18:52
Buna seara, Am un NIKON D5 pe care l-am scapat pe parchet de la aprox. 30 cm( avea pe el un 70-200, a cazut in obiectiv). L-am dus la Service, am fost asigurat ca e OK, dar nu e: sufera claritatea si obiectivul are un joc .
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-12-2020 la 07:32
Buna ziua domnule Bocan Mihail! Va rugam sa ne oferiti mai multe detalii la adresa nikon@restart.ro. Cu stima
0
0
Dan STEFANOIU
Dan STEFANOIU a scris pe 02-11-2020 la 01:12
Buna ziua! Am un Nikon Coolpix P90 de aproape 10 ani. Sute de mii de fotografii realizate. Din pacate, cred ca a cedat butonul de pornit/oprit, caci nu mai raspunde la apasare, e mort complet. L-am achizitionat cu doua baterii, ca sa ma tina o zi intreaga de fotografiat. Ambele sunt incarcate si nu mai raspunde la niciuna. Se poate repara? Si daca Buna ziua! Am un Nikon Coolpix P90 de aproape 10 ani. Sute de mii de fotografii realizate. Din pacate, cred ca a cedat butonul de pornit/oprit, caci nu mai raspunde la apasare, e mort complet. L-am achizitionat cu doua baterii, ca sa ma tina o zi intreaga de fotografiat. Ambele sunt incarcate si nu mai raspunde la niciuna. Se poate repara? Si daca da, cam care ar fi costul estimativ? Va multumesc! Dan STEFANOIU / Bucuresti ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 02-11-2020 la 18:31
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix P90 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostri pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.