Pentru inregistrarea produselor Nikon si pentru accesarea workshop-urilor si resurselor nikonisti.ro, va rugam sa va creati un cont.

Login

Autentificare

Am uitat parola

Utilizator nou

Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SKIN MEDIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoiti sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi anumite servicii pe care vi le oferim va vor fi cerute informatii personale ca: nume, cod numeric personal, adresa de e-mail, adresa domiciliu, numar telefon. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea lor catre noi.


Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare pentru a avea posibilitatea obtinerii premiilor acordate in cadrul concursurilor realizate de SC SKIN MEDIA SRL, dar si in scopul imbunatatirii produselor si serviciilor noastre astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoasta si pentru a va furniza noutati despre produsele si serviciile oferite de noi. Refuzul dumneavoastra determina neutilizarea datelor pe care ni le-ati furnizat.


Informatiile inregistrate sunt folosite exclusiv de catre SC SKIN MEDIA SRL, nu pot fi vandute si vor putea fi puse la dispozitia unor terte persoane cu informarea si acceptul dumneavoastra prealabil. Conform datelor pe care le furnizati veti fi contactat(a) prin telefon, posta sau e-mail.


In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare) si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, aveti urmatoarele drepturi privind colectarea si prelucrarea datelor personale: dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de informare (art.12), de acces la date (art.13), de opozitie (art.15), de a va adresa justitiei (art.18). Aceste drepturi pot fi exercitate In mod gratuit prin transmiterea unei cereri datate si semnate la adresa indicata la sectiunea "contact" a prezentului site.


Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - Notificare nr. 16919

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.