NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Courier la adresa Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 631 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Bucur Claudia
Bucur Claudia a scris pe 19-03-2019 la 11:24
Buna ziua!
Detin un aparat DSLR Nikon D5200 si mi s-a rupt garnitura de cauciuc de la ocular. As dori sa aflu care este pretul aproximativ pentru inlocuire. De asemenea receptorul infrarosu situat in partea din fata, pe suportul pentru mana s-a "scufundat" in interior de tot. Cat costa remontarea acestuia pe locul initial? Mai am o problema cu garnBuna ziua!
Detin un aparat DSLR Nikon D5200 si mi s-a rupt garnitura de cauciuc de la ocular. As dori sa aflu care este pretul aproximativ pentru inlocuire. De asemenea receptorul infrarosu situat in partea din fata, pe suportul pentru mana s-a "scufundat" in interior de tot. Cat costa remontarea acestuia pe locul initial? Mai am o problema cu garnitura de cauciuc situata langa ecran, ca suport pentru deget, s-a dezlipit si s-a tocit si tot asa as vrea sa o inlocuiesc. Multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 20-03-2019 la 11:46
Buna ziua doamna Bucur Claudia! Ocularul de cauciuc al aparatului dvs este un accesoriu ce poate fi achizitionat de la unul dintre partenerii importatorului oficial: https://www.nikonisti.ro/parteneri. Reparatia aparatului poate incepe de la aproximativ 200 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic. Cu stima
0
0
Adelina
Adelina a scris pe 13-03-2019 la 14:01
Buna ziua!
Am un obiectiv Nikon AF-S Nikkor 35mm 1.8G caruia nu ii mai functioneaza auto focusul. Nu il mai am in garantie si as dori sa stiu un pret estimativ pentru repararea acestuia. Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-03-2019 la 09:12
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii motorului de focalizare pentru obiectivul 35mm f/1.8G AF-S DX NIKKOR este de aproximativ 550 lei. Cu stima
0
0
Cristina
Cristina a scris pe 03-03-2019 la 15:54
Buna ziua. Am un Nikon Coolpix B500 si dupa ce mi-a cazut pe jos a inceput sa faca pozele blurry. Poate fi reparat? Daca da, cat m-ar costa? Multumesc anticipat.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-03-2019 la 09:50
Buna ziua! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Robert
Robert a scris pe 26-02-2019 la 18:06
In urma unui accident rutier, aparatul D810 a fost scapat jos. In urma impactului, s-au rupt cateii de prindere de la montura si unele particele din zona monturii, pe langa roticelele din acea zona. Aparatul declanseaza, pare sa fie ok. Care ar putea sa fie pretul estimativ reparatiei? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-02-2019 la 11:49
Buna ziua! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatuilui dumneavoastra foto pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Neagu Andrei
Neagu Andrei a scris pe 26-02-2019 la 10:14
Buna ziua,
Am un aparat Nikon D610 care inca mai este in garantie.
In ultim perioada am realizat o inconsistenta la Auto Focus in functie de lumina pe care o folosesc. Pe lumina 5500K bine calibrat iar pe lumina tungsten (aproximativ 3200k) poate varia si cu 10 trepte la focus.
De asemenea uneori am remarcat inconsistenta la focus la aceeasi temperBuna ziua,
Am un aparat Nikon D610 care inca mai este in garantie.
In ultim perioada am realizat o inconsistenta la Auto Focus in functie de lumina pe care o folosesc. Pe lumina 5500K bine calibrat iar pe lumina tungsten (aproximativ 3200k) poate varia si cu 10 trepte la focus.
De asemenea uneori am remarcat inconsistenta la focus la aceeasi temperatura de lumina, temperatura constanta.
Teste facut la diafragma deschisa F1,8 pana la F4.
Confirm ca aceelasi rezultat il primesc si cu apataul pe trepied.
Este acest defect acoperit de garantie si care ar fi perioada aproximativa de reparare?
Cu respect,
Andrei
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 27-02-2019 la 11:48
Buna ziua! Daca defectul reclamat face sau nu obiectul garantiei se poate afla doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul oficial de service. Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul foto catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Tautu Gheorghe
Tautu Gheorghe a scris pe 24-02-2019 la 06:59
Buna ziua! Am un Nikon D3300 si nu mai citeste cardul de memorie( probate vreo 30 noi), el este in garantie si inregistrat si la voi , cum trebuie procedat , trebuie sa il trimit la voi sau il duc de unde l-am cumparat (IASI) , si daca trebuie trimis la voi cu ce firma de curierat? Va multumesc
0
0
a scris pe 26-02-2019 la 11:24
Buna ziua domnule Tautu Gheorghe! Va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul catre centrul de service conform procedurii de la pagina http://www.restart.ro/service/nikon/procedura-garantie.html. Cu stima
0
0
Frânturi carmen
Frânturi carmen a scris pe 08-02-2019 la 16:01
Am un Nikon p600 la care nu se mai incarca acumulatorul
Crezind ca acumulatorul este vinovat, am procurat unul nou dar nici cu acesta nu functioneaza.
Credeti ca puteti sa il reparati??
Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-02-2019 la 09:29
Buna ziua doamna Franturi Carmen! Aparatul dvs foto Nikon Coolpix P600 poate fi reparat. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
Emilian
Emilian a scris pe 04-02-2019 la 00:24
Buna ziua, am un Nikon Coolpix L310 caruia i-au curs bateriile si o lamela s-a oxidat si s-a rupt. Nu mai este in garantie. Ma puteti ajuta cu service-ul in acest caz? Imi puteti spune va rog cat ma costa?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-02-2019 la 14:52
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Cooplix L310 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Emilian
Emilian a scris pe 05-02-2019 la 15:06
Chiar si pentru lamela de alimentare de la baterii?
0
0
Leuca Traian
Leuca Traian a scris pe 23-01-2019 la 21:24
Buna seara! Am un DSRL D3200 si cred ca am deteriorat pinii din lacasul unde se introduce cardul de memorie (am fortat indroducerea unui card de memorie deteriorat) Se poate repara? Si cam cat este pretul?
0
0
a scris pe 28-01-2019 la 10:01
Buna ziua domnule Leuca Traian! Costul estimativ al reparatiei aparatului dvs este de aproximativ 800 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.