NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 
Restart Service (Centrul Service Nikon)
 Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4
021-313.45.66,

Program Receptie service:
Luni - Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Call-center:
Luni - Vineri: 09.30-18.00
Sambata,Duminica: Inchis

Procedura de service pentru produsele Nikon IN GARANTIE
Daca in perioada de garantie produsul dvs. se defecteaza, centrul de service Nikon il repara in conformitate cu termenii certificatului de garantie, fara costuri suplimentare pentru dvs., in urmatoarele conditii:
 • Trimiteti produsul prin firma de curierat Fan Courier la centrul service Nikon, Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. Curierul va ridica gratuit produsul de la dvs. si il va aduce la centrul service, urmind sa vi-l returneze gratuit, de asemenea, dupa reparatie. In cazul in care doriti sa asigurati produsul Nikon trimis in service, in timpul transportului, costul asigurarii va fi suportat de dvs. Transportul gratuit prin firma de curierat Fan Curier este asigurat pentru produsele Nikon in garantie exlusiv pe teritoriul Romaniei.
 • Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului(daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate).
 • Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul trebuie sa aduceti/expediati o copie dupa chitanta sau factura fiscala de achizitie/bon fiscal care sa aiba toate informatiile complete si lizibile precum si de garantie in original al produsului.
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail).
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie raman in proprietatea centrului de service.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat in service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.
Procedura de service pentru produsele Nikon POSTGARANTIE
Daca aveti un produs Nikon defect care nu indeplineste conditiile de garantie, centrul service Nikon asigura reparatia, in urma acceptarii de catre dvs. a costurilor acesteia, in urmatoarele conditii:
 • Expediati produsul printr-o firma de curierat la centrul service Nikon la adresa: Splaiul Unirii nr.74, parter, București, sector 4. In cazul expedierii, costul transportului va fi suportat de dvs.
 • Toate produsele care vor fi trimise in service trebuie sa fie insotite de o explicatie a defectului (daca se cunoaste si cauza). De asemenea, trebuie incluse in pachet detaliile complete ale expeditorului (nume, prenume, detalii de contact: numar de telefon, adresa de retur, adresa de e-mail, copie act identitate sau mentionare CNP).
 • Stadiul reparatiei produsului dvs poate fi verificat pe site-ul www.nikonrepair.ro prin codul de service (disponibil pe fisa service sau prin e-mail)
 • Dupa evaluarea costului reparatiei, acesta va va fi comunicat, iar produsul va fi reparat in urma acceptului dvs
 • In cazul in care nu acceptati costurile de reparare a produsului va trebui achitata taxa de constatare, in conformitate cu lista de preturi a centrului service Nikon.
 • Dupa ce produsul a fost reparat veti primi o notificare automata si va fi expediat catre dvs., cu plata ramburs.
 • Piesele de schimb inlocuite in procesul de reparatie se inapoiaza la cerere, exceptie facand anumite repere (piese inlocuite) ce se returneaza contra cost.
 • Trimiterea accesoriilor impreuna cu produsul care necesita o interventie de service nu este necesara decat in masura in care acestea pot avea legatura cu defectul. De asemenea, nu este necesara trimiterea ambalajului original.
 • Centrul de service Nikon nu isi asuma raspunderea pentru alte accesorii atasate produsului intrat service, in afara celor cu care produsul este furnizat la achizitie.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 713 comentarii
Restart Service
comentariu sticky
Restart Service a scris pe 14-10-2014 la 12:07
* Estimarile de pret oferite prin intermediul acestor comentarii sunt aproximative si pot fi sensibil diferite, in plus sau in minus, de valoarea reala a devizului final oferit de centrul de service Nikon in urma diagnosticarii tehnice propriu-zise.
0
1
Acest comentariu este blocat si nu se mai pot adauga raspunsuri.
Oprea
Oprea a scris pe 13-09-2021 la 13:40
Salut am si eu un Blitz sb700 nikon si mi sa ars lampa din interior.Cat m-ar costa.Va multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 14-09-2021 la 11:47
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii lampii blitului Nikon SB-700 este de aproximativ 350 lei. Pentru verificare il puteti expedia prin curier catre centrul nostru de service conform procedurii de inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Voinea Lia
Voinea Lia a scris pe 25-08-2021 la 15:02
Buna ziua. Aparatul meu este Coolpix P610. A cazut si i s-a spart ecranul din spate, ce se poate misca in diferite pozitii. Il am de cativa ani. Mai reparati tipul acesta de aparate? Multumesc.
0
0
a scris pe 25-08-2021 la 15:48
Buna ziua doamna Voinea Lia! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon Coolpix P610 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care reparatia acestuia nu mai este posibila. Cu stima
0
0
Alina Patru
Alina Patru a scris pe 19-08-2021 la 11:46
Buna ziua , am un Nikon D3300 , s a jucat copilul cu el si l a scapat pe jos moment in care parte din fata a obiectivului care focalizeza a intrat intr-o parte si a ramas blocat ,nu se mai poate folosi deloc . Imi puteti spune aproximativ cat ar costa in cazul in care se mai poate face ceva ? Va pot trimite o poza undeva sa va dati seama despre ce Buna ziua , am un Nikon D3300 , s a jucat copilul cu el si l a scapat pe jos moment in care parte din fata a obiectivului care focalizeza a intrat intr-o parte si a ramas blocat ,nu se mai poate folosi deloc . Imi puteti spune aproximativ cat ar costa in cazul in care se mai poate face ceva ? Va pot trimite o poza undeva sa va dati seama despre ce e vorba mai bine ? Multumesc frumos ..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 19-08-2021 la 15:30
Buna ziua doamna Alina Patru! Avand in vedere natura defectului, soc mecanic, un deviz poate fi comunicat doar dupa verificarea aparatului si obiectivului in centrul de service. Cel mai probabil si aparatul va necesita reparatie, cel putin calibrarea sistemului AF afectat de socul mecanic. Cu stima
0
0
iordache adrian
iordache adrian a scris pe 15-08-2021 la 22:31
Am un obiectiv nikon 200 500mm in garantie. Agata in jurul focalei de 300mm si il aduc cu greutate in 200mm. Cum procedez cu el?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 17-08-2021 la 15:13
Buna ziua domule Iordache Adrian! Pentru verificare il puteti expedia doar prin curier conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Daniel
Daniel a scris pe 31-07-2021 la 21:59
Buna ziua,

Am un Nikon D3500 pe care folosesc un Nikkor F1.8G AF-S, si observ probleme de focus (de cele mai multe ori rateaza focusul cu putin). Nu am testat cu un tool de calibrare asa ca nu sunt 100% sigur ce tip de problema este.
Intrebarea mea este: Executati calibrari obiectiv-aparat ? Si daca da, cam cat ar costa?

Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 02-08-2021 la 13:23
Buna ziua! Calibrarea aparatelor si obiectivelor Nikon se efectueaza independent unele de celelalte fiecare avand un standard propriu. Costurile acestei operatiuni de mentenanta sunt de 165 lei pentru aparat respectiv 230 lei pentru obiectiv. Cu stima
0
0
Ioan B.
Ioan B. a scris pe 23-07-2021 la 14:05
Buna ziua,

Am un Nikon D750 la care trebuie inlocuite toate cauciucurile exterioare.
Va rog sa-mi comunicati cat dureaza operatiune de inlocuire a lor din momentrul cand aparatul soseste le dvs. si pana cand sint anuntat ca operatiunea este gata.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 26-07-2021 la 15:38
Buna ziua! Costul inlocuirii kituljui de cauciucuri pentru aparatul foto Nikon D750 este de 440 lei. In functie de disponibilitatea pieselor la producator si de gradul de ocupare a centrului de service la momentul receptiei perioada de stationare a aparatului dvs in vederea finalizarii operatiunii de mentenanta se poate incadra intre una sau mai multe saptamani. Cu stima
0
0
BERENDEI NICOLETA
BERENDEI NICOLETA a scris pe 19-07-2021 la 16:38
Buna ziua,

Detin dsrl nikon d5300 cu obiectiv 18-55 mm. Nu focuseaza automat si nici manual. Daca pun obiectivul pe focus manual face poza , dar blurata, inelul de focalizare manuala se roteste dar nu da imagine clara. Pe modul af permanent nu focalizeaza (nici pana la jumatate apasat butonul, nici total). Cred ca este obiectivul stricat. Se mai pBuna ziua,

Detin dsrl nikon d5300 cu obiectiv 18-55 mm. Nu focuseaza automat si nici manual. Daca pun obiectivul pe focus manual face poza , dar blurata, inelul de focalizare manuala se roteste dar nu da imagine clara. Pe modul af permanent nu focalizeaza (nici pana la jumatate apasat butonul, nici total). Cred ca este obiectivul stricat. Se mai poate repara? Este nevoie sa trimit si body-ul?!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-07-2021 la 13:22
Buna ziua! Costul estimativ al inlocuirii motorului de focalizare al obiectivului de kit este de aproximativ 400 lei. Devizul exact poate fi comunicat doar dupa verificarea obiectivului si aparatului in centrul de service. Le puteti expedia doar prin curier conform procedurii de la inceputul acestei pagini. Cu stima
0
0
Abby
Abby a scris pe 17-07-2021 la 05:10
Va salut! Am un Nikon coolpix L27, post garantie; cu timpul, din cauza lamelelor ce preseaza contactele bateriilor, cele doua profiluri-cleme fixe de prindere din interiorul aparatului ce prinde capacul bateriilor s-au rupt, capacul bateriilor nemaistand fixat si neputand face contact electric. M-ar interesa sa stiu conditiile de expediere, costul Va salut! Am un Nikon coolpix L27, post garantie; cu timpul, din cauza lamelelor ce preseaza contactele bateriilor, cele doua profiluri-cleme fixe de prindere din interiorul aparatului ce prinde capacul bateriilor s-au rupt, capacul bateriilor nemaistand fixat si neputand face contact electric. M-ar interesa sa stiu conditiile de expediere, costul reparatiei si returul, cu aproximatie; va multumesc. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-07-2021 la 13:19
Buna ziua! Perioada de service pentru modelul aparatului foto Nikon Coolpix L27 s-a incheiat, nu se mai fabrica piese de schimb. Este motivul pentru care reparatia acestuia nu mai este posibila. Cu stima
0
0
Florian Chirila
Florian Chirila a scris pe 06-07-2021 la 14:36
Buna ziua. Am un D810 cu obiectivul blocat in montura. Nu se mai poate detasa obiectivul Sigma 50mm ART de pe aparat. Ma puteti ajuta? Cum sa procedez si cam cat costa aceasta interventie. Va multumesc!
0
0
a scris pe 13-07-2021 la 07:46
Buna ziua! Va putem ajuta cu deblocarea si reparatia aparatului dvs foto. Avand in vedere natura defectului, un deviz poate fi comunicat doar dupa diagnosticarea tehnica efectuata in centrul de service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.