NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Courier la adresa Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 625 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Frânturi carmen
Frânturi carmen a scris pe 08-02-2019 la 16:01
Am un Nikon p600 la care nu se mai incarca acumulatorul
Crezind ca acumulatorul este vinovat, am procurat unul nou dar nici cu acesta nu functioneaza.
Credeti ca puteti sa il reparati??
Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-02-2019 la 09:29
Buna ziua doamna Franturi Carmen! Aparatul dvs foto Nikon Coolpix P600 poate fi reparat. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul nostru de service. Cu stima
0
0
Emilian
Emilian a scris pe 04-02-2019 la 00:24
Buna ziua, am un Nikon Coolpix L310 caruia i-au curs bateriile si o lamela s-a oxidat si s-a rupt. Nu mai este in garantie. Ma puteti ajuta cu service-ul in acest caz? Imi puteti spune va rog cat ma costa?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-02-2019 la 14:52
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Cooplix L310 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Emilian
Emilian a scris pe 05-02-2019 la 15:06
Chiar si pentru lamela de alimentare de la baterii?
0
0
Leuca Traian
Leuca Traian a scris pe 23-01-2019 la 21:24
Buna seara! Am un DSRL D3200 si cred ca am deteriorat pinii din lacasul unde se introduce cardul de memorie (am fortat indroducerea unui card de memorie deteriorat) Se poate repara? Si cam cat este pretul?
0
0
a scris pe 28-01-2019 la 10:01
Buna ziua domnule Leuca Traian! Costul estimativ al reparatiei aparatului dvs este de aproximativ 800 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Cu stima
0
0
cernenco gabriela
cernenco gabriela a scris pe 18-01-2019 la 07:49
Buna dimineata.Am un NIKON S8200 care are o ppata pe lentil.Credeti ca puteti sa inlocuiti lentila ?
La acelasi model daca nu functioneaza blitul(se ridica dar nu se aprinde) se poate rezolva ?
0
0
a scris pe 21-01-2019 la 09:45
Buna ziua! Perioada de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon Coolpix S8200 s-a incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui aparat foto Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
mihau ioan alexandru
mihau ioan alexandru a scris pe 13-01-2019 la 09:48
Buna ziua. Am un aparat nikon d5100 cu un obiectiv 18-55.Zoomul de la obiectiv se roteste doar de la 18 la 24 unde se blocheaza. Cat ar costa reparatia?
0
0
a scris pe 14-01-2019 la 09:44
Buna ziua! In acest caz un deviz de reparatie poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Puteti aduce/trimitete obiectivul foto Nikon catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Filip Carp
Filip Carp a scris pe 29-12-2018 la 12:30
Buna ziua. Am un DSLR 3100 din 2015. Datorita unui soc nu mai functioneaza butoanele de pe spate (meniu, stergere redare imagini). Cat ar costa reparatia? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-01-2019 la 16:06
Buna ziua! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
nicu nicusor
nicu nicusor a scris pe 01-12-2018 la 05:39
Buna ziua cat m-ar costa o inlocuire de lentila focalizare si curatare pentru un Nikon D7100.?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-12-2018 la 10:27
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii ecranului de focalizare al aparatului dvs este de aproximativ 150 lei, costul curatarii suprafetelor optice este de 165 lei. Cu stima
0
0
Doru
Doru a scris pe 29-11-2018 la 12:28
Buna ziua, detin un aparat foto Nikon Coolpix L820 care a suferit o lovitura si acum pozele sunt in ceata. Inregistrarea functioneaza corect.Am rugamintea sa-mi spuneti daca poate fi reparat si cam care ar fi costul repearatiei. Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-12-2018 la 10:25
Buna ziua! Aparatul dvs poate fi reparat. Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii aparatului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform proceduri de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Avasan Daniel
Avasan Daniel a scris pe 14-11-2018 la 20:36
Buna! Am un Nikon D7200 si obiectivul (50mm, 1.8f) s-a blocat pe body nu mai vine jos. Asi dori sa intreb daca se poate repara? Si cat ar costa?
0
0
a scris pe 19-11-2018 la 12:46
Buna ziua domnule Avasan Daniel! Echipamentul dumneavoastra poate fi reparat insa in acest caz un deviz poate fi comunicat doar in urma unui diagnostic tehnic efectuat in centrul de service. Va rugam sa il trimiteti catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.