NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30-18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 743 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Ady Andras
Ady Andras a scris pe 18-01-2023 la 09:08
Buna ziua, problema de shutter blocat - cred in pozitia inchisa - din luna septembrie, anul trecut. La apasarea butonului de declansare se aude un semi-zumzet de motoras din aparat, dar oglinda nu se misca. Am probat daca prin deplasarea "manuala" usoara a oglinzii pot convinge shutterul la reluarea miscarii...nimic. Altfel de interventii mai inediBuna ziua, problema de shutter blocat - cred in pozitia inchisa - din luna septembrie, anul trecut. La apasarea butonului de declansare se aude un semi-zumzet de motoras din aparat, dar oglinda nu se misca. Am probat daca prin deplasarea "manuala" usoara a oglinzii pot convinge shutterul la reluarea miscarii...nimic. Altfel de interventii mai inedite nu am atentat, nevand aparatura necesara am pus aparatul deoparte. In servisul Dvs. se poate intreprinde ceva pt. remediere?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-01-2023 la 10:48
Buna ziua! Va rugam sa ne spuneti modelul aparatului foto pentru a va putea oferi informatii concrete. Cu stima
0
0
Ady Andras
Ady Andras a scris pe 18-01-2023 la 10:55
Asa este, scuze, am uitat. Este vorba de un Nikon D90...cumparat prin 2012.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-01-2023 la 11:36
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D90 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Alex Styffler
Alex Styffler a scris pe 09-01-2023 la 01:33
Buna ziua , problema la un z6 , nu mai recunoaste obiectivele nu pot modifica diafragma , nu functioneaza focusul , nu pot face poze / filma ati mai intalnit aceasta problema ? Se poate remedia ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-01-2023 la 12:42
Buna ziua domnule Alex Styffler! Aparatul dvs poate fi reparat insa pentru identificarea cauzei problemei semnalate este ncesara verificarea acestuia in centrul oficial de service Nikon. Puteti aduce/expedia aparatul conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Calin C
Calin C a scris pe 27-12-2022 la 16:04
Buna ziua, detin un aparat Nikon D90 care in momentul pornirii imi afiseaza ERR indiferent daca are sau nu obiectiv. acest lucru s-a intaplat dupa ultima calatorie cu avionul. Se poate un cost aproximativ pentru reparatie? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 28-12-2022 la 15:27
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul foto Nikon D90 s-a incheiat, nu se mai produc piese de schimb. Este motivul pentru care acesta nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Megyesi I.
Megyesi I. a scris pe 03-12-2022 la 20:18
Buna ziua.Detin un obiectiv Nikon DX 18-105 sa defectat baioneta (montura F) sa rupt ghidajul monturi care fixeaza obiectivul in boady.Se poate schimba si costul apoximativ .Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-12-2022 la 09:50
Buna ziua,

Costul estimativ al inlocuirii monturii obectivului dvs este de aproximativ 300 lei. Devizul exact va fi comunicat doar dupa verificarea produsului in centrul nostru de service. Va multumim!
0
0
Mujdei Iulian
Mujdei Iulian a scris pe 30-11-2022 la 13:10
Buna ziua.
Detin un Nikon D90, l-am scapt jos si s-a defectat ecranul de display. De facut face poze in continuare din cate am observat, dar nu le mai pot vizualiza. Cat ar ajunge reparatul daca mai este posibil? Cat ar dura procesura?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-12-2022 la 09:46
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul foto Nikon D90 s-a incheiat, nu se mai produc piese de schimb. Este motivul pentru care acesta nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Puskas B
Puskas B a scris pe 29-11-2022 la 11:12
Buna ziua. Am un BNikon Coolpic A 1000 la care s-a stricat banda care face legatura cu ecranul rabatabil. Puteti repara aparatul foto? Si daca puteti sa-mi spuneti un pret aproximativ al costurilor.
Va multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 29-11-2022 la 14:47
Buna ziua! Piesa care se inlocuieste in acest caz este ecranul aparatului livrat impreuna cu banda de date, costul estimativ de reparatie este de aproximativ 450 lei. Devizul exact de reparatie se comunica doar dupa verificarea aparatului in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
MARCEL
MARCEL a scris pe 22-11-2022 la 16:02
Buna ziua. am un Nikon D7200 cu aprox. 12000 cadre si care in momentul in care fac foto pozele apar oarecum miscate (culorile vibreaza) mai ales la timpi mai mari de expunere indiferent de obiective. Nu are niciun fel de eroare sau alte probleme. Mentionez ca am experienta cu aparatele foto avand inainte D5000 si D7000. Eu suspectez urmatorul defecBuna ziua. am un Nikon D7200 cu aprox. 12000 cadre si care in momentul in care fac foto pozele apar oarecum miscate (culorile vibreaza) mai ales la timpi mai mari de expunere indiferent de obiective. Nu are niciun fel de eroare sau alte probleme. Mentionez ca am experienta cu aparatele foto avand inainte D5000 si D7000. Eu suspectez urmatorul defect - delay al obturatorului - sau eroare de soft.
Orientativ cam cat ar costa remedierea in acest caz .
Va multumesc .
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 25-11-2022 la 16:26
Buna ziua! Fotografierea la timpi mari de expunere mareste riscul ca fotografiile sa para miscate, in special daca folositi un obiectiv fara sistem VR. Ne puteti trimite cateva fotografii needitate la adresa de email nikon@restart.ro pentru verificare. Cu stima
0
0
Victor
Victor a scris pe 09-11-2022 la 14:04
Buna ziua, detin un Nikon Z6ii cumparat in octombrie anul acesta, din pacate am scapat aparatul de la o inaltime de maxim 40 cm, in schimb chiar daca a fost intr-un giozdan, rotita ce se afla pe partea din spate a camerei dreapta sus care din fabrica controleaza viteza obturatorului s-a zgariat. As dori sa stiu cat m-ar costa inlocuirea acesteia diBuna ziua, detin un Nikon Z6ii cumparat in octombrie anul acesta, din pacate am scapat aparatul de la o inaltime de maxim 40 cm, in schimb chiar daca a fost intr-un giozdan, rotita ce se afla pe partea din spate a camerei dreapta sus care din fabrica controleaza viteza obturatorului s-a zgariat. As dori sa stiu cat m-ar costa inlocuirea acesteia din moment ce banuiesc ca nu este acoperita de garantie in cazul acesta. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-11-2022 la 17:31
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii piesei mentionate poate incepe de la aproximativ 280 lei. Avand in vedere cauza defectului, soc mecanic, un deviz poate fi comunicat doar dupa verificarea aparatului in centrul oficial de service. Cu stima
0
0
Ioana
Ioana a scris pe 06-11-2022 la 15:01
Buna ziua,

Am un aparat Nikon DSLR si am varsat caramel pe el si se misca mai greu butoanele de deschidere si cele din zona. Cat costa curatarea aparatului?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-11-2022 la 17:26
Buna ziua! In cazul aparatului dvs, daca acesta se afla in perioada de service, un deviz poate fi comunicat doar dupa verificarea acestuia in centrul nostru de service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.