NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

În conformitate cu prevederile legale în vigoare pentru accesul în incinta receptiei Restart Service este necesara prezentarea certificatul verde digital privind COVID-19. Pentru orice detalii ne puteti contacta prin email la adresele: solutie@restart.ro, nikon@restart.ro sau telefonic la numerele 031 99 99 / 021 313 45 66. Program: Luni - Vineri 9.30 - 18.00.
Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 721 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Radu Rotari
Radu Rotari a scris pe 30-11-2021 la 09:27
Buna ziua.
Am un D90 si maneta care actioneaza diafragma nu mai functioneaza corect(da eroare ERR si laoglinda ramane blocata sus la valori F mici cu obiectiv, la valori mari sau fara obiectiv merge corect, testat cu diferite obiective). Se mai poate repara problema asta?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-12-2021 la 15:28
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul Nikon D90 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Va multumim pentru intelegere. Cu stima
0
0
Oana
Oana a scris pe 29-11-2021 la 15:23
Buna ziua, Am un Nikon D300 care nu a fost folosit 1 an. La prima deschidere dupa aceasta perioada de neutilizare, am facut o singura poza, dupa care,,,totul negru. Indiferent daca schimb obiectivul sau umblu la setari, vad doar negru prin viewfinder. Multumesc, Oana
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-12-2021 la 15:27
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul Nikon D300 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb, este motivul pentru care aparatul dvs nu mai poate fi reparat. Va multumim pentru intelegere. Cu stima
0
0
dinu liviu
dinu liviu a scris pe 26-11-2021 la 16:00
buna ziua . un Nikon Coolpix B500 care a cazut cu tot cu trepied , se mai poate repara? ,,de aprins se aprinde, afiseaza pe display doar mesajul acela care il primeai cand deschideai aparatul fara sa scoti capacul de protectie al lentilei.obiectivul si anume reporniti aparatul. nu este spart, dar diafragma nu se mai deschide. multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-12-2021 la 15:26
Buna ziua! Aparatul dvs poate fi reparat insa un deviz poate fi comunicat doar dupa verificarea acestuia in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
vrinceanu mihaela
vrinceanu mihaela a scris pe 27-10-2021 la 12:26
buna ziua, pentru un aparat foto Nikon P520, care nu mai poate fi dechis-nu se incarca desi ledul verde lumineaza (a fost utilizat decat de cateva ori, iar in ultimii 5 ani nu a mai fost deschis)- se mai poate face ceva? multumesc frumos
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-11-2021 la 10:12
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul foto Nikon Coolpix P520 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Daca mai poate fi reparat sau nu se poate comunica doar dupa diagnosticarea acestuia in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
Mureșan Calin
Mureșan Calin a scris pe 05-10-2021 la 12:05
Am un aparat foto Nikon coolpix p950 si are spart display-ul din spate, in rest functioneaza bine fara probleme. Se poate inlocui display-ul? Exista piesa de schimb? Daca da, costul aproximativ al reparatiei.Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-10-2021 la 15:04
Buna ziua, Costul estimativ al inlocuirii ecranului aparatului dvs este de aproximativ 550 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar dupa verificarea acestuia in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
DRAGOSTIN FLORIN
DRAGOSTIN FLORIN a scris pe 28-09-2021 la 08:25
Buna ziua!
Detin un aparat foto Nikon D7100. Pe cand incercam sa fotografiez la Babele in weekend, a aparut pe ecranul LCD mesajul ERR. Aparatul in acest moment se comporta in felul urmator: deschid aparatul, daca apare ERR pe ecran apas declansatorul, dispare ERR, reusesc sa fac o poza, iar la urmatoarea poza cand vreau sa focalizez reapare ERR; aBuna ziua!
Detin un aparat foto Nikon D7100. Pe cand incercam sa fotografiez la Babele in weekend, a aparut pe ecranul LCD mesajul ERR. Aparatul in acest moment se comporta in felul urmator: deschid aparatul, daca apare ERR pe ecran apas declansatorul, dispare ERR, reusesc sa fac o poza, iar la urmatoarea poza cand vreau sa focalizez reapare ERR; acest ciclu se repeta in continuare. Am incercat urmatoarele metode de remediere: 1. am curatat suprafetele de contact intre camera si obiectiv; 2. am scos acumulatorul; 3. am inlocuit cardul si l-am formatat; 4. am realizat update firmware de la D7100_0103 la D7100_0104; 5; am resetat toate meniurile inclusiv apasand pe cele doua butoane cu bulina verde unde ecranul LCD clipocesce. In continuare am aceeasi problema. Am scos obiectivul, iar in interior nu pare sa aiba nicio problema (uitandu-ma la senzor). Va multumesc!
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 30-09-2021 la 07:19
Buna ziua domnule Dragostin Florin! Informatia ERR de pe ecran indica o problema majora de functionare a aparatului foto. In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar dupa verificarea lui in centrul nostru de service, il puteti expedia conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Lucian Corjăuțanu
Lucian Corjăuțanu a scris pe 24-09-2021 la 15:02
Buna ziua. Detin un obiectiv Nikkor 200-500 F5.6 si nu mai realizeaza autofocus. Mentionez ca a fost curatate contactele si defectul persista.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-09-2021 la 18:56
Buna ziua domnule Lucian Corjautanu! In cazul in care obiectivul dvs necesita inlocuirea strict a motorului de focalizare atunci costul estimativ al reparatiei este de aproximativ 600 lei. Devizul exact poate fi comunicat dupa verificarea obiectivului in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
George
George a scris pe 20-09-2021 la 14:37
Buna ziua, am un D7000 cu Err, face poze fara probleme daca iso ramane mic 100 - 300. Face poze indiferent de iso doar ca apare mesajul Err pe ecran. Mesajul err apare cel mai des la pozele cu lumina multa exemplu poze facut afara a lumina zilei. La interior mesajul nu prea apare decat cu blitz ( sb700) sau daca iso este crescut. Mentionez ca afaraBuna ziua, am un D7000 cu Err, face poze fara probleme daca iso ramane mic 100 - 300. Face poze indiferent de iso doar ca apare mesajul Err pe ecran. Mesajul err apare cel mai des la pozele cu lumina multa exemplu poze facut afara a lumina zilei. La interior mesajul nu prea apare decat cu blitz ( sb700) sau daca iso este crescut. Mentionez ca afara pozele iasa arse foarte albe uneori. Ce costuri estimative ar fi. Aparatul are 65k cadre. Din ce am inteles ar fi problema cu expunerea. ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 20-09-2021 la 18:19
Buna ziua! Aparatul dvs poate fi reparat insa in acest caz un deviz poate fi comunicat doar dupa verifcarea lui efectuata in centrul nostru de service. La inceputul acestei pagini aveti detaliata procedura. Pentru orice fel de intrebari va stam la dispozitie: nikon@restart.ro. Cu stima
0
0
marculescu george-daniel
marculescu george-daniel a scris pe 20-09-2021 la 18:48
O singura intrebare am, - ce garantie se ofera dupa reparatie? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-09-2021 la 18:57
Buna ziua! Garantia oferita reparatiilor este de sase luni. Cu stima
0
0
Oprea
Oprea a scris pe 13-09-2021 la 13:40
Salut am si eu un Blitz sb700 nikon si mi sa ars lampa din interior.Cat m-ar costa.Va multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-09-2021 la 11:47
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii lampii blitului Nikon SB-700 este de aproximativ 350 lei. Pentru verificare il puteti expedia prin curier catre centrul nostru de service conform procedurii de inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.