top

Nikon D3200

Nikon D3200

Transformati-va amintirile in sarbatori cu aparatul foto Nikon D3200, puternic si usor de folosit.

Modul Ghid de la Nikon va arata de unde sa incepeti, explicandu-va cum sa obtineti rezultate extraordinare in cativa pasi simpli. Cu imagini de exemplificare si instructiuni clare, veti obtine cu siguranta imaginile si filmele de inalta calitate pe care vi le-ati dorit intotdeauna.

O modalitate fantastica de a surprinde viata in detalii bogate, D3200 va permite chiar sa transmiteti imaginile direct de la aparatul foto la un dispozitiv inteligent, pentru a putea impartasi instantaneu fotografiile si filmele realizate.


Specificatii importante:

  • Senzor CMOS de 24,2 MP in format DX
  • Procesor EXPEED 3
  • Posibilitati noi de conectare prin adaptorul pentru dispositive mobile WU-1a
  • Interval ISO 100-6400 (extins la 12800)

Dobrogea


Cunoscuta in trecutul istoric sub numele de Scitia Minor, Dobrogea este teritoriul dintre Dunare si Marea Neagra ce cuprinde din punct de vedere administrativ judetele Tulcea si Constanta. Dobrogea este marginita in partea de nord-est de habitatul Deltei Dunarii, aflat pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Calatoria lui Mircea Bezergheanu a inceput in Delta Dunarii si a continuat cu Pricopane, Iacobdeal, Muntii Macinului, Enisala, Capul Dolosman, Grindul Lupilor, Vadu, Cheile Dobrogei, punctul final fiind Padurea Hagieni.

Despre fotograf


Mircea Bezergheanu Mircea Bezergheanu este unul dintre fotografii romani care s-au remarcat atat in tara, cat si in strainatate. Cunoscut acum cativa ani mai ales pentru nudurile pe care le realiza, Mircea a decis sa profeseze fotografia prin intermediul unei agentii spaniole, diversificandu-si astfel portofoliul de la fotojurnalism la fotografie de produs si la fotografie publicitara. In ultimii ani s-a ocupat mai ales de fotografia wildlife si de portretistica in lumina naturala, fiind si organizator de workshop-uri foto cu aceasta tema.

intufisuri.blogspot.com

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.