Previous Next
Bogdan Ciortan
Bogdan Ciortan (2808 afisari)



Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 14 comentarii
Lupean Ovidiu
Lupean Ovidiu a scris pe 29-05-2017 la 17:06
Altul care si-o invitat gloata de prieteni de pe facebook sa-i voteze fotografia. Fotografia nu-i cea mai rea, dar sunt altele mai bune care ar merita premiul publicului cu voturi luate pe bune.
Fiecare ii liber sa puna ce fotografie doreste, dar fiti fair play si multumiti-va cu voturile primite de la necunoscuti si nu mai cersiti voturi pe faceboAltul care si-o invitat gloata de prieteni de pe facebook sa-i voteze fotografia. Fotografia nu-i cea mai rea, dar sunt altele mai bune care ar merita premiul publicului cu voturi luate pe bune.
Fiecare ii liber sa puna ce fotografie doreste, dar fiti fair play si multumiti-va cu voturile primite de la necunoscuti si nu mai cersiti voturi pe facebook sau alte platforme de socializare.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Ciortan Bogdan
Ciortan Bogdan a scris pe 30-05-2017 la 18:44
Sunt nou pe platforma nikonisti.ro si speram sa intru in mod dragut. Nici nu stiam ca se poate vota din exteriorul comunitatii... dupa ce am incarcat fotografia in concurs am vazut butonul de share sus in colt pentru facebook... si.. am dat... de acolo situatia a degenat foarte rau in scandalul descris mai jos... considerat ca e facut intentionat cSunt nou pe platforma nikonisti.ro si speram sa intru in mod dragut. Nici nu stiam ca se poate vota din exteriorul comunitatii... dupa ce am incarcat fotografia in concurs am vazut butonul de share sus in colt pentru facebook... si.. am dat... de acolo situatia a degenat foarte rau in scandalul descris mai jos... considerat ca e facut intentionat ca sa obtin voturi. Nu am cerut voturi in particular si nu am inventat un scandal ca sa obtin voturi (dar in momentul de fata, sa dovedesc asta e ca si cum as incerca sa dovedesc existenta lui dumnezeu). Mi-ar fi rusine sa fac asa ceva... imi pare rau ca totul s-a intamplat asa. Am facut greseala sa dau share. ..afiseaza tot comentariul
0
0
zoe fii barbata
zoe fii barbata a scris pe 24-05-2017 la 14:47
Buna ziua,
Consider ca mi-am facut datoria. Eu, personal in acest moment nu mai simt nevoia sa dau explicatii sau sa ma justific cuiva cu ceva. Oricum fiecare crede ce doreste. Bucurie si imagini cat mai minunate tuturor "culese" din Romania noastra draga. Amin!
0
0
Tanase Adrian
Tanase Adrian a scris pe 24-05-2017 la 14:35
Oameni buni, pentru ce va certati? Pentru un crop dintr-o mizerie de poza cu culori suprasaturate care n-au nici o legatura cu realitatea? In ritmul asta oamenii chiar o sa creada ca e o opera de arta!
0
0
Ciortan Bogdan
Ciortan Bogdan a scris pe 24-05-2017 la 15:17
Intr-adevar, nu este o poza foarte buna, dar sunt altele si mai rele. In ceea ce priveste cearta, a fost de alta natura, putea sa fie si o poza cu mine la plaja. Saturatia este de 6 pe scara normala 0-100 in viewNX2. Poza arata asa din cauza ca a trebuit sa corectez greseala de supraexpunere pe zapada. Imi pare rau ca va displace si o numiti mizerIntr-adevar, nu este o poza foarte buna, dar sunt altele si mai rele. In ceea ce priveste cearta, a fost de alta natura, putea sa fie si o poza cu mine la plaja.
Saturatia este de 6 pe scara normala 0-100 in viewNX2. Poza arata asa din cauza ca a trebuit sa corectez greseala de supraexpunere pe zapada. Imi pare rau ca va displace si o numiti mizerie. Speram ca s-a terminat taraboiul pentru poza asta. Cropul este permis, eu personal imi cropez toate pozele, nu pot sa ma abtin si nici nu sunt asa de bun incat sa incadrez perfect
..afiseaza tot comentariul
0
0
Zoe fii Barbata
Zoe fii Barbata a scris pe 24-05-2017 la 07:56
Domnul Cheetah, va rog frumos spuneti-mi dvs. ce pot sa fac si cum sa va dovedesc ca nu este un teatru ieftin. Siti cum faceti dvs. acum?! Aveti fix exact atitudinea mea de ieri (e mai usor sa vezi la altu' :D). Toti spuneau ca e posibil sa fii gresit eu, Bogdan a avut o atitudine minunata, numai eu, eu o tineam una si buna pe-a mea. Eu mi-am invatDomnul Cheetah, va rog frumos spuneti-mi dvs. ce pot sa fac si cum sa va dovedesc ca nu este un teatru ieftin. Siti cum faceti dvs. acum?! Aveti fix exact atitudinea mea de ieri (e mai usor sa vezi la altu' :D). Toti spuneau ca e posibil sa fii gresit eu, Bogdan a avut o atitudine minunata, numai eu, eu o tineam una si buna pe-a mea. Eu mi-am invatat lectia de ieri, cu varf si indesat, probabil dvs. o sa o invatati in alt context. Daca Bogdan a spus ca vrea sa se si retraga din concurs, ce dovezi va mai trebuie??? Spuneti-mi dvs. un mod prin care eu sa va dovedesc ca nu este teatru.Se mai intampla si VIATA BATE TEATRU! O zi minunata tuturor. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Ale Ale
Ale Ale a scris pe 23-05-2017 la 21:33
Frumoasa fotografie, Bobo! imi amintesc de acea tura din Ceahlau :)
0
0
Zoe fii Barbata
Zoe fii Barbata a scris pe 23-05-2017 la 19:58
Intre fotografiile mele de MACRO de acum 3 ani pe care le postez,si pe care eu le-am transferat conform email-lui atasat la discutie a fost si poza lui Ciortan Bogdan. Cum a fost transferata acum 3 ani din folderul meu, cu manuta mea si apoi incarcata pe pagina mea acum 3 ani, inclusiv cu brandusele de anul acesta si cu alte imagini din Ceahlau am Intre fotografiile mele de MACRO de acum 3 ani pe care le postez,si pe care eu le-am transferat conform email-lui atasat la discutie a fost si poza lui Ciortan Bogdan. Cum a fost transferata acum 3 ani din folderul meu, cu manuta mea si apoi incarcata pe pagina mea acum 3 ani, inclusiv cu brandusele de anul acesta si cu alte imagini din Ceahlau am facut teribila confuzie pentru care nu am scuze si nici cuvinte de iertare. Am sa votez fotografia care este a lui Ciortan Bogdan. Imi cer iertare pentru aceasta teribila confuzie, pentru atitudinea mea..Nu stiu ce si cum am facut ca in folderul meu sa fie fix aceasta fotografie, desi niciodata ce downl de pe fbk nu le atasez la fotografiile facute de mine si daca se uita cineva pe pagina mea poate vedea - am sa deschid publice toate albumele, ca,postez fotografii facute de mine si nu copiate. Omorati-ma, am gresit, dati cu pietre..Imi cer mii de scuze si iertare public. Am gresit! E vorba de un folder de acum 3 ani de zile,puteam sa jur ca este fotografia mea, altfel nu ma mai bateam asa cu pumnii in piept. Fotografia am postat-o din nou in data de 12 aprilie fiind sigura ca este a mea din moment ce era in acel folder cu alte fotografii ale mele..nu avea ce cauta intre fotografiile mele fiind cu celelalte stiam ca este a mea. Nu este a mea. Imi cer mii de scuze tuturor, iertati-ma! Iertare Ciortan Bogdan.

Am deschis pe pagina mea de facebook publice fotografiile mele, sa vada lumea ca nu este vorba de nici o reclama ieftina, teatru sau ca nu iubesc fotografia..sau ca am vrut sa fac rau, a fost o eroare pe are mi-am asumat-o, am scris comentariul de mai sus si pe facebook, in care am explicat amanuntit. Asta este, invatare de mine. Seara minunata tuturor, cu fotografie :P
..afiseaza tot comentariul
0
0
Cheetah George
Cheetah George a scris pe 24-05-2017 la 00:46
Zoe fii barbata - Nu e nici o eroare! Voi doi va cunoasteti bine, iar acest teatru ieftin a fost facut pentru audienta. Sper ca administratorul concursului sa judece corect situatia, altfel o sa ramana asa cum am mai spus: "de toata jena".
0
0
Cheetah George
Cheetah George a scris pe 23-05-2017 la 12:47
E clar ca foto de pe Facebook e acelasi cadru cu cel inscris in concurs.
Cel mai probabil aceasta discutie e artificiala, cu scopul de a face "valuri" si publicitate in jurul acestei fotografii.
Copiata sau doar publicitate.... situatia e de toata jena pentru Nikon.
0
1
Bogdan
Bogdan a scris pe 23-05-2017 la 13:01
Pai ce vina are Nikon in toata tarasenia? Sau aruncam cu ura asa ca sa ne aflam in treaba....
0
0
Cheetah George
Cheetah George a scris pe 23-05-2017 la 13:17
Ca tolereaza reclama ieftina sau pozele copiate.
0
0
Ciortan Bogdan
Ciortan Bogdan a scris pe 23-05-2017 la 13:19
Sa ma scuzati, nu as face asa ceva ! Mi-am pierdut toata prima parte a zilei de azi cu chestia asta. Este vina mea ca nu folosesc watermark cand postez pe facebook. Atasez si efixul la poza mea. M-am saturat de acuzatii... acum apare si chestia asta cu valuri pentru publicitate. Domnilor, sunt un neica-nimeni care face poze si isi doreste sa avansSa ma scuzati, nu as face asa ceva ! Mi-am pierdut toata prima parte a zilei de azi cu chestia asta. Este vina mea ca nu folosesc watermark cand postez pe facebook.
Atasez si efixul la poza mea.
M-am saturat de acuzatii... acum apare si chestia asta cu valuri pentru publicitate. Domnilor, sunt un neica-nimeni care face poze si isi doreste sa avanseze in domeniu... este prima oara cand particip la un concurs si ... uite ce se intampla.
Trebuie sa plec pana seara, asa ca atasez efixul pentru verificari
http://shuttercounter.com/exif.php

Daca se considera ca asta e o musamalizare ca sa am ceva voturi, ma pot retrage din concurs la cererea adinului. Imi pare rau pentru probleme.
..afiseaza tot comentariul
1
0
Ciortan Bogdan
Ciortan Bogdan a scris pe 23-05-2017 la 13:25
*adminului.
0
0
Cheetah George
Cheetah George a scris pe 23-05-2017 la 13:38
Ciortan Bogdan - Posteaza foto pe Flikr, la fel sa faca si "Zoe fii Barbata". Watermark-ul e fix zero cand citesti un EXIF de 3 pagini. Asa cum am spus, nu e musamalizare, e reclama ieftina si specificat intezisa in regulamentul concursului.
0
0
Ciortan Bogdan
Ciortan Bogdan a scris pe 23-05-2017 la 13:45
Domnule, nu am facut decat sa postez pe facebook si a aparut situatia asta... din cate citisem in regulament nu se contorizeaza decat vouturile celor care au cont pe acest site. Nu am facut decat sa dau un share... este butonul langa poza de pe site... Va rog frumos sa nu mai spuneti asta cu reclama ieftina... nu este adevarat.
0
0
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 23-05-2017 la 13:55
Buna ziua,

Am facut si noi verificari imediat ce au aparut suspiciunile de plagiat, concluzia noastra fiind ca d-ra Roxana Badea este posibil sa faca o confuzie, motiv pentru care i-am solicitat sa ne trimita pe mail fotografia originala (format NEF).

Fotografia inscrisa de dl. Bogdan Ciortan contine datele exif si are dimensiuni mult mai mari decat daca ar fi fost descarcata de pe Facebook. In plus, aceeasi fotografie a fost publicata pentru prima data de dl. Bogdan Ciortan pe 7 noiembrie 2014. Din acest motiv, pana la primirea fotografiei originale de la d-ra Roxana Badea, nu putem considera ca dl. Bogdan Ciortan a incalcat regulamentul concursului.
0
0
Cheetah George
Cheetah George a scris pe 23-05-2017 la 14:07
@Nikonisti E clar ca Ciortan Bogdan e autorul fotografiei, dar raman la parerea ca discutia despre plagiat a fost creata intentionat, pentru promovare, situatie descrisa in regulamentul concursului. O zi faina la toata lumea !
0
0
Ciortan Bogdan
Ciortan Bogdan a scris pe 24-05-2017 la 10:23
Art. 7. Nu este permisa nicio forma de sponsorizare pentru obtinerea de voturi. Nu stiu ce alt articol din regulament invocati dumneavoastra. In rest, puteti sa luati fiecare om din lista dumneavoastra si sa il obligati sa va voteze, sau pagini aurii (asta tine de cum ne autoapreciem munca). Simt ca dicutia asta seamana cu cea de ieri, legata de Art. 7. Nu este permisa nicio forma de sponsorizare pentru obtinerea de voturi. Nu stiu ce alt articol din regulament invocati dumneavoastra. In rest, puteti sa luati fiecare om din lista dumneavoastra si sa il obligati sa va voteze, sau pagini aurii (asta tine de cum ne autoapreciem munca). Simt ca dicutia asta seamana cu cea de ieri, legata de copyright, o pierdere de timp, costruita pe pareri care nu pot fi contracarate pentru ca sunt pareri nefondate. ..afiseaza tot comentariul
0
0
Ciortan Bogdan
Ciortan Bogdan a scris pe 23-05-2017 la 10:22
Pentru comunitatea nikonisti.ro, scandalul cu copyrightul legat de aceasta poza este usor de spalat, doar ca nu as vrea sa postez aici pozele originale. In cazul solicitarii o sa fac asta pe mail. Multumesc
1
0
Claudia Boata
Claudia Boata a scris pe 23-05-2017 la 09:30
Succes Bogdan! Este foarte frumoasa poza.
0
0
Fodorean Marcel
Fodorean Marcel a scris pe 23-05-2017 la 09:03
Super fresh! :(
0
0
  Perioada inscriere: 08/05/2017 - 21/05/2017
Regulament concurs

AFLA MAI MULTE DESPRE FOTOGRAFIE DIN VIDEOCLIPURILE NIKON SCHOOL


© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.