NPS Service Nikon

Newsletter

 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 09:30-18:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Cu ocazia sarbatorii Rusaliilor centrul de service Restart nu va avea program de lucru cu publicul in ziua de luni, 24 iunie 2024.
Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 773 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Raluca
Raluca a scris pe 26-05-2024 la 19:06
Buna ziua! Am un D3200 al carui buton de selectare al modurilor de fotografiere nu mai functioneaza. In momentul rotiri, doar 5 moduri pot fi selectate. Peste celelalte sare sau selecteaza un altul. Ex: modul Sport in loc de mod Auto. Pot primi o aproximatie de cost pentru reparatii? Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 28-05-2024 la 11:19
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul Nikon D3200 s-a incheiat nu se mai fabrica piese de schimb iar disponibilitatea celor ramase in stoc variaza. Costul estimativ al reparatiei poate incepe de la aproximativ 150 lei insa devizul exact si daca aparatul mai poate fi reparat va fi comunicat dupa verificarea tehnica a acestuia efectuata in centrul oficial de service Nikon: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Nemes Bogdan
Nemes Bogdan a scris pe 11-05-2024 la 22:33
Buna ziua! Am un Nikkor 24-70 f2.8 la care s-a blocat complet inelul de zoom dintr-o data, fara sa-l scap, lovesc, folosesc necorespunzator in orice mod. Se poate repara si cam care ar fi costul? (Am citit pe net ca este o problema destul de des intalnita) Obiectivul nu mai este in garantie
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 17-05-2024 la 16:37
Buna ziua domnule Nemes Bogdan! Costul de reparatie poate incepe de la suma de 660 lei in cazul in care nu sunt necesare piese de schimb si poate creste in functie de eventualele piese necesare. Cu stima
0
0
PETRU
PETRU a scris pe 14-04-2024 la 17:29
Buna ziua. Doresc sa stiu daca se mai poate repara un aparat Nikon D5200 la care imi apare mesajul de eroare : shutter release buton again
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 17-04-2024 la 10:29
Buna ziua ! Perioada de service pentru modelul aparatului dvs Nikon D5200 s-a incheiat, nu mai sunt disponibile piese de schimb la producator. Este motivul pentru care acesta nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Pitulice Paul Valentin
Pitulice Paul Valentin a scris pe 02-04-2024 la 21:06
Detin un Nikon d800, dar cam focuseaza eratic. Ba e sharp, dar in vizor nu e tocmai sharp, ba da backfocus. Imaginea in vizor nu e niciodata foarte sharp decat daca dau manual focus. Am impresia ca e nu lucreaza ca un intreg sistemul de focusare.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 03-04-2024 la 12:55
Buna ziua domnule Pitulice Paul Valentin! Pentru modelul aparatului foto Nikon D800 putem efectua doar operatiuni de mentenanta, curatare si calibrare. Perioada de service pentru acest model s-a incheiat si nu mai pot fi comandate piese de schimb la producator, orice reparatie care le necesita nu va mai putea fi efectuata din acest motiv. Pentru verificare va rugam sa il aduceti/expediati catre centrul oficial de servce Nikon conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Bethlendi Tamas
Bethlendi Tamas a scris pe 17-03-2024 la 23:45
Buna ziua, in cat timp se efectueaza un schimb de cauciucuri pt un aparat Z6II si gripul mb-n11, un aparat d750 si gripul mb-d16? Se mai schimba shutterul la d750 daca seria intra in sistemul de schimb gratuit?
0
0
a scris pe 18-03-2024 la 10:23
Buna ziua domnule Bethlendi Tamas! In functie de disponibilitatea la producator a pieselor necesare si de gradul de ocupare a centrului de service perioada de stationare in vederea reparatiei se poate cuprinde intre aproximativ doua saptamani si aproximativ trei luni. Mentionam ca la termenenul extrem se ajunge doar in cazuri exceptionale. In ceea Buna ziua domnule Bethlendi Tamas! In functie de disponibilitatea la producator a pieselor necesare si de gradul de ocupare a centrului de service perioada de stationare in vederea reparatiei se poate cuprinde intre aproximativ doua saptamani si aproximativ trei luni. Mentionam ca la termenenul extrem se ajunge doar in cazuri exceptionale. In ceea ce priveste notificarile de service pentru aparatul foto Nikon D750, astea sunt inca valide pentru seriile afectate. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
vasilas florin
vasilas florin a scris pe 17-03-2024 la 16:31
detin un nikon d7100, la care am observat in ultima perioada, o problema legata de focus, adica e cam imprecis. uneori focalizeaza corect, alteori nu. am incercat si cu alte obiective, si e la fel. se poate trimite la dvs ptr o revizie/reparatie eventual? va multumesc
0
0
a scris pe 18-03-2024 la 10:17
Buna ziua domnule Vasilas Florin! Cel mai probabil aparatul dvs necesita calibrare, o operatiune de mentenanta periodica, al carei cost este de 220 lei. Recomandam si verificarea obiectivelor Nikonutilizate. Cu stima.
0
0
Radu Corneliu
Radu Corneliu a scris pe 05-03-2024 la 13:02
Buna ziua,
Am un aparat foto Coolpix S9100. Aparatul teoretic functioneaza dar butoanele de "menu", stergere si acel mini joystick, raspund la comenzi doar arareori. Daca sterg butoanele cu spay pentru curatare contacte electrice, butoanele functioneaza normal o scurta perioada de timp, cam pana se usuca lichidul de curatare. Deasemenea motorasul dBuna ziua,
Am un aparat foto Coolpix S9100. Aparatul teoretic functioneaza dar butoanele de "menu", stergere si acel mini joystick, raspund la comenzi doar arareori. Daca sterg butoanele cu spay pentru curatare contacte electrice, butoanele functioneaza normal o scurta perioada de timp, cam pana se usuca lichidul de curatare. Deasemenea motorasul de zoom clar trebuie curatat si gresat pentru ca face un zgomot atipic, de mecanism murdar. Deasemenea focalizarea nu mai este cea normala, fotografiile fiind putin in ceata. As dori sa stiu daca se mai poate repara sau face operatii de intretinere la acest model.

Va multumesc,
Radu Corneliu
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 07-03-2024 la 09:41
Buna ziua domnule Radu Corneliu! Perioada de service pentru modelul aparatului dvs Nikon Coolpix S9100 s-a incheiat, este motivul pentru care acesta nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Andreea
Andreea a scris pe 03-03-2024 la 13:44
Buna ziua! Am un Nikon D80, afiseaza eroarea Err. Stiu ca este un model
vechi, dar mai efectuati reparatii pentru acest model?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 04-03-2024 la 09:55
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon D80 este incheiata, nu mai sunt disponibile piese de schimb la producator. Este motivul pentru care acesta nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0
Chis Mihai
Chis Mihai a scris pe 26-02-2024 la 09:58
Buna ziua. Doresc sa stiu daca se mai poate repara un aparat Nikon D5100 la care imi apare mesajul de eroare : shutter release buton again .
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-02-2024 la 10:50
Buna ziua domnule Chis Mihai! Perioada de service pentru aparatul foto Nikon D5100 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care acesta nu mai poate fi reparat. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.