NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Courier la adresa Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 657 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Victor P
Victor P a scris pe 15-10-2019 la 12:19
Buna ziua,

Detin un Nikon D80 si am intampinat urmatoarile erori: E03 , E07 si pictograma CLOCK.
Imi puteti spune va rog, un pret estimativ de reparatie pentru aceste erori ?

Stima,
Victor
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 16-10-2019 la 16:42
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D80 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Tino Demetrescu
Tino Demetrescu a scris pe 10-10-2019 la 18:54
Buna ziua. Detin un Nikon D7100. Senzorul se murdareste foarte repede de pete de ulei, i-am curatat singur senzorul de multe ori, dar petele de ulei tot apar. dupa cateva zeci de declansari. Un ultimul timp fenomenul s-a acutizat si nu am mai reusit sa mi curat senzorul (pete pesistente). Puteti sa curatiti senzorul si evident sa eliminati cauza?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-10-2019 la 13:13
Buna ziua domnule Tino Demetrescu! Senzorul aparatului dvs poate fi curatat, cost 90 lei. Daca se identifica o alta cauza in afara de impuritatile din atmosfera vi se va comunica. Cu stima
0
0
Virgil Runcan
Virgil Runcan a scris pe 03-10-2019 la 18:23
Buna ziua. Am un Nikon D750. Problema este la al doilea spatiu pentru card (SD), adica, cardul nu mai este prins cand il imping in spatiul dedicat lui. Practic imping cardul si in loc sa fie fixat, iese in afara, neputand fi citit de camera. Puteti sa imi dati un pret estimativ, va rog? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-10-2019 la 16:53
Buna ziua domnule Virgil Runcan! Costul estimativ al acestei reparatii este de aproximativ 1100 lei. Cu stima
0
0
Virgil Runcan
Virgil Runcan a scris pe 07-10-2019 la 19:29
Buna ziua... Sincer, ma asteptam la un pret cu un zero mai putin :) Asa mai pun cativa lei si iau alt acamera :) Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 08-10-2019 la 08:44
Buna ziua domnule Virgil Runcan! Aceasta reparatie implica inlocuirea placii de baza pe care sunt lipite sloturile cardurilor. Cu stima
0
0
Tudorache Cristian
Tudorache Cristian a scris pe 03-10-2019 la 11:22
Rog estimarea costului unei schimbari de sticla-ecran de focalizare.Plus curatarea senzorului.Multumesc!
0
0
Tudorache Cristian
Tudorache Cristian a scris pe 03-10-2019 la 11:24
La un Nikon D7100 am uitat sa specific.
0
0
boeriu gheorghe
boeriu gheorghe a scris pe 01-10-2019 la 10:32
Va rog sa estimati costul reparatiei unui Nikon Coolpix 310 la care nu se poate face o punere la punct corecta a imagini.Va multumesc.
0
0
Cristina Ardelean
Cristina Ardelean a scris pe 26-09-2019 la 21:41
Buna ziua, detin un Nikon d7200 achizitionat in urma cu aprox. 4 luni, actual cu un shutter count de 10.995 si am observat la ultimele poze efectuate, multiple pete de ulei, la diverse obiective folosite (atat 50mm f.1.8, cat si 40mm f 2.8), petele aparand deja de la f5. As dori sa stiu, daca efectuati si curatarea senzorului de pete de ulei/microBuna ziua, detin un Nikon d7200 achizitionat in urma cu aprox. 4 luni, actual cu un shutter count de 10.995 si am observat la ultimele poze efectuate, multiple pete de ulei, la diverse obiective folosite (atat 50mm f.1.8, cat si 40mm f 2.8), petele aparand deja de la f5. As dori sa stiu, daca efectuati si curatarea senzorului de pete de ulei/microparticule de praf?
Va multumesc.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-09-2019 la 09:59
Buna ziua doamna Cristina Ardelean! Costul curatarii senzorului aparatului foto Nikon D7200 este de 90 lei. Cu stima
0
0
Aurelian Cilibiu
Aurelian Cilibiu a scris pe 11-09-2019 la 15:33
Buna ziua! Am un obiectiv Nikon 85mm f1.8 care mi-a scapat din mana la o distanta de 1m. In urma accidentului, fotografiile ies aproximativ clare doar de la f6,3 in sus, mai mult in centru decat pe margini. Se poate repara? Cat costa diagnosticarea? Este obiectiv prime, dar valoarea este sub 3000 de lei.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-09-2019 la 09:20
Buna ziua domnule Aurelian Cilibiu! Costul diagnosticarii obiectivului dvs este de 165 lei. In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0
Cristina Otetelisanu
Cristina Otetelisanu a scris pe 04-09-2019 la 15:09
Am un aparat NIKON COOLPIX L340 achizitionat in aprilie 2016. Nu mai functioneaza butonul de zoom. Doresc sa mi se comunice daca se mai poate repara la service-ul NIKON ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-09-2019 la 14:34
Buna ziua doamna Cristina Otetelisanu! Aparatul dvs poate fi reparat. Pentru verificare/deviz va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Paul
Paul a scris pe 02-09-2019 la 12:22
Buna ziua. Ma intereseaza estimativ un pret pentru repararea unui obiectiv 18135 cu electronica defecta (nu il recunoaste aparatul foto). Multumesc.
0
0
a scris pe 04-09-2019 la 13:15
Nuna ziua! Perioada de service pentru obiectivul dumneavoastra Nikon AF-S DX 18-135mm f/3.5-5.6G IF-ED s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui obiectiv Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.