NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Incepand cu data de 18 mai 2020 produsele pot fi expediate doar prin curier catre centrul de service Restart Service S.R.L. la adresa din str. Splaiul Unirii, nr. 74, sect 4, Bucuresti, pentru reparatii garantie/postgarantie. Activitatea receptiei de la aceeasi adresa va fi suspendata pana la noi informatii. Pentru orice detalii ne puteti contacta prin email la adresele: solutie@restart.ro, nikon@restart.ro sau telefonic la numerele 031 99 99 / 021 313 45 66. Program: Luni - Vineri 9.30 - 18.00
Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 686 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Valentin O
Valentin O a scris pe 27-09-2020 la 18:55
Buna ziua. Am un Nikon Coolpix P900 cu mufa de alimentare defectata, nu mai primeste curent electric, nu se mai incarca si nu mai pot descarca pozele.Poate fi reparat la dvs.?
0
0
Ion Gh
Ion Gh a scris pe 09-09-2020 la 22:24
Buna ziua. Avem un Coolpix S33 care dupa ce a vazut de la 0,5m pe podea nu mai arata nimic pe display in regim de fotografie, nu face poze, dar permite vizualizarea pozelor pe display in regim de vizualizare. Se fac reparatii pe astfel de aparate? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-09-2020 la 12:57
Buna ziua! Aparatul dvs poate fi reparat, devizul poate fi comunicat doar duupa verificarea acestuia in centrul oficial de service. Va rugam sa expediati aparatul foto conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
ovidiu miron
ovidiu miron a scris pe 06-08-2020 la 19:48
inlocuire carcase pt. nikon coolpix L21, respectiv pt L25........cat costa
?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-08-2020 la 19:54
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatele foto Nikon Coolpix L21 si L25 s-au incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostri pentru achizitia unui aparat Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Timea
Timea a scris pe 03-08-2020 la 15:48
Am un Nikon D750 care necesita o curatare optica - oglinzi si senzor - si viewfinder. Un pret estimativ se poate?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-08-2020 la 15:28
Buna ziua! Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului dvs este de 330 lei. Il puteti doar expedia catre centrul oficial de service Nikon utilizand procedura de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Adrian
Adrian a scris pe 07-07-2020 la 02:33
Exista posibilitatea de schimbare a monturii de trepied de pe un Nikon D750? Mi s-a rupt prinderea respectiva, iar surubul a ramas in interiorul locului unde se infileteaza. Cat ar costa?
0
0
a scris pe 13-07-2020 la 15:19
Buna ziua! Devizul unei asfel de reparatii poate fi comunicat doar dupa verificarea aparatului in centrul oficial de service. Il puteti expedia conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Mihai Dascălu
Mihai Dascălu a scris pe 04-06-2020 la 10:01
Buna ziua, avem la Centrul National de Informare Turistica Bihor (Consiliul Judetean), un aparat foto Nikon D3500 care se blocheaza cand vrem sa faceti poze, se pare ca trebuie curatat (reparat), va rog daca ne puteti ajuta.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-06-2020 la 07:43
Buna ziua domnule Mihai Dascalu, pentru diagnosticare/reparatie va rugam sa expediati aparatul foto catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Teican Elena Rozalia
Teican Elena Rozalia a scris pe 28-05-2020 la 07:27
Am un aparat Nikon COOPIX S9700 cumparat in urma cu 5 ani. In ultima perioada nu l-am prea folosit. Nu pot sa sterg fotografiile pe care le-am salvat, nu primeste comenzile de fixare a datei...
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 29-05-2020 la 13:30
Buna ziua doamna Teican Elena Rozalia! Perioada de service pentru aparatul dvs s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Daca aparatul dvs mai poate fi reparat sau nu reparat se comunica doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0
Florin
Florin a scris pe 27-05-2020 la 19:32
Buna ziua,
Am un aparat D750 achizitionat acum 2 luni (inca in garantie) si am observat ca are o problema de backfocus (am testat 4 lentile). As vrea sa va intreb daca garantia acopera calibrarea acestuia si cat timp ar dura?
Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 29-05-2020 la 13:20
Buna ziua! La doua luni de la achizitie calibrarea aparatului achizitionat de la unul dintre partenerii importatorului oficial (https://www.nikonisti.ro/parteneri) este gratuita. Cu stima
0
0
Frunza Mariana
Frunza Mariana a scris pe 05-05-2020 la 01:37
Buna seara, am un aparat NIKON COOLPIX WATERPROOF.la care se blocheaza usita de baterii, iar dupa pornirea aparatului ramane blocata o imagine gri pe display.Nu stiu la ce categorie se incadreaza acest aparat pentru calculul pretului de constatare/reparatie. Mentionez faptul ca nu mai este in garantie. Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-05-2020 la 11:32
Buna ziua doamna Frunza Mariana! Va rugam sa ne dati mai multe detalii cu provire la modelul aparatului la adresa nikon@restart.ro. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.