NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Courier la adresa Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 648 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
BUCUREȘTEANU IONEL
BUCUREȘTEANU IONEL a scris pe 17-08-2019 la 17:04
Buna ziua, am un aparat foto NIKON COOLPIX L110 care de ieri nu-i mai merge blitul, unde il pot repara, recomandatimi un centru de service. Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-08-2019 la 16:58
Buna ziua ! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix L110 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Nichifor Mihai
Nichifor Mihai a scris pe 29-06-2019 la 18:15
Buna ziua. Am un aparat Nikon P520. Am defect la el butonul de zoom cu tot cu cel din mijloc, de declansare. Va rog sa-mi spuneti cat m-ar costa reparatia si daca se mai percepe si taxa de constatare. Multumesc. O zi buna.
0
0
a scris pe 01-07-2019 la 16:12
Buna ziua domnule Nichifor Mihai ! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Cooplix P520 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
delia herghea
delia herghea a scris pe 29-06-2019 la 10:19
cat dureaza interventia la un aparat foto pentru operatiuni de intretinere sau cel mult defect minor?
am un aparat foto coolpixS9900 si imaginbea centrala nu este intotdeauna clara.
0
0
a scris pe 01-07-2019 la 16:11
Buna ziua doamna Delia Herghea! In functie de gradul de ocupare a centrului de service timpul de reparatie pentru operatiuni de mentenanta se poate cuprinte intre aproximativ doua zile si aproximativ patru saptamani. Cu stima
0
0
Reste Marius Dan
Reste Marius Dan a scris pe 19-06-2019 la 20:10
Buna ziua am un aparat nikon d5300 in garantie inca! bateria aparatului foto sa umflat habar nu am din ce motiv! specific ca bateria sa umflat in aparat si nu in timpul incarcari!!! Trebuie sa trimit doar bateria in service sau si aparatul foto?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-06-2019 la 16:26
Buna ziua domnule Reste Marius Dan! Va sfatuim sa aduceti/trimiteti ambele produse catre centrul de service pentru verificare. Orice defect care face obiectul garantiei va fi rectificat in maxim 15 zile conform legislatiei in vigoare. Cu stima
0
0
Robert
Robert a scris pe 19-06-2019 la 14:08
Buna!
Am un aparat Nikon D5300 si uneori nu functioneaza shutterul, adica 10 din 8 imagini sunt negri. Aproximativ cat ar costa reparatia si cat timp ar dura?
0
0
Robert
Robert a scris pe 19-06-2019 la 14:11
8 din 10 imagini* scuze :(
0
0
Robert
Robert a scris pe 21-06-2019 la 11:06
:(
0
0
zoltan
zoltan a scris pe 18-06-2019 la 21:47
Am un aparat nikon coolpix aw130 iesit din garantie , partea din dreapta a imaginilor captate este de o vreme neclara in mod deranjant . O puteti repara ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-06-2019 la 10:35
Buna ziua! In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul dvs foto catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Stoica Sanda
Stoica Sanda a scris pe 18-06-2019 la 18:57
buna!! Am un Nikon L310 care are butonul zoom defect
O sa-l trimit cu curierulpentru reparatie daca se poate sa-mi spuneti cam cat costa.
multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-06-2019 la 10:33
Buna ziua doamna Stoica Sanda! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix L310 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Avram Constantin Daniel
Avram Constantin Daniel a scris pe 13-06-2019 la 09:51
Buna ziua
Am un Nikon AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR caruia nu-i mai merge autofocusul. Care ar fi costul reparatiei?
Va multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-06-2019 la 10:02
Buna ziua domnule Avram Constantin Daniel! Costul estimativ al inlocuirii motorului de focalizare pentru obiectivul dvs este de aproximativ 350 lei. Cu stima
0
0
Gosa Tudor
Gosa Tudor a scris pe 13-06-2019 la 08:57
Buna ziua,
Cat m-ar costa inlocuirea cauciucurilor unui Nikon D600 si daca se poate include si cauciucul de la ocular deoarece nu il mai am.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-06-2019 la 10:01
Buna ziua domnule Gosa Tudor! Costul inlocuirii kitului de cauciucuri al aparatului dvs este de 110 lei. Ocularul este un accesoriu si se poate achizitiona de la unul dintre partenerii importatorului oficial in Romania: https://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.