NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30-18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 730 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Claudiu Cudrec
Claudiu Cudrec a scris pe 27-09-2022 la 08:40
Buna ziua. Se mai poate repara blitz Nikon SB-910?
Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-10-2022 la 09:51
Buna ziua! Modelul blitului Nikon SB-910 inca se mai afla in perioada de service. Cu stima
0
0
Adela
Adela a scris pe 20-07-2022 la 10:15
Am un teleobiectiv Nikkor AF-S 70-300 mm, la care s-a defectat stabilizarea de imagine, apare o vibratie in interiorul teleobiectivului care nu permite declansarea. Se poate repara? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-07-2022 la 12:17
Buna ziua! Costul estimativ al reparatiei obiectivului dvs poate incepe de la aproximativ 350 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar dupa verificarea acestuia in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
Vasi
Vasi a scris pe 06-07-2022 la 01:31
Buna ziua, am un nikon D40 care necesita o curatare a senzorului, care ar fi pretul aproximativ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-07-2022 la 11:48
Buna ziua! Costul curatarii senzorului aparatului dvs foto este de 70 lei. Pentru efectuarea acestei operatiuni de mentenanta va rugam sa il expediati catre centrul oficial de service Nikon conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Bivolan Aurel
Bivolan Aurel a scris pe 21-06-2022 la 21:46
Buna ziua, am un aparat foto Nikon D60 care afiseaza la pornire mesajul de eroare: "Error-Press shutter release button again". Va rog sa-mi comunicati daca puteti remedia acest defect. Va multumesc! Cu stima, Aurel Bivolan.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-06-2022 la 13:17
Buna ziua domnule Bivolan Aurel! Perioada de service pentru aparatul foto Nikon D60 s-a incheiat, nu se mai produc piese de schimb. Este motivul pentru care acesta nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Raul
Raul a scris pe 02-06-2022 la 20:22
Buna ziua, am un 17-55 f2.8 cu zoom-ul putin teapan de la 17 la 28. Cat ar costa o "ungere" si schimbul cauciucului de la Zoom?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-06-2022 la 16:36
Buna ziua! Obiectivul dvs Nikkor AF-S 17-55/2.8G DX ED poate fi reparat insa un deviz poate fi comunicat in acest caz doar dupa verificarea produsului in centrul nostru de service. Pentru diagnosticare il puteti expedia catre centrul nostru de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Dany Negura
Dany Negura a scris pe 24-05-2022 la 17:29
Buna ziua... As dori sa imi schimbati lampa la blitz Nikon SB 900
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-05-2022 la 09:35
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul blitului Nikon SB-900 s-a incheiat, nu se mai produc piese de schimb. Este motivul pentru care acesta nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Mihaela
Mihaela a scris pe 12-05-2022 la 00:03
Buna ziua,
Am scapat aparatul foto cu obiectivul deschis. A cazut pe obiectiv, este stramb si blocat (nu mai opereaza zoom, nici inchidere). Nikkor 18-55. Aparatul nu are nicio defectiune, iar fotografiile nu sunt afectate (atat cat pot vedea cu ochiul liber). Garantia s-a incheiat cu 3 ani in urma. Credeti ca se poate repara obiectivul? MultumescBuna ziua,
Am scapat aparatul foto cu obiectivul deschis. A cazut pe obiectiv, este stramb si blocat (nu mai opereaza zoom, nici inchidere). Nikkor 18-55. Aparatul nu are nicio defectiune, iar fotografiile nu sunt afectate (atat cat pot vedea cu ochiul liber). Garantia s-a incheiat cu 3 ani in urma. Credeti ca se poate repara obiectivul? Multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-05-2022 la 14:45
Buna ziua! Aparatul si obiectivul dvs pot fi verificare si reparate. Va rugam sa le expediati catre centrul nostru de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Razvan
Razvan a scris pe 21-03-2022 la 03:26
Buna ziua. Am un Nikon D40 la care blitzul incorporat nu se ridica intotdeauna (ramane blocat in pozitia inchis) cu toate ca flash-ul se declanseaza...Blitzul se ridica fara probleme in mod manual.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 01-04-2022 la 09:20
Buna ziua. Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D40 s-a incheiat, nu se mai produc piese de schimb. Este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Paul
Paul a scris pe 02-02-2022 la 20:14
Buna ziua.
Am un aparat Nikon D70s si cand vreau sa fac poza cu blitz nu da flash in acelasi timp cu poza iar poza iese fara blitz . Se mai poate repara si daca da care este costul acesteia ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-02-2022 la 15:49
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul Nikon D70S s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Va multumim pentru intelegere. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.