NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice internationale determinata de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2 precum si declararea „Pandemiei” de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, la data de 11.03.2020 si a ,, Starii de Urgenta” in temeiul decretului semnat de Presedintele Romaniei la data de 16.03.2020 va anuntam ca centrul service Restart Service S.R.L. suspenda activitatea de relatii cu clientii incepând cu data de 30 Martie pana la incetarea starii de urgenta. Durata garantiei de conformitate acordata produsului dvs. se prelungeste cu perioada in care activitatea centrului de service este suspendata, drepturile legale ale consumatorilor fiind respectate in conformitate cu LG 449/2003. In drept: Potrivit art. 1351 alin 2 Cod civil: “Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil”. Pentru a putea fi calificata drept forta majora, o anumita imprejurare trebuie sa determine imposibilitatea de executare a obligatiei pentru orice persoana care s-ar fi aflat intr-o situatie identica. Conducerea statului prin decretarea starii de urgenta si instituirea de masuri exceptionale pentru prevenirea epidemiei cu visurul COVID-19 cu posibilitatea de a diminua puterea obligatiilor contractuale pe perioada in care acesta a fost afectat, cu atat mai mult cu cat situatia critica este recunoscuta la nivel mondial, fiind catalogata de OMS ca fiind pandemie. Potrivit art. 1351 alin. (1) Cod civil, „Daca legea nu prevede altfel sau partile nu convin contrariul, raspunderea este înlaturata atunci cand prejudiciul este cauzat de forta majora sau de caz fortuit.” Potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 1 din 21.01.1999 privind regimul starii de asediu si de ugenta raportata la prevederile Ordonantei Militare din 18.03.2020 privind restrictiile de deplasare si activitatea in spatiile inchise. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate si va multumim pentru întelegere, prevederile legale privind drepturile consumatorilor fiind o prioritate pentru societatea noastra. Pentru orice detalii referitoare la produsele dvs. ne puteti contacta prin email la adresele: solutie@restart.ro, nikon@restart.ro sau telefonic la numerele 031 99 99 / 021 313 45 66. Program: Luni - Vineri 9.30 - 18.00
Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Daca locuiti in Bucuresti trebuie sa aduceti personal produsul la Restart Service sau sa il expediati cu transport gratuit prin firma de curierat Fan Courier la adresa Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
 • Daca nu locuiti in Bucuresti va rugam sa trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica sau va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Aduceti personal sau expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi aduse/trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si il puteti ridica in urma achitarii costurilor de reparatie sau va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 676 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
CatalinV
CatalinV a scris pe 15-03-2020 la 23:20
Salut. pt nikon d7100 cu mesaj err deseori la declansari ramanand oglinda blocata la jumatate; aceasta revine la normal dupa ce mai declansez odata butonul.
https://www.youtube.com/watch?v=SbIk1jkteTE
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 23-03-2020 la 16:27
Buna ziua! in functie de rezultatul diagnosticului tehnic costul estimativ al reparatiei se poate incadra intre aproximativ 650 lei si aproximativ 950 lei. Va rugam sa luati in vedere notificarea de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Moinea Traian
Moinea Traian a scris pe 11-03-2020 la 22:12
Buna seara, am un Nikon D7100 si de ceva timp imi ies in fotografii doua puncte gri. As dori sa stiu care este costul pentru curatarea optica a aparatului. Multumesc anticipat.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 23-03-2020 la 16:24
Buna ziua domnule Moinea Traian! Costul curatarii suprafetelor optice ale aparatului dvs sunt de 165 lei. Va rugam sa luati in vedere notificarea de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Mitrea Alex
Mitrea Alex a scris pe 11-03-2020 la 18:57
Va multumesc.
0
0
Mitrea Alex
Mitrea Alex a scris pe 07-03-2020 la 12:56
Buna ziua.Am un Nikon D810 care a cazut de pe trepied si s-a rupt sistemul de prindere al obiectivului,practic partea metalica filetata a ramas pe obiectiv.Intrebarea este daca se poate repara si cam cu ce costuri.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-03-2020 la 12:35
Buna ziua domnule Mitrea Alex! Orice soc mecanic poate cauza defecte importante componentelor interne. Costurile aferente repararii echipamentului dumneavoastra pot fi comunicate doar in urma unei evaluari tehnice. Va rugam sa il aduceti/trimiteti catre centrul de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Circeag Ionut
Circeag Ionut a scris pe 07-03-2020 la 00:01
Buna seara. Detin un Nikon D3500 cu obiectivul de kit 18-55mm. Aproape la 3 luni de la achizitie am observat ca la fiecare poza este o pata mica de culoare cenusie in acelasi loc. Mentionez ca nu este murdarie pe exteriorul obiectivului si nici nu am momentan alt obiectiv pentru a testa daca problema este de la body sau de la obiectiv. Pata devine Buna seara. Detin un Nikon D3500 cu obiectivul de kit 18-55mm. Aproape la 3 luni de la achizitie am observat ca la fiecare poza este o pata mica de culoare cenusie in acelasi loc. Mentionez ca nu este murdarie pe exteriorul obiectivului si nici nu am momentan alt obiectiv pentru a testa daca problema este de la body sau de la obiectiv. Pata devine mai vizibila la zoom-ul maxim de 55mm fata de 18. As dori sa stiu ce este de facut in privinta asta si cat m-ar costa reparatia. Va multumesc! ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-03-2020 la 12:33
Buna ziua domnule Circeag Ionut! Costul curatarii spurafetelor optice ale aparatului dvs este de 110 lei. Puteti aduce/trimite aparatul catre noi conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Eugen Stancu
Eugen Stancu a scris pe 02-03-2020 la 16:07
Buna Ziua,
detin un aparat foto Nikon D3300 care are geamul display-ului crapat.
Vreau sa stiu daca se poate inlocui geamul si cat costa?
Va multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-03-2020 la 13:56
Buna ziua domnule Eugen Stancu! Costul estimativ al inlocuirii ecranului aparatului dumneavoastra Nikon D3300 este de aproximativ 450 lei.
0
0
Stelian
Stelian a scris pe 27-02-2020 la 22:48
Buna seara! La un D-80, in urma unei cazaturi, obiectivul Nikkor 18-135, pe pozitia focalizare automata, incearca in mod repetat focalizarea, in unele cazuri dupa cateva incercari aceasta se efectueaza, alteori nu. Pe pozitia focalizare manuala, se poate realiza focalizarea, dar inelul de focalizare se roteste cu oarecare dificultate. V-as ruga dacBuna seara! La un D-80, in urma unei cazaturi, obiectivul Nikkor 18-135, pe pozitia focalizare automata, incearca in mod repetat focalizarea, in unele cazuri dupa cateva incercari aceasta se efectueaza, alteori nu. Pe pozitia focalizare manuala, se poate realiza focalizarea, dar inelul de focalizare se roteste cu oarecare dificultate. V-as ruga daca se poate un cost estimativ al reparatiei.
Multumesc anticipat !
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 28-02-2020 la 11:23
Buna ziua! Perioadele de service pentru aparatul dumneavoastra Nikon D80 si obiectivul Nikon 18-135mm s-au incheiat (nu se mai produc piese de schimb). Va recomandam sa verificati oferta partenerilor nostrii pentru achizitia unui echipament Nikon de generatie noua: http://www.nikonisti.ro/parteneri. Cu stima
0
0
Lataretu Dragos
Lataretu Dragos a scris pe 21-02-2020 la 08:59
Salut,am un nikon D500 care nu mai vrea sa porneasca.Da sa porneasca dar se stinge..practic se restarteaza de fiecare data.Bateriile sunt bun ,chiar am cumparat una noua pt el
0
0
a scris pe 27-02-2020 la 10:14
Buna ziua domnule Lataretu Dragos! Pentru diagnosticare/reparatie va rugam sa trimiteti aparatul foto catre centrul nostru de service conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Grama Mircea
Grama Mircea a scris pe 09-02-2020 la 18:09
Buna seara. Detin un aparat NIKON D7000 cu Obiectiv AF-S NIKKOR, 70-300 mm, f/4.5-5.6 G- VR.. La distanta focala maxima obiectivul focalizeaza cu intarziere, face un zgomot si focalizeasa haotic timp de cateva secunde. Uneori dureaza mai mult, alteori focalizeaza mai repede. Cat costa reparatia obiectivului? Vreau sa trimit si aparatul pentrBuna seara. Detin un aparat NIKON D7000 cu Obiectiv AF-S NIKKOR, 70-300 mm, f/4.5-5.6 G- VR.. La distanta focala maxima obiectivul focalizeaza cu intarziere, face un zgomot si focalizeasa haotic timp de cateva secunde. Uneori dureaza mai mult, alteori focalizeaza mai repede. Cat costa reparatia obiectivului? Vreau sa trimit si aparatul pentru curatarea senzorului si eventual calibrarea obiectivului? Va rog sa-mi spuneti cat costa cu totul ? Va multumesc ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-02-2020 la 14:15
Buna ziua domule Grama Mircea! In cazul in care cele doua produse necesita calibrare atunci costurile acestor operatiuni de mentenanta sunt de 220 lei respectiv 165 lei. In cazul in care se identifica alte defecte costurile de reparatie vi se vor comunica in scris. Cu stima
0
0
Grama Mircea
Grama Mircea a scris pe 11-02-2020 la 15:49
Multumesc. Pot sa trimit prin curier aparatul cu obiectivul montat, in geanta foto si ambalat intr-o cutie ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 12-02-2020 la 10:17
Buna ziua domule Grama Mircea! Va sugeram sa scoateti obiectivul de pe aparat pentru protectie. Cu stima
0
0
Grama Mircea
Grama Mircea a scris pe 20-02-2020 la 18:51
Buna seara. Am trimis astazi prin Fan Curier camera si obiectivul.
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.