Scoli foto


Scolile foto prezentate s-au nascut din pasiune pentru fotografie, iar nikonisti.ro se mandreste cu faptul ca acestea sunt partenere Nikon Romania. Pentru a face primii pasi in fotografie, nu este nimic mai placut decat sa petreci cateva ore pe saptamana, in compania altor pasionati ca si tine si a unui trainer cu experienta.

Create din pasiunea si dorinta de perfectionare, cursurile sustinute de scolile de fotografie pe care vi le prezentam mai jos se adreseaza atat incepatorilor care doresc sa-si insuseasca notiunile elementare din domeniul fotografic, cat si profesionistilor dornici de perfectionare si imbunatatire a cunostintelor deja dobandite in arta fotografica.

Majoritatea scolilor de fotografie ofera diplome acreditate la finalul cursurilor, ceea ce va ofera o garantie in plus a calitatii informatiilor si a valorii experientei dobandite. Diploma va poate ajuta de asemenea sa incepeti o cariera in domeniul fotografiei profesionale.
 • Photolife

  PHOTOLIFE

  Localitate: Brasov

  Lector: Dan Dinu

  PHOTOLIFE s-a nascut din pasiune pentru fotografie, iar acest lucru ne defineste inca din 2007, cand fotograful Dan Dinu a creat acest proiect. Totul a fost conceput astfel incat oricine sa se poata regasi in activitatile noastre. Cursuri oferite: In acest moment Photolife ofera doua cursuri: Initiere in fotografie si Natura in fotografie. Pe langa aceste cursuri, Photolife va mai ofera si numeroase workshop-uri si photo tour-uri, atat in tara cat si in afara. Acestea vin cu o componenta de practica esentiala, necesara oricui vrea sa invete mai mult despre fotografie.
  Lector la scoala de fotografie Photolife
  Vezi detalii
 • New Age Photography

  NEW AGE PHOTOGRAPHY

  Localitate: Bucuresti

  Lectori: Adrian NasturicaAlex Chinschi

  Scoala de tehnica si arta fotografica "New Age Photography" a fost infiintata in anul 2007 de catre fotograful Adrian Nasturica, ajungand in 5 ani una dintre cele mai mari scoli de fotografie din Romania, cu un numar de peste 200 de absolventi anual. Cursuri oferite: - Curs de fotografie intensiv; - Curs de fotografie aprofundat; - Curs de fotografie de nunta; - Curs de procesare in Adobe Photoshop; - Curs de fotografie VIP; - Curs de fotografie avansat.
  Lector la scoala de fotografie New Age Photography
  Vezi detalii
 • Atelier de Fotografie

  ATELIER DE FOTOGRAFIE

  Localitate: Bucuresti

  Lector: Petrisor Iordan

  Obiectivul cursului de fotografie este dezvoltarea, indeosebi prin exercitii practice, a cunostintelor, abilitatilor si experientei participantilor, pentru a se exprima in fotografie. Cursuri oferite: Initiere in tehnica fotografica; Fotografia Altfel; Fotografie Comerciala
  Lector la scoala de fotografie Atelier de Fotografie
  Vezi detalii
 • Image Art Sibiu

  IMAGE ART SIBIU

  Localitate: Sibiu

  Lectori: Ana VasiuDaniel BaltatFred Nuss

  "Scoala de fotografie" este un proiect al firmei Image Art, prin care dorim sa facem accesibila fotografia celor care vor sa o inteleaga ca practicieni dar si celor care lucreaza cu imaginea. Cursuri oferite: - Curs foto ; - Curs foto de weekend ; - Curs de tehnica si arta fotografica
  Lector la scoala de fotografie Image Art Sibiu
  Vezi detalii
 • Scoala de fotografie Art Production Brasov

  SCOALA DE FOTOGRAFIE ART PRODUCTION BRASOV

  Localitate: Brasov

  Lector: Adrian Balas

  Nascut din pasiunea si dorinta de perfectionare, cursul de fotografie se adreseaza atat incepatorilor care doresc sa-si insuseasca notiunile elementare din domeniul fotografic, cat si profesionistilor dornici de perfectionare. Cursuri oferite: - Curs foto pentru studenti - STUDENT ; - Curs foto Freelancer - FREELANCER ; - Curs foto Junior pentru copii - JUNIOR
  Lector la scoala de fotografie Scoala de fotografie Art Production Brasov
  Vezi detalii
 • RGB Photography

  RGB PHOTOGRAPHY

  Localitate: Bucuresti

  Lectori: Razvan BulusPaul Paun

  RGB Photography este prima scoala particulara de fotografie autorizata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania. Cursuri oferite: - Curs de Fotografie (acreditat ANC - Certificat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei); - Curs de Fotografie pentru Avansati; - Curs Photoshop; - Workshop Creativitate in Fotografie; - Workshop Fotografia alb-negru pe film; - Workshop Educatia vizuala; - Workshop Fotografia de produs;
  Lector la scoala de fotografie RGB Photography
  Vezi detalii
 • Foto Factory

  FOTO FACTORY

  Localitate: Bucuresti

  Lectori: Nicolae CosniceruBogdan Iacob

  FOTO FACTORY si-a inceput activitatea ca unul dintre cei mai prestigiosi furnizori de servicii fotografice pentru clienti finali, lucrand cu cele mai renumite agentii de publicitate pentru proiecte ce au avut ca beneficiari super-branduri nationale sau internationale. Cursuri oferite: - Cursul de tehnica fotografica; - Workshop-uri tematice de fotografie; - Workshop de fotografie de portret cu lumini de studio
  Lector la scoala de fotografie Foto Factory
  Vezi detalii
 • Art Image Cluj Napoca

  ART IMAGE CLUJ NAPOCA

  Localitate: Cluj-Napoca

  Lectori: Mircea ALBUFlorin LupsaIonut MocanMihaela PinteMihai BirisMircea MerceanOana CrisanRoxana Cosma

  Scoala de fotografie Art-Image face parte din departamentul de formare al Asociatiei Art-Image. Prima serie de cursanti a fost in anul 2006, iar astazi s-a ajuns la seria 21. Toti lectorii scolii de fotografie au urmat cursuri de formatori, acreditate ANC (CNFPA). Cursuri oferite: Curs de initiere in fotografia digitala
  Lector la scoala de fotografie Art Image Cluj Napoca
  Vezi detalii
 • Avatar Studio

  AVATAR STUDIO

  Localitate: Constanta

  Lector: Alin Panaite

  Scoala trateaza elemente de tehnica si compozitie fotografica, incepand cu notiunile de baza si ajungand pana la studierea detaliata a stilurilor fotografice si elemente de procesare profesionala. Cursuri oferite: Curs de perfectionare in fotografie. Cursul incepe de la zero, cu notiunile de baza, si este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Scoala mai ofera si workshopuri de fotografie, pe diferite teme.
  Lector la scoala de fotografie Avatar Studio
  Vezi detalii

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.