07 iunie 2011

Workshop gratuit de fotografie sportiva in Cluj-Napoca

Asa cum am promis iubitorilor de fotografie din Cluj odata cu lansarea magazinului Yellow Store din Polus Center, prin intermediul acestuia vor avea acces si la workshop-uri foto gratuite. De fapt, timpul viitor trebuie trecut la prezent, deoarece in aceasta sambata, 11 iunie, intre orele 11 si 14, va avea loc la Polus Center din Cluj primul workshop gratuit, realizat sub egida Yellow Store, cu tema "Fotografia sportiva". Tema workshop-ului este legata de Cupa Polus de patinaj viteza pe role, participantii la concurs fiind subiectele principale ale fotografilor. 

 

Workshop-ul va fi sustinut de fotograful Marius Rus. Aveti asadar sansa de a invata de la acesta notiunile de baza ale fotografiei sportive si trucuri pentru surprinderea subiectelor aflate in viteza.

 

Sesiunea va fi impartita in doua: o parte teoretica, de aproximativ 30 de minute, si una practica. Pentru cea de-a doua parte va rugam sa aveti cu voi aparatele de fotografiat. Veti putea incerca, sub indrumarea fotografului, si aparatul Nikon profesional folosit de el.

 

Pentru inscriere va rugam sa ne trimiteti un mail care sa contina numele vostru si un numar de telefon la adresa workshop.cluj@yellowstore.ro. Numarul de locuri este limitat. Inscrierea se realizeaza in perioada 7-10 iunie, in ordinea primirii mesajelor pe adresa amintita.

 

Va asteptam asadar la Polus Center Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Floresti, jud. Cluj, in fata magazinul Yellow Store, sambata, 11 iunie, la ora 11.

 

Update 9.06.2011. Locurile pentru acest workshop au fost ocupate. Va asteptam si la urmatoarele workshop-uri organizate de Yellow Store Cluj.

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
PWS (Photo Wedding Stories) si Nikon va invita pe 11 si 12 mai la workshop-ul de fotografie de nunta sustinut de catre Jerry Ghionis, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de nunta din lume.   Pe parcursul evenimentului, participantii vor avea...
citeste tot
Va invitam sambata, 21 iulie, la aeroportul Baneasa cu ocazia Bucharest International Air Show sa reeditam workshop-ul de fotografie aviatica sustinut acum doua saptamani la Aerodromul Tuzla. Organizat de catre Yellow Store  si sustinut de catre...
citeste tot
Daca sunteti pasionati de lumea minuscula din jurul vostru, fie ca vorbim de insecte sau de flori, va invitam sambata, 26 mai, in Cluj la workshop-ul de fotografie macro organizat de Yellow Store. Sustinut de catre fotograful Alexandru Seliscan,...
citeste tot
In plina explozie a  digitalului, cand expresii ca developare, aparat de marit, tase, uscator foto apartin deja altui timp, workshop-ul isi propune sa va familiarizeze cu tehnica fotografica clasica  bazata pe saruri de argint - tehnologie...
citeste tot
Atelieru’de poze va prezinta farmecul discret al fotografiei argentice.In plina explozie a fotografiei digitale, cand expresii ca developare, aparat de marit, tase, uscator foto apartin deja altui timp, Atelieru’de poze va propune un...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2015. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.