17 august 2021

Nikon castiga patru distinctii la EISA AWARDS 2021-2022

Bucuresti, 17 august 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi ca patru dintre produsele producatorului japonez au avut succes la EISA Awards 2021-2022. Aparatul foto mirrorless Nikon Z 6II a primit premiul ,,Advanced Camera" (Aparat foto avansat), iar Nikon Z 5, ,,Best Buy Camera" (Cel mai avantajos aparat foto). De asemenea, au fost triumfatoare un numar de obiective NIKKOR, NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 aducand acasa premiul pentru cel mai bun ,,Macro Lens" (Obiectiv macro), in timp ce NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S a ocupat primul loc in topul categoriei ,,Professional Telephoto Zoom Lens" (Obiectiv cu zoom de telefotografie profesional).

 

Fiind unul dintre cele mai avansate modele mirrorless de la Nikon, Z 6II a fost apreciat pentru sistemul de focalizare automata si pentru capacitatile sale de procesare a imaginii. Intre timp, senzorul FX, vizorul electronic si sensibilitatea ISO ridicata ale aparatului foto Z 5 au contribuit la recunoasterea acestuia ca fiind aparatul foto full-frame care ofera cea mai buna valoare de pe piata. La categoriile pentru obiective, atat NIKKOR Z MC 50mm f/2.8, cat si NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S au fost foarte apreciate pentru caracteristici optice excelente si pentru designul lor elitist.

 

Comentariile EISA pentru aparatul foto Nikon Z 6II, premiat cu ,,Advanced Camera" 2021-2022


Nikon Z 6II este un aparat foto versatil, cu un senzor CMOS FX BSI, cu 24,5 milioane de pixeli, care poate inregistra imagini video cu rezolutii de pana la 4K Ultra HD, la 60 fps. Sistemul sau de focalizare automata de generatie noua poate functiona la niveluri de lumina scazuta de doar -4,5 EV, in timp ce doua sisteme de procesare a imaginii EXPEED 6 ofera o prelucrare mai rapida a imaginii si o capacitate a memoriei tampon mai mare decat a predecesorului sau, pentru fotografierea continua. Z 6II mai are, de asemenea, doua fante pentru carduri, una pentru CFexpress/XQD si una pentru SD standard. Poate fi alimentat prin interfata sa USB-C si este pe deplin compatibil cu un grip de acumulatori vertical. Este unul dintre cele mai performante aparate foto disponibile pentru fotografii pasionati pretentiosi.

 


Comentariile EISA pentru aparatul foto Nikon Z 5, premiat cu ,,Best Buy Camera" 2021-2022


Nikon Z 5 este un aparat foto compact si usor, echipat cu un senzor in format de cadru intreg cu 24,3 milioane de pixeli, montat pe un sistem de stabilizare mecanica. Este foarte placut de utilizat datorita manerului mare, joystick-ului pentru schimbarea rapida a optiunilor, ecranului tactil si vizorului electronic clar, cu 3,6 milioane de puncte. Cu o sensibilitate maxima ISO de 51.200, Nikon Z 5 poate sa fotografieze in conditii de lumina dificila. Sistemul sau de focalizare automata in 273 de puncte este foarte eficient si identifica automat ochii si fetele oamenilor, precum si ale unor animale de companie. De asemenea, aparatul foto poate sa inregistreze imagini video 4K, la o decupare de 1,7x. Per ansamblu, este aparatul foto cu fotografiere pe intregul cadru care ofera cea mai buna valoare de pe piata.

 

Comentariile EISA pentru NIKKOR Z MC 50mm f/2.8, premiat cu ,,Macro Lens" 2021-2022


Acest obiectiv macro standard pentru aparate foto din seria Z de la Nikon este accesibil, compact si usor, oferind un raport de reproducere de 1:1 la distanta sa minima de focalizare de 16 cm. Designul optic utilizeaza atat lentile asferice, cat si lentile ED (dispersie foarte scazuta), pentru a minimiza aberatia cromatica. O acoperire cu fluor protejeaza lentila frontala, iar cilindrul este etansat impotriva prafului, murdariei si umezelii, permitandu-i sa fie utilizat in conditii dificile. Dispune de un inel de control fara sunet, cu care puteti seta diafragma sau sensibilitatea ISO. Cand este utilizat cu un aparat foto din seria Z in format DX, obiectivul are un unghi de camp echivalent cu 75 mm, fiind din acest motiv o alegere excelenta atat pentru fotografii macro, cat si pentru portrete.


Comentariile EISA pentru NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S, premiat cu ,,Professional Telephoto Zoom Lens" 2021-2022


Asa cum este de asteptat de la un obiectiv creat pentru uz profesional exclusivist, acest zoom de telefotografie cu deschidere mare a diafragmei este cat se poate de avansat. Din punct de vedere al caracteristicilor optice, este exceptional, combinand nivelurile ridicate de claritate cu suprimarea efectiva a aberatiilor. Printre alte caracteristici de dorit se numara constructia rezistenta la intemperii, focalizarea automata rapida, fara sunet si precisa, precum si stabilizarea optica eficienta. Un inel de control personalizabil, doua butoane programabile si un panou de afisare de pe partea superioara ofera un nivel de control de neegalat. Rezultatul este un obiectiv fantastic, ideal pentru o gama larga de utilizari, de la fotografierea subiectelor din natura salbatica si sport, pana la portrete si fotografii de nunta.

 

 

awards, premii, eisa, obiective, nikon z 6ii, nikon z 5, sistemul zAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Rebecca
Rebecca a scris pe 01-10-2021 la 04:17
I can't really understand any of this, could you write it in English too?

-Rebecca | Engagement Photos San Diego
0
0

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 07 februarie 2023 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea a doua noi obiective NIKKOR Z. Cu o diafragma maxima f/1.2 cu deschidere foarte mare, un bokeh de exceptie si o focalizare automata extrem de...
citeste tot
Bucuresti, 02 octombrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte extinderea gamei de obiective profesionale de super-telefotografie cu NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S. Avand un teleconvertor incorporat si performante AF de...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte cel mai usor dintre obiectivele cu zoom cu unghi larg pentru aparate foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru pe care le-a produs pana acum:...
citeste tot
Bucuresti, 16 august 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca patru dintre produsele sale au avut succes la EISA Awards 2022-2023. Aparatul foto mirrorless de top de la Nikon, Z 9 a impresionat juriul, care i-a acordat...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.