Sesiune GRATUITA de instruire in utilizarea echipamentului foto Nikon

Scoala Nikon
Sesiune GRATUITA de instruire in utilizarea echipamentului foto Nikon
Nikon DSLR & Obiective NIKKOR

Sesiune GRATUITA de instruire in utilizarea Nikon DSLR

valabila pentru cei care au achizitionat aparatele D3100, D3200, D3300, D3400, D5100, D5200, D5300, D5500, D5600 si le-au inregistrat pe site-ul www.nikonisti.ro.

Nikon Romania va invita sa participati la o sesiune de instruire gratuita in utilizarea Nikon DSLR, dupa ce ati achizitionat unul din aparatele foto DSLR mentionate mai sus. Dispunem de un spatiu adecvat, respectiv o sala de training, situata in centrul Bucurestiului, unde puteti invata notiunile de baza in utilizarea DSLR-ului.

Va invitam sa cititi cu atentie regulamentul si apoi sa va inscrieti dand click pe butonul de mai jos:

Doresc sa ma inscriu la sesiunea de instruire DSLR Entry-Level
Pentru participarea la Sesiunea GRATUITA de instruire in utilizarea Nikon DSLR : Entry-Level se califica persoanele care au achizitionat unul din aparatele: D3100, D3200, D3300, D3400, D5100, D5200, D5300, D5500, D5600
Va rugam sa va autentificati.

In cazul in care nu aveti un cont pe nikonisti.ro va rugam sa va inscrieti folosind link-ul de mai jos.

Sesiune GRATUITA de testare Obiective NIKKOR

valabila pentru posesorii unui aparat foto Nikon DSLR, indiferent de model.

Pe langa posibilitatea de a invata sa va utilizati aparatul foto DSLR, Nikon Romania va mai ofera ocazia de a afla detalii tehnice despre diferite tipuri de obiective NIKKOR, precum si de a le testa alaturi de un instructor specializat, care va poate indruma sa alegeti obiectivul foto cel mai potrivit activitatii si scopurilor dvs. fotografice.


PREZENTARE:

Cu siguranta, multi fotografi incepatori sau entuziasti care intentioneaza sa achizitioneze sau si-au achizitionat deja un aparat foto DSLR Nikon si-au pus problema utilizarii acestora la potentialul lor maxim.

In prezent, aparatele foto DSLR sunt foarte complexe si ofera posibilitati nelimitate de exprimare artistica. De aceea este necesara o temeinica cunoastere a principiilor de functionare ale aparatului foto si a dotarilor tehnice cu care acesta este inzestrat.

Calitatea fotografiilor si obtinerea rezultatelor optime depind in egala masura si de obiectivele utilizate, la fel de complexe si de diverse. Alegerea obiectivului potrivit pentru tipul de fotografie abordat poate face diferenta intre un instantaneu sau o fotografie profesionista.

Nikon va ofera ocazia de a invata cum sa utilizati primul vostru DSLR, sa aprofundati cunostintele despre constructia si functionarea aparatului dumneavoastra sau sa aflati cum sa alegeti obiective dedicate pentru diverse scopuri, testandu-le in prealabil.

Puteti participa o singura data la sesiunea de instruire Entry-Level, daca detineti un aparat din cele mentionate. Unica modalitate de a face acest lucru este prin inscrierea pe site-ul nostru a unui body de aparat din seria entry-level, corespunzator regulamentului. Puteti participa de asemenea o singura data la fiecare tip de sesiune de instruire si testare a obiectivelor NIKKOR.

Pentru a putea inscrie un aparat pe nikonisti.ro, trebuie in primul rand sa aveti un cont inregistrat pe site. Pentru autentificare puteti folosi contul de nikonisti.ro sau prin alte modalitati, de exemplu folosind conturile existente deja de Facebook, Google sau Yahoo. Odata autentificat, accesati sectiunea de inregistrare produse si inregistrati aparatul foto DSLR achizitionat de la unul din partenerii Nikon Romania. Imediat dupa inregistrare veti primi o confirmare, atat direct in pagina site-ului, cat si pe email.

Pe langa confirmarea respectiva, sunteti invitati sa participati la aceasta sesiune gratuita de instruire in utilizarea echipamentelor foto Nikon, dand click pe unul din butoanele afisate in partea de sus a acestei pagini. Insa intai de toate va recomandam sa cititi cu atentie prezentarea programului si regulamentul sau de desfasurare. Precizam ca inscrierea la o sesiune de instruire si testare a obiectivelor NIKKOR este conditionata de detinerea si inscrierea unui aparat foto DSLR Nikon.

Sesiunea de instruire este sustinuta de Nikon Romania, saptamanal in fiecare zi de marti, intre orele 19:00 - 22:00, insa este conditionata de numarul de participanti inscrisi. Inscrierea se face exclusiv prin platforma noastra online. Va rugam sa nu solicitati participarea prin trimiterea unui e-mail, a unui mesaj pe forum, sau apeland unul din numerele noastre de telefon.

Pentru ca o sesiune de instruire in utilizarea echipamentelor foto Nikon sa poata avea loc este necesar ca un numar de minim 5 persoane sa fie inscrise pentru o data din cele disponibile sau sa fie prezente in sala de curs la momentul inceperii acestuia. Puteti verifica oricand numarul de persoane inscrise, precum si faptul daca participarea este sau nu posibila pentru o anume zi. Va rugam sa verificati acest lucru in seara zilei premergatoare celei in care v-ati inscris pentru participare, pentru a vedea daca sesiunea va avea loc sau nu, respectiv daca numarul minim de participanti este atins.

Numarul maxim de participanti la o sesiune este de 20, deoarece aceasta este capacitatea salii noastre de training.
Centrul de Training Nikon este localizat in Bucuresti, Bd. Splaiul Unirii nr. 74, et. 3. Ca repere de orientare va recomandam ca din Piata Unirii, de exemplu, sa veniti pe malul drept al raului Dambovita, iar apoi sa continuati pana treceti de Biblioteca Nationala a Romaniei. Continuati sa mergeti inainte si traversati podul Marasesti, avand in partea dvs. stanga Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Dupa aproximativ 3-4 minute de mers pe jos inainte, pe partea dreapta veti gasi cladirea in care se afla Centrul de Training Nikon, pe care o puteti vedea in galeria foto de la final. Sediul nostru este la fel de usor de gasit si daca veniti dinspre statia de metrou Timpuri Noi, aceasta fiind chiar mai aproape decat cea de la Piata Unirii. Pentru o localizare cat mai exacta, va rugam sa consultati indicatiile din harta.

Sala de training este dotata cu mobilier si un televizor LCD de dimensiuni mari, pe care instructorul va va prezenta notiunile de baza despre DSLR-ul vostru sau tipurile de obiective NIKKOR.

Instruirea se va face direct de catre instructor, dar si vizual, prin proiectarea pe monitor a unui suport de curs ajutator. Instruirea se doreste a fi dinamica si interactiva, participantii sunt incurajati sa puna intrebari referitoare la utilizarea DSLR-ului si a obiectivelor foto. Durata sesiunii de instruire este de 3 ore.

In a patra saptamana din fiecare luna, in zilele de sambata, vom organiza iesiri in exterior si vom testa cate doua tipuri de obiective in conditii de lumina naturala si situatii reale de fotografiere. Deplasarile pe teren se vor face sambata, intre orele 10-13. Locurile de intalnire si desfasurare vor fi alese cu cateva zile inainte, in functie de conditiile meteo si de tipurile de obiective testate, si vor fi comunicate participantilor prin e-mail si SMS.

Va asteptam cu drag si va rugam sa aduceti neaparat cu dumneavoastra aparatul foto DSLR inregistrat pe site si care a facut posibila participarea la sesiunea de instruire. ACCESUL IN SALA DE TRAINING ESTE CONDITIONAT DE FAPTUL CA TREBUIE SA AVETI LA DVS. APARATUL FOTO DSLR RESPECTIV!
Aparatul foto DSLR propriu este necesar de asemenea si pentru sesiunile de instruire si testare a obiectivelor NIKKOR, in cazul in care nu-l aduceti cu dvs. va fi imposibil sa le testati. Nikon Romania nu va pune la dispozitia participantilor aparate foto DSLR pentru testarea obiectivelor! Este important sa aveti aparatul propriu pentru a testa obiectivele exact asa cum aveti nevoie sa le utilizati in conditiile in care fotografiati.

Sesiunea de instruire in utilizarea Nikon DSLR nu se doreste a fi un curs de fotografie, noi ne propunem doar sa va transmitem notiunile de baza despre utilizarea unui aparat foto Nikon DSLR, si nu se substituie unui curs organizat de o scoala de fotografie acreditata. Pentru a participa la un astfel de curs va recomandam sa vizitati o alta sectiune a site-ului nostru, respectiv "Scolile foto".

Va invitam sa vizionati fotografiile din galeria foto de mai jos, pentru a vedea imagini de la Centrul de Training Nikon, dar si pentru a va face o idee despre cum se desfasoara o sesiune de instruire in utiizarea echipamentelor foto Nikon.
© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.