18 august 2016

Acualizare software Nikon

 

Nikon a anuntat actualizarea aplicatiilor sale software ViewNX-i, Capture NX-D, NEF Codec si Picture Control Utility 2 care au acum suport pentru aparatul foto Nikon D3400

 

 

 

 

 

ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.16.040

 

Acest pachet instaleaza software-ul gratuit ViewNX-i si Capture NX-D de la Nikon si il actualizeaza la versiunea cea mai recenta. Daca intentionati sa folositi aceste doua produse impreuna, nu este necesara descarcarea separata a unor utilitare de instalare pentru fiecare aplicatie. Retineti ca utilitarul de instalare instaleaza atat ViewNX-i Ver.1.2.3, cat si Capture NX-D Ver.1.4.2; cele doua aplicatii nu pot fi instalate separat. 

 

Note

 

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VCNXSP-160400WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a instala software-ul.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Instalarea acestui software dezinstaleaza versiunile anterioare (ViewNX si ViewNX 2) si software-ul asociat. Pentru a reveni la versiunile anterioare dupa ce ati incercat acest software, dezinstalati acest pachet si reinstalati versiunile anterioare.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Descarcare ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.16.040 pentru Windows si Mac OS

 

 

Capture NX-D versiunea 1.4.2

 

Software-ul de prelucrare a fotografiilor Capture NX-D va permite sa obtineti potentialul maxim al aparatului foto digital si al obiectivului dumneavoastra Nikon, producand imagini cu calitatea de neegalat conceputa de proiectantii nostri. Acesta pune la dispozitie functii special concepute pentru post-procesarea imaginilor RAW, oferindu-le intr-o forma intuitiva si usor de utilizat. Pe langa prelucrarea imaginilor RAW, acesta poate fi folosit pentru a spori calitatea imaginilor JPEG si TIFF realizate cu aparatele foto digitale Nikon prin reglaje ale luminozitatii, contrastului, curbelor tonale si a multor altor optiuni.

 

Note

 

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-NXD___-010402WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti Capture NX-D si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Modificarile din versiunea 1.4.2 fata de versiunea 1.4.1

 

 • A fost adaugat suport pentru aparatele foto D3400 si COOLPIX W100.
 • Au fost rezolvate urmatoarele probleme:
  • Capture NX-D afisa imaginile marcate cu o eticheta sau evaluate in ViewNX-i ca fiind editate.
  • Fotografiile realizate cu D500 erau convertite in imagini gri in cazul in care se utiliza Convert Files (Conversie fisiere) dupa ce era aplicat Fisheye (Superangular).
  • Imaginile modificate si salvate in alt format in Capture NX-D nu mai puteau fi deschise in Capture NX 2 dupa ce li se aplicau etichete in ViewNX-i.

 


Descarcare Capture NX-D versiunea 1.4.2 pentru Windows si Mac OS

 

 

ViewNX-i versiunea 1.2.3

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, acesta accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Acesta include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. Acesta poate fi utilizat si pentru a face reglaje fine la imaginile JPEG si TIFF si pentru a converti fotografiile RAW in alte formate.

 

Note

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VNXI__-010203WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Instalarea ViewNX-i dezinstaleaza ViewNX, ViewNX 2, Nikon Transfer si Nikon Transfer 2. Pentru a utiliza oricare dintre aceste aplicatii dupa instalarea ViewNX-i, dezinstalati ViewNX-i si reinstalati aplicatia.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Modificarile din versiunea 1.2.3 fata de versiunea 1.2.2

 

 • A fost adaugat suport pentru aparatele foto D3400 si COOLPIX W100.
 • Acum este disponibila o optiune Close Filmstrip (Inchidere diafilm) in Viewer Settings (Setari vizualizator) pentru modurile Image Viewer (Vizualizator imagini) si Full Screen (Ecran complet).
 • Acum puteti face ca, in timpul redarii unui film, comenzile de redare sa fie intotdeauna vizibile.
 • A fost rezolvata o problema care determina ca tipul obiectivului pentru fotografiile realizate cu obiective de tip E montate pe aparate foto D4S sau pe aparate foto Nikon D-SLR mai vechi sa fie indicat pe afisajul de informatii al aparatului foto drept obiectiv de tip G.
 • A fost adaugat un element Movies (Filme) in meniul Options (Optiuni) care va ofera optiunea de selectare a Favor frame rate (Cadenta cadre favorita).

 


Descarcare ViewNX-i versiunea 1.2.3 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

NEF Codec versiunea 1.29.0

 

Modulul NEF Codec permite gestionarea cu usurinta a fisierelor NEF (RAW) la fel ca fisierele JPEG si TIFF echivalente.

 

Ce este nou in versiunea 1.29.0

 • A fost adaugat suport pentru imaginile NEF (RAW) realizate cu aparatele foto D3400.

 

Note. Cititi urmatoarele note:

 

• „Camera Model” (Model aparat foto) si „Camera Manufacturer” (Producator aparat foto)

 

Nu modificati campurile „Camera model” (Model aparat foto) si „Camera Manufacturer” (Producator aparat foto) din fila „Detalii” a proprietatilor fisierului NEF. Functionarea aplicatiilor Nikon si a NEF Codec nu este garantata daca aceste campuri sunt modificate.
Rotirea imaginilor NEF

Imaginile NEF nu pot fi rotite in Explorer, Galeria foto Windows, Vizualizatorul Windows de fotografii sau Galeria foto Windows Live.
Imagini reduse NEF (RAW)

Era posibil ca miniaturile pentru fisierele NEF (RAW) sa nu fie afisate corect in Explorator, Galeria foto Windows sau in Vizualizator Windows de fotografii. In cazul acestei situatii, utilizati Curatare disc conform descrierii de mai jos.

 1. Dati clic dreapta pe discul sistem in Computer si selectati Proprietati.
 2. Selectati Curatare disc in fila General.
 3. In Fisiere de sters din Curatare disc, bifati Imagini reduse si debifati restul optiunilor.
 4. Faceti clic pe OK pentru a incepe curatarea discului; cand se afiseaza mesajul de confirmare „Sigur stergeti definitiv aceste fisiere?”, dati clic pe Stergere fisiere.

Nota: Pentru informatii suplimentare, dati clic aici

 

• Capture NX 2 versiunea 2.3.0 sau ulterioara

 

Daca imaginile NEF salvate in Capture NX 2 versiunea 2.3.0 sau ulterioara sunt deschise in Galeria foto Windows, Galeria foto Windows Live sau Vizualizatorul Windows de fotografii:

  • Este posibil sa fie afisat un mesaj care sa indice ca fisierul este deteriorat si nu poate fi deschis
  • Este posibil ca Galeria foto Windows, Galeria foto Windows Live sau Vizualizatorul Windows de fotografii sa nu functioneze normal dupa deschiderea fisierului

 

• Codec-ul NEF

 

Efectele codec-ului NEF nu sunt reflectate cand imaginile NEF (RAW) sunt afisate in aplicatia Foto furnizata cu Windows 8.1 si versiunea ulterioara.

 

Descarcare NEF Codec versiunea 1.29.0 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

Picture Control Utility 2 versiunea 2.2.1

 

Picture Control Utility 2 se utilizeaza pentru editarea si gestionarea optiunilor Picture Control. Pornind de la imagini NEF (RAW) sau de la optiunile Picture Control personalizate copiate de pe un aparat foto, puteti crea si salva noi optiuni Picture Control personalizate. Optiunile Picture Control personalizate create in Picture Control Utility 2 pot fi utilizate in ViewNX-i sau Capture NX-D sau exportate pe un card de memorie si importate pe un aparat foto.

 

Note

 • Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-PCU2__-020201WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
 • Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
 • Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
 • Picture Control Utility 2 este inclus cu Capture NX-D versiunea 1.4.2 sau ulterioare si cu ViewNX-i versiunea 1.2.3 sau ulterioara. Utilizatorii acestor aplicatii nu trebuie sa descarce utilitarul de instalare Picture Control Utility 2.
 • Fisierele Picture Control cu extensia „NP2” sunt acceptate incepand cu ViewNX-i versiunea 1.0.0 si Capture NX-D versiunea 1.0.0.
 • Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

 

Modificarile din versiunea 2.2.1 fata de versiunea 2.2.0

 • Fotografiile NEF (RAW) realizate cu aparatul foto D3400 pot fi folosite acum ca imagini de previzualizare.
 • Acum, scalele pot fi afisate pe cursoare oricand.

 

Descarcare Picture Control Utility 2 versiunea 2.2.1 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

 

dslr, coolpix, actualizare, software, nikon, capture nx-d, viewnx-i, suport, picture control utility 2, w100, d3400, nef codecAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto subacvatic Nikon COOLPIX W100 la versiunea 1.5   Acest serviciu furnizeaza un software care poate fi folosit pentru a actualiza firmware-ul aparatelor foto Nikon COOLPIX...
citeste tot
Nikon a anuntat recent actualizarea software-ului ViewNX-i la versiunea 1.2.10. Odata cu el a fost actualizata si suita ViewNX-i & Capture NX-D la versiunea 1.17.030, care permite instalarea simultana a celor 2 aplicatii...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea aplicatiilor sale software Camera Control Pro 2, Picture Control Utility 2, Wireless Transmitter Utility, ViewNX-i & Capture NX-D, ViewNX-i si Capture NX-D care acum au suport pentru aparatul foto Nikon D850:  ...
citeste tot
Oameni buni! Va spun de la inceput ca m-am caznit sa caut un titlu pompos care sa va deschida irisul si sa va zgaraie placut timpanul incitandu-va si facandu-va curiosi. Nu am reusit sa o fac, iar “SUNT IN CAUTAREA MOMENTELOR” este...
citeste tot
Bucuresti, 24 august 2017 – SKIN, unic importator Nikon in Romania anunta lansarea aparatului foto DSLR in format FX, Nikon D850, care ofera combinatia ideala intre rezolutie, viteza si sensibilitate la lumina.   Indiferent daca sunt...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte dezvoltarea modelului care va reprezenta urmatorul nivel in fotografierea in format FX de inalta rezolute si la viteza ridicata, prin viitoarea lansare a mult-asteptatului aparat foto Nikon D850.      ...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului varfului de gama DSLR DX, Nikon D500 la versiunea 1.13 si actualizarea firmware-ului aparatului foto compact Nikon COOLPIX B700 la versiunea 1.3. Aflati mai jos care sunt modificarile aduse: ...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea aplicatiilor software Camera Control Pro 2 la versiunea 2.25.1 si ViewNX-i la versiunea 1.2.8. Acestea includ acum suport pentru firmware-ul „C” versiunea 1.20 al aparatului foto Nikon D5....
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului "C" al varfului de gama DSLR FX, Nikon D5 la versiunea 1.20. Printre modificarile aduse, in aceasta actualizare au fost adaugate doua noi moduri Group-area AF. Celelalte modificari sunt mentionate in...
citeste tot
Nikon a anuntat actualizarea NEF Codec la versiunea 1.31.0 si a aplicatiei Capture NX-D la versiunea 1.4.5. Pe langa alte imbunatatiri, in Capture NX a fost adaugat suport pentru noile aparate foto Nikon D7500, Nikon COOLPIX W300 si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2017. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.